To, samo nastavi sa izvestavanjem! Imas li neki OTG Micro Usb da isprobas Usb Host Mod sa Media Importer-om?
@Thierry Henry:
Znam da ti već neko vreme imaš N7. Kako radi Skype ako si probao i jel zvuk ok? (vidim da se za video pozive žalje da je slika sa N7 loša, dok je video koji se prima OK)
@Thierry Henry:
Znam da ti već neko vreme imaš N7. Kako radi Skype ako si probao i jel zvuk ok? (vidim da se za video pozive žalje da je slika sa N7 loša, dok je video koji se prima OK)
@Thierry Henry:
Slika je, verovatno, dosta bolja kada se primeni onaj 720p unlock mod?
To ne znam, kakav mod? Zašta služi tačno?
@Thierry Henry:
Pojavio se i Samsung Galaxy tab2 7.0 u PCP za iste pare.
I je l' sigurno ne mogu da izvale da je bio rutovan?
Jesi siguran za Samsung tab 2? Koliko vidim na PCP sajtu cena je 29990?
Evo, da se i ja upisem u listu. Uzeo danas u G***tronu u Uscu, regularno, bez ikakvog preordera za 27990. Za sad sam i vise nego odusevljen spravicom
Niko ništa da napiše za bateriju?Evo malo od mene:
13 sati 51 min na bateriji i jos preostalo 20%.
Ekran 7 sati 10 min
WiFi 12 sati 27 min
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari