Zeleni prikljucak na svim headsetovima je za slusalice, rozi je za mikrofon. Tako da si zapravo koristio mikrofon iz Nexus-a, a zasto te tvoj drugar bolje cuje, za to nemam objasnjenjeJa kad ukljucim zeleni ulaz u N7, mikrofon koji je na slusalicama radi i sagovornik (skajp) me cuje bolje nego kad pricam sa mikrofonom koji je u tabletu.
Da, i cekaces 3 meseca, ako uopste i stigne... evo meni javili da neki artikal sa liste nije dostupan na lageru kod njih, i sad 10 drugih mi stoji a NEMA NACINA da vidis koji je to SKU tj. proizvod koji te kolje! I sad treba da otkazem svih 10, 15 proizvoda jer pecam u mraku po njihovom aspx dot (sra)njet sajtu xDNaruci sa dealextreme, kosta 2.5-3.5$, isporucuju u Srbiju i besplatna je dostava.
Htedoh da ga skinem sa play-a, ali...:Upravo sam uporedio ADWLauncher EX - Nova Launcher - Apex Launcher
Na ADW-u iste ikonice imaju najveću oštrinu i predivno izgledaju, plus što možete da koristite teme koje god vam dođu pod ruku. Dodavanje widget-a je urađeno po meni odlično. Dosta, dosta novina... Jedina zamerka - uopšte ne dozvoljava da se postavi wallpaper standardnih dimenzija (1600x1280) već ga suzi.
Ispravili ovo, danas izašla još jedna verzija i sada je sve OK (upravo je instalirao). Obavezno ga isprobajte.
Pa naravno da zaradjuju kada tekuci ajfon kad izadje iz fabrike kosta 7 dolara, a kada ga prodaju u USA izadje 700 dolara... sto je naravno perverzija (zato su se i pobunili oni jadni kinezi), dok Googlet i Asus ocigledno "malo manje" zaradjuju u odnosu na ovaj primer, ali i dalje zaradjuju jer je to biznis pre svega. I ovo preuranjeno izbacivanje novih modela i kapaciteta je sve biznis... kao nisu znali da ce da izbace 32 GB modelProdaju po nabavnoj ceni, ma vazi...
http://business.benchmark.rs/biznis...miliona_dolara_jaka_notebook_i_tablet_prodaja
Da se razumemo, ne kritikujem cenu niti kazem da moze jos dole ali to da rade za sicu i da ne zaradjuju na Nexus 7 (Google i Asus) su gluposti. Ne muzu ovce kao Apple ali im fino ide i jednima i drugima, bar kada je ovaj "dzabni" tablet u pitanju.
Ja sam onda slep... :S ali ajde na trujemo temu, ako nadjes gde mozes videti artikle koji su OUT OF STOCK a ti si ih porucio javi na pm... 10x
Svi ste u pravu, i LH i DP, sad sam se setio da su i mene sa DX-a obavestili da je jedan artikl Out Of Stock i da ce mi poslati ostatak, a da imam opcije vracanje para, zamena za drugi artikl, cekanje da se naruceni pojavi na lageru i tretiranje uplate kao nekog avansa. Izvinjavam se na Off-u.Meni su javili mejlom da mi od ukupno 7 proizvoda jedan neće poslati sada nego kasnije i usledilo je izvinjenje (neka svinja - baterijska lampa od 60 centi ), a da su ostatak poslali.
Ovaj iGo sa foruma savrseno radi sve treba da bude raspakvano u jednom folderu,ne folder u folderu.Pokrenes instalaciju preko file managera i to je sva umetnost.Mada sam primetio da ne skalira dobro mape svaki put tako da mi je Sarajevo bilo ispod Uzica a Smederevo kod Subotice.
Svi ste u pravu, i LH i DP, sad sam se setio da su i mene sa DX-a obavestili da je jedan artikl Out Of Stock i da ce mi poslati ostatak, a da imam opcije vracanje para, zamena za drugi artikl, cekanje da se naruceni pojavi na lageru i tretiranje uplate kao nekog avansa. Izvinjavam se na Off-u.
cekaj, radi na svoj mikrovon ili na mikrofon od slusalica?
***, nemam do veceras nikog da zovem na skype
Sad sam probao, ne radi na skajpu ali u Google now radi. Koliko je Skajp loša aplikacija to je čudo jedno, ali ljudi to ne znaju, pa krive svoje tablete/telefone kad im on ne radi kako treba.
ja ne mogu da nadjem viber sa tableta, jel moze uopste da se instalira? Da dodam apk bez play store-a?
<br />Citiram korisnika: STriderKOCOBO<br />
Sad sam probao, ne radi na skajpu ali u Google now radi. Koliko je Skajp loša aplikacija to je čudo jedno, ali ljudi to ne znaju, pa krive svoje tablete/telefone kad im on ne radi kako treba.
<br />
Zato je tu Viber.
Viber nema desktop klijent i mnogo ga manje ljudi koje znam koristi...
https://www.dropbox.com/s/mc60sjl60d7xj55/iGo.zipNe mogu da nađem taj link na forumu za iGo. Neka neko okači ponovo, molim vas. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari