LOL, ispade da oni koji nisu ni rezervisali ni nešto planirali kupovinu uzeli prvi u petak, a da ima još dosta onih koji su rezervisali i naručili još čekaju - i svima ista cena 27.999![]()
I za ove sto po peti put pitaju za review, pa svi smo napisali po nesto o uredjaju, ne znam sta jos hocete. Pitajte i napisacemo.
Ono sto mogu da dodam mom postu je, Adobe Flash ne radi na 4.1 pa nadalje ali to moze da se resi sa Skyfire Browser-om koji prevodi Flash sadrzaj u HTML5 (sto inace radi i na iPhone/iPad). Preko OTG kabla sam vezao Joypad i radi extra, a preko Nexus Media Importer softvera mozes da citas sa USB Flash-a sadrzaj direktno ili da kopiras na sam uredjaj ako hoces. Baterija drzi odlicno, oko 8-9 sati sa wireless-om.
Detalje o coveru mozete naci na ovoj stranici http://www.asus.com/Peripherals_Accessories/Eee_Pad_Accessories/Nexus_7_Travel_Cover/ a boje su Orange, Pink, Light Blue i Teal.
da li je neko zakacio na otg kabl 3g modem????
Moras ga rutovati i uneti APN podesavanja u PPP, uostalom, ima tutorijala na netu.Ja mislim da ne radi ali probacu sad kada odem kuci, na to sam totalno zaboravio.
Daj link ili model ove futrole. Upravo ovako nešto tražimJa sam uzeo ovu sa eBay-a:
![]()
Oko 250din, meka i odlicna za nosenje a ne povecava dimenzije uredjaja kao ova sto dolazi iz Asus-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari