- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Moguce da besplatno salju za Srbiju?
Da, provereno.
Moguce da besplatno salju za Srbiju?
Bravo, na njega sam i mislio. Mora root, jel da?Ja probao i radi pomocu ovog widgeta
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.draisberghof.pppwidget&feature=search_result
Imam Huawei E1550 kod telenora
apn: internet
u/p: telenor/gprs
dial: *99#
A ja da je istina, jer bi to prelomilo da uzmem N7, to sa storage-om mi je bila glavna nedoumica.Nadam se da ovo nije istina...
A ja da je istina, jer bi to prelomilo da uzmem N7, to sa storage-om mi je bila glavna nedoumica.
Hu, ima i toga. Moj Samsung Tab ode sutra put Jagodine a Nexus me već svrbi ko picajzle. Sve sam spremio: usb 3g modem sa utorom (sto bi rekli kroasani) za micro sd, ostala mi 32gb od Samsunga, OTG adapter i kablić,odabrao na DX-u dve futrole, ali mi sad razbi koncepciju ova vest za N7 32gb. Ajde da vidimo...Ko ima strpljenja da ceka 32gb verziju stvarno mu svaka cast.
Ja narucio ovu futrolu i ovaj otg kabal:
Pogledajte prilog 97865 Pogledajte prilog 97866
Jos jednom veliko hvala djalfu, bez koga to ne bi mogao :smoke:
A zasto najbolje? Velika mana takvog tipa futrola je sto ide preko oboda ekrana, tako da ume da zasmeta kada se ekran dodiruje na ivicama, tipa spustanja notification bara, back i home taster i slicno.Ovakve vrste futrola su najbolje za tablete, bas dobar izbor.
Sto se tice novog modela po istoj ceni najbolje da se Asus oglasi ovde i kaze nam da li je to istina
Zaboravljate na osnovno, suština ovog tableta je bila u niskoj ceni, dodatna memorija znači i veću cenu. Šta je sa onima koji su kupovali od 8GB (ne kod nas naravno)? Ako se pojavi od 64 GB, oni koji su kupili od 32 reći će, ih što nisam čekao još par meseci i tako u nedogled. Meni je 16 GB sasvim dovoljno, a za putovanja ponesete fleškicu ili više kom i no problemos.
Šta mi vredi što sam pre 2 god. kupio SGS I9000, on došao sa androidom 2.1, nadogradnja na 2.2, 2.3... i kraj na 2.3.6 (na stranu što su slagali jer se trebao pojaviti sa 2.2). Google-ov proizvod znači da će biti daleko duža podrška, a to je takođe jako bitno, dok će drugi sa daleko skupljim tabletima moći i po tom pitanju samo da nam zavide. Gledajte na čitavu stvar iz onog lepšeg, vedrijeg ugla.
Evo sada nešto gledam, Samsung Galaxy Note 10.1 ima Android ICS 4.0 - prema tome dabome, budite srećni sa spravicom do koje ste došli. Definitivno u buduće i kada je telefon u pitanju, kupujem isključivo onaj iza koga stoji Google.
While there is a magnetic sensor in the tablet, this standard case does not make use of it.
Ovakve vrste futrola su najbolje za tablete, bas dobar izbor.
Daj link ili model ove futrole. Upravo ovako nešto tražim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari