nexus media importer, ima li kakva alternativna apk ili neki drugi nacin bez kupovine
Samo još molba da mi neko pusti na PM par dobrih linkova za "narodne" aplikacije jer se još uvek oslanjam na TPB ;-)
Meni: prvenstveno za posao, mobilan sam po ceo dan, putujem što po zemlji što van nje. Mejlovi (od njih živim i zarađujem pare), prezentacije (od njih živim i zarađujem pare), neki sitni apdejt dokumenata uglavnom cifre u Excelu, CRM za posao (da, i od ovoga živim i zarađujem pareZa sta ti sluzi tablet?
Zato sam se i smorio jer nema 3G (nadam se da će napraviti da 3G modem radi preko OTG) i ne radi MHL..
Da, hvala, čitao sam opciju sa PPP Widget, hteo sam da kažem da ću valjda JA da napravim da radi, čekam OTG. A za MHL kada sam pročitao zvanično obaveštenja da bi build takvog JB sa MHL i native storage opcijom koštala oko 50USD više, jasno mi je bilo zašto ima dobru cenu. Nije preterano za biznis, za zabavu jePrilično sam siguran da radi, gled`o ja svojim očima na YT-u, a postoje i tutorijali How-To.
Jedna kritika za sve koji rade za Bench-test Nexusa ste ste izbacili tek nekoliko nedelja posto se on pojavio u Srbiji i to ste pravdali time što vam niko od zvaničnih uvoznika nije ustupio tablet na test. Kao da niste mogli na drugi način da ga nabavite, kao što ste nabavili iP5 koji uopšte i nema zvaničnog uvoznika pa vam to ni najmanje nije smetalo
Realno, ja gledam da ne bacam na tablet svakave gluposti, filmove i serije ili streamujem ili držim na 32GB flashu pa ga kačim preko OTG-a, ali mislim da je 16GB realni minimum.
Pogotovu što je pitanje koliko je od 8GB na iPad mini uopšte dostupno korisniku? A da je dranje jeste, 300$ doplate za 8->64GB NANDa koji ih ne košta ni 30$ verovatno.
Ali ovo je sve malo offtopic i prikladnije temi o iPad Mini.
Da vratim temu na N7, jel neko nabavio one originalne Asus futrole i kakav je utisak?
Drugo jel neko primetio na slikama da na toj futroli nema rupice za onaj noise cancelation mikrofon sa strane?
Meni futrola stiže sutra, bar bi trebalo, a kada stigne preneću utiske.
Idi u network settings na kompu, sharing settings i isključi password sharing.
Moras i permisije da namestis...
@Rolle:
Username ti je account sa kojim se loguješ na računar, a ako ne bude radilo bez passworda, lako možeš postaviti kroz Control Panel -> User Accounts
ako nije problem neka mi neko baci na pm link za nexus media importer... hvala!
Kupio sam OTG ali nikako da ga osposobim...
Pa piše da nije kompatibilan sa Nexusom 7. A radi sa StickMount, ako imaš root.ako nije problem neka mi neko baci na pm link za nexus media importer... hvala!
Kupio sam OTG ali nikako da ga osposobim...
Kupio i ja N7, hurej! Jedno pitanje. Da li mogu preko otg kabla da ga povezem sa modemom nekog naseg mobilnog operatera? Da li njihovi modemi podrzavaju android?
E ljudi imam problema sa zvukom kad pustam .mkv fajlove u dx player-u. Znam da je ovo vec jednom bilo u ovoj temi, ali stvarno sad ne mogu da trazim. Samo mi recite u cemu je problem?
Toliko testova na netu ne znaš gde ćeš pre. Bezveze kritika inače. Kao da je bitan datum.
iP5 koji je izuzetak u svemu, pa mora da bude i u ovoj situaciji, kupljen je licno od strane onog ko je pisao tekst pa su pretpostavljam, htjeli da dobiju ekskluzivu na sajtu.
Po tebi je znači i ceo Bench bespotreban, zato što se sve vesti i svi testovi na njemu mogu naći negde na netu?
To meni smeta, ako su mogli to da urade za iP zašto nisu mogli i za Nexus? Zašto on mora toliko poseban da bude?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari