Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

U kojoj radnji?

@b900: sto ne odgovoris ljudima, ionako vide da gledas temu?

@b900: sto ne odgovoris ljudima, ionako vide da gledas temu?

Ma vidiš da samo pali masu. Iskreno mene baš briga da li će neka prodavnica prodati 10 ili 100 komada, bitno mi je da znam šta ja želim, a ako želim kupiću, ako se čeka sačekaću koliko je potrebno. Verovatno on proverava da li zadovoljava naše standarde i dali mu prvi primerak na testiranje. :whip: Čudi me samo da nije bilo za DŽ nego je morao ipak da plati. :smash:

U ovo zatisje je bas cool, niko vise nema sta da kaze, ceka se samo uredjaj :smoke:

Bice opet Samoled, smor...

Nadam se da je tacna ona informacija da LG i Sony rade nove Nexus telefone!

Pre će biti LG i HTC. Samsung low end nexus, LG high end nexus, HTC phablet nexus. Sve pokriveno i svi zadovoljni :)

Napetost raste, mogao bi Asus da se oglasi ili neko iz Practika/Altija

Nexus-i su na carinama i kod distributera od kraja prošlog meseca.
Verujem da će biti u prodaji od sutra (petak 05.10.2012)

Da li je moguce da nema nikakve informacije kada ce poceti prodaja?

ako je uradjena ssertifikacija onda bi bili u prodaji, znaci jos nisu stigli u Srbiju.Od 27. je proslo 7 dana toliko ne treba da se ocarini roba koja ima sve papire.

Opaaaaa :) Samo sto mi iz NSa moramo da cekamo ponedeljak. Grrrrr :)

O hvala Bogu. Mogli su i da ga u maloprodaje u Ns-u stave, a ne da moram da idem u ponedeljak...

Jedino sto u pcpracticu ne vrse isporuku, niti se javljaju preterano kulturno na telefon jer su u "frci i guzvi" jer imaju "preko 100 rezervacija" i ljudi stalno zovu (otkud to?!:)), pa su mi rekli nije Zemun na kraj sveta i da mogu da dodjem a ne da cekam isporuku posto je prakticno nemoguca i desice se da izgubim rezervaciju.

Ne znam odakle ti to, ja zvao radnju u BG-u (36-77 da ne reklamiram) i devojka uredno uzela moje podatke i salju mi sutra City Express-om na kucnu adresu, znaci u subotu je kod mene.
Inace tableti nisu fizicki kod njih, treba da stignu u 16h u radnjama u BG-u. Kolicina: 100 komada.

Meni mailom potvrdili rezervaciju.

Nazad
Vrh Dno