Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ok, mislio sam da nisu mozda stigli pa su poceli da ih salju ljudima preko kurirskih sluzbi..

Jesi bio u CT 100m dalje? :> ja ga gledao u subotu, vec sam rekao jednom...

Mondo izbacio još jedan nazovi test ovog tableta:
http://m.mondo.rs/preview_story/185962/

Ono što je meni najzanimljivije u tom tekstu je što su oni napisali da imaju nezvaničnu informaciju da će Google uskoro omogućiti kupovinu aplikacija iz Play Store-a ;)

p.s. kucam ovo sa mobilnog, pa sam zato zakačio link od mobilne verzije sajta

***, da li je moguce da tek sutra stize? od cetvrtka do danas nisu mogli da dovuku rezervisan broj tableta iz BGa do NSa. Stvarno bezobrazluk. Klasicna navlakusa. Nisam hteo da uzmem u ComTrade-u iako sam bio svratio iz nekog drugog razloga, kao da ih ispostujem jer sam potvrdio rezervaciju.

LOL, ispade da oni koji nisu ni rezervisali ni nešto planirali kupovinu uzeli prvi u petak, a da ima još dosta onih koji su rezervisali i naručili još čekaju - i svima ista cena 27.999 :)

BTW, ako root-ujete tablet preko Nexus 7 Toolkita, nemoj da koristite opciju iz njega da ga vratite na factory defaults - pošto će ga vratiti na stariju verziju FW - JRO03D, a naši N7 su stigli sa JRO03S koje još nema na OTA.

Drugar juče isto uzeo N7, root-ovali ga, onda on hteo da vrati na factory, pa smo se posle gnjavili da ga vratimo na JRO03S.

LOL, ispade da oni koji nisu ni rezervisali ni nešto planirali kupovinu uzeli prvi u petak, a da ima još dosta onih koji su rezervisali i naručili još čekaju - i svima ista cena 27.999 :)

Cena u veleprodaji je ~200e, sad se svi kolju ko ce vise da ugrabi jer je zarada masna..., pogotovo sto je euro pao, bas njih briga za rezervacije svi bi $$$

Taj magnet je extra stvar, ja sam to uzeo od CoolerMastera za IPD 2 i vrh je

Zarada između VP i MP im je onda negde oko 2500-2800 dinara, dakle do 10%, što je dobra margina za IT u maloprodaji.

Ja sam uzeo ovu sa eBay-a:
7_inch_pouch.jpg

Oko 250din, meka i odlicna za nosenje a ne povecava dimenzije uredjaja kao ova sto dolazi iz Asus-a.
I za ove sto po peti put pitaju za review, pa svi smo napisali po nesto o uredjaju, ne znam sta jos hocete. Pitajte i napisacemo.
Ono sto mogu da dodam mom postu je, Adobe Flash ne radi na 4.1 pa nadalje ali to moze da se resi sa Skyfire Browser-om koji prevodi Flash sadrzaj u HTML5 (sto inace radi i na iPhone/iPad). Preko OTG kabla sam vezao Joypad i radi extra, a preko Nexus Media Importer softvera mozes da citas sa USB Flash-a sadrzaj direktno ili da kopiras na sam uredjaj ako hoces. Baterija drzi odlicno, oko 8-9 sati sa wireless-om.

I za ove sto po peti put pitaju za review, pa svi smo napisali po nesto o uredjaju, ne znam sta jos hocete. Pitajte i napisacemo.
Ono sto mogu da dodam mom postu je, Adobe Flash ne radi na 4.1 pa nadalje ali to moze da se resi sa Skyfire Browser-om koji prevodi Flash sadrzaj u HTML5 (sto inace radi i na iPhone/iPad). Preko OTG kabla sam vezao Joypad i radi extra, a preko Nexus Media Importer softvera mozes da citas sa USB Flash-a sadrzaj direktno ili da kopiras na sam uredjaj ako hoces. Baterija drzi odlicno, oko 8-9 sati sa wireless-om.

Pitam zato sto kad bude stigao svima koji su ga narucili bice mng vise zapazanja nego sad, npr ti nisi primetio probijanje svetlosti, nego drugi jeste, nego drugi nije primetio neki bag ti jesi.. Nisam ja to rekao zato sto ne verujem tebi ili ljudima koji su ga uzeli vec cekam da vidim kakvi ce biti utisci veceg broja ljudi.. Imam GT 7 plus i interesuje me da li je nexus N7 vredan kupovine..

Nisam primetio nijedan nedostatak koji su prijavljivali strani sajtovi, sve uredno i ok.

Koja serija se pojavila kod nas u prodaji, C80 ili C90?

da li je neko zakacio na otg kabl 3g modem????

Evo sad sam ga video u Nisu u jednoj radnji, cena je 27990, bez rezervacija, odmah moze da se uzme

Ne planiram da radim root jos tako da ako ne moze bez njega, nista za sad.

Meni stize tek u sredu. ****ni win-win...

Vrh Dno