STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Predstavljen je 3g Nexus 7. 32GB 299$.
Ne znam kako mi je on promakao, niko ga skoro i ne spominje.
Predstavljen je 3g Nexus 7. 32GB 299$.
>> Jel se očekuje pad cena 16gb verzije, u našim prodavnicama? <<
Ne, jer ih verovatno i nema, a i ako ih ima, mogu se prebrojati na prste jedne ruke.
Pa to bi bas značilo da se očekuje pad jer kad stigne nova tura biće po nižoj ceni. Ali sve to u nekoj normalnijoj državi.
Postojao je gratis kredit od 25$ kao i Transformers film ali je promocija istekla 1. oktobra.
http://www.youtube.com/watch?v=KcaHQsrpDVQZasto mi je widget "my library" dosao prazan.Juce mi je ucitao muziku ali filmove,fotke itd nece.
Gledao sam taj video.Ali je tip vec imao predinstalirane medije,sto sam vec i naveo gore i dobio odgovor na to.
Ovde samo pokazuje kako se moze widget organizovati sto se izgleda tice.Znaci "my library" mi je ucitao muziku koju imam na tabletu ali ne i filmove,fotke,knjige.Zasto,kad bi ako sam dobro razumeo on trebao da sve to objedini na jednom mestu ?
Znaci po tebi adw je bolji od Nove ?
Da li negde u Srbiji mogu da nadjem foliju za N7?
Naruci sa dealextreme, kosta 2.5-3.5$, isporucuju u Srbiju i besplatna je dostava.
Učitava one sadržaje i naslove koje imaš u tabletu. Muziku i filmove iskopiraj u odgovarajuće foldere na SD CARD, skini neke knjige pomoću Play Booksa i pojaviće ti se u widgetu.Gledao sam taj video.Ali je tip vec imao predinstalirane medije,sto sam vec i naveo gore i dobio odgovor na to.
Ovde samo pokazuje kako se moze widget organizovati sto se izgleda tice.Znaci "my library" mi je ucitao muziku koju imam na tabletu ali ne i filmove,fotke,knjige.Zasto,kad bi ako sam dobro razumeo on trebao da sve to objedini na jednom mestu ?
Sledeceg mesecaKad stiže Android 4.2 update?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari