Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Sad sam video i ja, ali kad sam citao sve one silne vesti za Nexus 4 i Nexus 10 nisam ni zapazio ovaj :)

Pitanje u vezi kupljnog modela od 16 gb.Dobio sam model sa praznim widgetom my library iako sam citao da ce svaki uredjaj doci sa predinstaliranim sadrzajima,film transformers itd.Da li postoji razlika za nase trziste ili je nesto drugo u pitanju ?
Na ovom forumu sam vec postavio pitanje u vezi problema sa ovim widgetom i samo jedan forumas je nasao za shodno da pokusa da odgovori na to pitanje.Stvarno smarate sa tim kad ce biti,hoce li padati cena starim modelima itd.Novih ima u prodaji starima nece pasti cena jer ih nece biti.Nego jos jednom da postavim pitanje za vlasnike ovog tableta.Zasto mi je widget "my library" dosao prazan.Juce mi je ucitao muziku ali filmove,fotke itd nece.

Poslednja izmena:
Postojao je gratis kredit od 25$ kao i Transformers film ali je promocija istekla 1. oktobra.

A nexus je poceo da se prodaje 10-tog ili tako negde :)

Gledao sam taj video.Ali je tip vec imao predinstalirane medije,sto sam vec i naveo gore i dobio odgovor na to.
Ovde samo pokazuje kako se moze widget organizovati sto se izgleda tice.Znaci "my library" mi je ucitao muziku koju imam na tabletu ali ne i filmove,fotke,knjige.Zasto,kad bi ako sam dobro razumeo on trebao da sve to objedini na jednom mestu ?

Futrolu sam video kod Asusa u Ušću.

ADWLauncher EX v1.3.3.7 build 42 - konačno izašla nova, unapređena verzija! Nekada sam samo njega koristio, baš mi je ovo nedostajalo...

Gledao sam taj video.Ali je tip vec imao predinstalirane medije,sto sam vec i naveo gore i dobio odgovor na to.
Ovde samo pokazuje kako se moze widget organizovati sto se izgleda tice.Znaci "my library" mi je ucitao muziku koju imam na tabletu ali ne i filmove,fotke,knjige.Zasto,kad bi ako sam dobro razumeo on trebao da sve to objedini na jednom mestu ?

Koliko ja kapiram, jerbo jos uvek nemam N7, My library, ne sluzi da ti iscitava memoriju i prikazuje filmove, knjige i td., vec tvoju kolekciju svega toga sa play storea, a posto mi ne mozemo kupovati, knjige, casopise, filmove, muziku, on to ne prikazuje, jer ih nemas...
zato nema slika jer se slike ne nabavljaju na storeu, dok muzike ima jer verovatno za nju google ima drugaciju politiku, jer pored kupljene muzike, korisnik moze i svoju da prebaci na server i sve mu to ulazi u library, a sa 4.2 moze i da syncuje valjda ono sto ima na tabletu sa onom muzikom na gmusicu bez uploada prethodnog...
valjda je sad jasnije, a i big deal, ako ti treba tako nesto nadji neki custom widget da ti izlistava sta vec hoces...

"Najistaknutija je podrška za Miracast, industrijski-standard Wi-Fi protokola za razmenu na ekranima koja omogućava novim uređajima kao što je Nexus 4 da strimuju audio i video sadržaje na televizore."
mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/android_4.2_i_shta_nam_donosi
Kapiram da ovim i Nexus 7 resava nemanje HDMI porta?

Evo dobili su bestbuy-u 32giga za 272+taksa dodje na 312$.

Upravo sam uporedio ADWLauncher EX - Nova Launcher - Apex Launcher
Na ADW-u iste ikonice imaju najveću oštrinu i predivno izgledaju, plus što možete da koristite teme koje god vam dođu pod ruku. Dodavanje widget-a je urađeno po meni odlično. Dosta, dosta novina... Jedina zamerka - uopšte ne dozvoljava da se postavi wallpaper standardnih dimenzija (1600x1280) već ga suzi.
Ispravili ovo, danas izašla još jedna verzija i sada je sve OK (upravo je instalirao). Obavezno ga isprobajte.

Poslednja izmena:
Učitava one sadržaje i naslove koje imaš u tabletu. Muziku i filmove iskopiraj u odgovarajuće foldere na SD CARD, skini neke knjige pomoću Play Booksa i pojaviće ti se u widgetu.

Asustek optimistic about Nexus 7 shipments, says CEO
Since iPad mini is priced starting at US$329, Asustek Computer has felt less competitive pressure on the Nexus 7 because of the significant price gap between the two tablets, and target customers for iPad mini are different from those for Nexus 7, according to company CEO Jerry Shen.
Mainly due to booming shipments of Nexus 7, Asustek shipped 2.3 million tablets in the third quarter of 2012 and expects to ship 2.6 million in the fourth quarter to reach 6.3 million units for the whole year, 3.5 times the 1.8 million units shipped in 2011, Shen indicated. Asustek has considered the increasing competition among tablet vendors and accordingly has drawn up strategies for competition, Shen pointed out. Asustek expects to ship at least 10 million tablets in 2013 to become globally the largest vendor except Apple, Shen said.
Among Android tablets, 7-inch models have become the mainstream accounting for over 70% of total sales, Shen noted. Asustek is not worried about Google's cooperation with Samsung Electronics to launch the Nexus 10 because Asustek will hike performance-cost ratios for its 10-inch Transformer series tablets, Shen pointed out. Asustek will maintain close cooperative relations with Google, Shen stressed.
As Microsoft has launched Surface RT and will launch Windows 8 Surface in the first quarter of 2013, Shen indicated that the Surface series tablets are quite expensive and not slim enough, and therefore are likely to be suitable for business use. With advantages in the development of notebooks and tablets, Asustek is capable of offering less expensive and relatively slimmer Windows 8/RT tablets, Shen pointed out. However, the market acceptance of Windows 8/RT tablets will not be certain until 2013, and therefore Asustek will focus on Android for the time being, Shen noted.

Kad stiže Android 4.2 update?

Zbog čega aplikacija Polovni automobili nije kompatabilna sa Nexus 7?

Nazad
Vrh Dno