LOL, ispade da oni koji nisu ni rezervisali ni nešto planirali kupovinu uzeli prvi u petak, a da ima još dosta onih koji su rezervisali i naručili još čekaju - i svima ista cena 27.999 🙂
I za ove sto po peti put pitaju za review, pa svi smo napisali po nesto o uredjaju, ne znam sta jos hocete. Pitajte i napisacemo.
Ono sto mogu da dodam mom postu je, Adobe Flash ne radi na 4.1 pa nadalje ali to moze da se resi sa Skyfire Browser-om koji prevodi Flash sadrzaj u HTML5 (sto inace radi i na iPhone/iPad). Preko OTG kabla sam vezao Joypad i radi extra, a preko Nexus Media Importer softvera mozes da citas sa USB Flash-a sadrzaj direktno ili da kopiras na sam uredjaj ako hoces. Baterija drzi odlicno, oko 8-9 sati sa wireless-om.
Detalje o coveru mozete naci na ovoj stranici http://www.asus.com/Peripherals_Accessories/Eee_Pad_Accessories/Nexus_7_Travel_Cover/ a boje su Orange, Pink, Light Blue i Teal.
da li je neko zakacio na otg kabl 3g modem????
Moras ga rutovati i uneti APN podesavanja u PPP, uostalom, ima tutorijala na netu.Ja mislim da ne radi ali probacu sad kada odem kuci, na to sam totalno zaboravio.
Daj link ili model ove futrole. Upravo ovako nešto tražim 🙂Ja sam uzeo ovu sa eBay-a:
![]()
Oko 250din, meka i odlicna za nosenje a ne povecava dimenzije uredjaja kao ova sto dolazi iz Asus-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari