Pa zar nisu vec jednom primali rezervacije??
Pa ovo je nova kolicina preko 90 tableta.
I 600 din skuplje
Pa zar nisu vec jednom primali rezervacije??
Alti i Praktic ce dobiti isti dan.
@ STriderKOCOBO
Malo kasnim sa ovim, ziva je tema. Sto se tice DX-a , Kinezi sve salju kao avionska pisma, bilo preporucena ili obicna. Ne salju nikakve pakete i nema kurira. Obican postar donosi. Da li ce posiljka biti preporucena zavisi od vrednosti , ili ako je neka manja vrednost, moze da se doplati.
Tako na tvom mestu ja bih pokusao, samo nemoj odmah porucivati futrolu, nego poruci nesto za 1 $ , i to salju, kao probu , pa vidi dal ce da stigne, ako ne kraci si za 1 $
Evo ti moj predlog za probnu porudzbinu, ovo je na rasprodaji i slaze ti se sa Nickom.
http://dx.com/p/tactical-strider-style-velcro-49363
Ma jeste tuku se ljudi ispred radnje za svoj primerak, dan kasnije videcemo kako babe na pijaci koriste nexus 7 kao shoping listu, studenti masovno citaju e-knjige u prevozu, nekim manje obrazovanim ljudima ce nexus posluziti da zastite glavu od kise koja nailazi, zidarima ce posluziti za rad kao libela, ali i kao gladilica za ravnanje betona. U pauzi ce na njemu jesti burek ili pak seci salamu i paradajz. Koji teletabis marketing, kao dolazi 100 komada ali je navala tolika da cemo nekako uspeti da obezbedimo dodatnih 10 komada pa pozurite... A mi smo veverice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari