STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Samo da potvrdim da ni moj Nexus nema nikakav hardverski problem 
Jesam ja,odlicno radi posao ali ima jednu manu,trial verzija od 7 dana.
Jesam ja,odlicno radi posao ali ima jednu manu,trial verzija od 7 dana.
Igrice koje sam isprobao i sve preporučujem:
- FRuit Ninja THD
- Pinball HD for Tegra
- Renaissance Blood THD
- Riptide GP
- Rope Rescue
- Shadowgun THD
- Shine Runner
- Machinarium
- Dead Triger
- Jett Tailfin Racers THD
Za izmenu i kreiranje dokumenata preporučujem OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD). Probao sam i Quickoffice Pro HD ali definitivno nije optimizovan kako treba.
Nikako da neko napiše ozbiljniji review, jer čim dođe u posed Nexus-a, njegova aktivnost se svede na minimum u ovoj temi (u ondosu na period pre kupovine), pa se stiče utisak da su novopečeni vlasnici blago razočarani. Izgleda da ćemo mi, budući potencijalni kupci, morati da sačekamo Benchmark-ov test.![]()
Ne interesuju me strani sajtovi... interesuju me iskustva ljudi koji su ga ovde, kod nas, kupili. I da, ne kupujem ga sebi, već oću da ga poklonim ćerci... ili nije ni za nju?Ne znam kakav ozbiljniji review ti treba za ovaj jednostavni tablet. O svim glavnim karakteristikama se već pričalo. Šta tebe to još može da zanima pored toga što je navedeno i što možeš naći na stranim sajtovima? Tablet nije za to zašta bi ga ti koristio.
Nikako da neko napiše ozbiljniji review, jer čim dođe u posed Nexus-a, njegova aktivnost se svede na minimum u ovoj temi (u ondosu na period pre kupovine), pa se stiče utisak da su novopečeni vlasnici blago razočarani. Izgleda da ćemo mi, budući potencijalni kupci, morati da sačekamo Benchmark-ov test.![]()
Šta te interesuje konkretno? Ukratko, ovo je najbolji android uređaj trenutno, ako ti ne smeta nedostatak hdmi porta i ako ti je dovoljno 16gb memorije uzimaj, nećeš se pokajati.
I ja sam ga uzeo kao poklon za brata za rođendan, samo sam ga jednom upalio i vratio u kutiju, pošto ga slavi sad u petak, tek posle toga ću da počnem sa spamovanjem u ovoj temi![]()
Ne interesuju me strani sajtovi... interesuju me iskustva ljudi koji su ga ovde, kod nas, kupili. I da, ne kupujem ga sebi, već oću da ga poklonim ćerci... ili nije ni za nju?
Taman posla da je baterija kao na laptopu, retko koji laptop može da izvuče više od 4-5h bez punjača (osim nekih ultrabook-ova), a ovaj bi trebalo da gura 9-10h lagano... Osim ako misliš na kapacitet baterije, a ne na autonomiju![]()
Ne interesuju me strani sajtovi... interesuju me iskustva ljudi koji su ga ovde, kod nas, kupili. I da, ne kupujem ga sebi, već oću da ga poklonim ćerci... ili nije ni za nju?
Hm, kad smo kod review-a na Bench-u, kada ce?
Čim ga budemo dobili od nekog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari