Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ово је највероватније cледећи контигент а и мало је већа цена.

Ovo je sad za drugu turu :eyebrows:
A nisu jos dobili ni prvu... :laugh:

Ako je sledeca tura onda mi nije jasno kakvo je ovo narucivanje bez ikakvog datuma dostupnosti??
Stvarno mi nije jasno kako misle da neko rezervise nesto za sta ne zna kada ce mu stici?
Hoce li svaki Nexus 7 morati da se naruci? Sta je sa slobodnom prodajom?

Hajverovatnije je ogromna potraznja pa je onda prodaja putem rezervacija.

Meni su Altiju rekli da je siguran datum 10 oktobar, znaci to je najkasnije sto moze biti sto ne znaci da nece neki dan ranije ;) Kao sto user Asus rece, bice petak-ponedeljak sto zavisi od carine najvise. Inace je sad 30 sept. krenuo nacionalni praznik u Kini koji traje do 4 oktobra, tako da nove ture toliko moraju da kasne jer niko nista ne salje iz Kine u ovim danima praznika (provereno).
Da li ce ga biti u slobodnoj prodaji, pa verovatno hoce ali ne prvih mesec-dva dok se ne zadovolje geek mase u koju spadamo mi ovde :D I preko isto nema u radnjama, sve se rasproda kada naidje - ovaj device jer trenutno najpozeljnija stvar, pogotovu sto dobijate uredjaj koji ima istu snagu kao i najnoviji iPhone 5 ili S3 za 3 puta manje para...

PC Practic
Potvdjen dolazak Nexus-a 7! Do kraja nedelje na lageru u maloprodajama. Lepa vest je da smo dobili dodatne količine i da svi koji žele mogu da ga rezervišu preko sajta i dobiju u prvoj turi isporuke. Dosputne količine i rezervaciju pogledajte na: http://pcpractic.rs/proizvodi/tablet-racunari/9786-asus-nexus-7-1b024a

Objavljeno na FB stranici.

Cигурно. Ово је прва најава из малопродаје.

@ STriderKOCOBO

Malo kasnim sa ovim, ziva je tema. Sto se tice DX-a , Kinezi sve salju kao avionska pisma, bilo preporucena ili obicna. Ne salju nikakve pakete i nema kurira. Obican postar donosi. Da li ce posiljka biti preporucena zavisi od vrednosti , ili ako je neka manja vrednost, moze da se doplati.

Tako na tvom mestu ja bih pokusao, samo nemoj odmah porucivati futrolu, nego poruci nesto za 1 $ , i to salju, kao probu , pa vidi dal ce da stigne, ako ne kraci si za 1 $ :)

Evo ti moj predlog za probnu porudzbinu, ovo je na rasprodaji i slaze ti se sa Nickom.

http://dx.com/p/tactical-strider-style-velcro-49363

Poslednja izmena:
kako ide ova narudzbina futrola od kineza, koliko se placa postarina? jeli sigurno od njih kupovati karticom?

Nije preorder pise:

Lepa vest je da smo dobili dodatne količine i da svi koji žele mogu da ga rezervišu preko sajta i dobiju u prvoj turi isporuke

Ma jeste tuku se ljudi ispred radnje za svoj primerak, dan kasnije videcemo kako babe na pijaci koriste nexus 7 kao shoping listu, studenti masovno citaju e-knjige u prevozu, nekim manje obrazovanim ljudima ce nexus posluziti da zastite glavu od kise koja nailazi, zidarima ce posluziti za rad kao libela, ali i kao gladilica za ravnanje betona. U pauzi ce na njemu jesti burek ili pak seci salamu i paradajz. Koji teletabis marketing, kao dolazi 100 komada ali je navala tolika da cemo nekako uspeti da obezbedimo dodatnih 10 komada pa pozurite... A mi smo veverice.

Ne znam zasto je tesko da poverujes da ce ici kao alva, dobijas hardver koji imaju duplo skuplji uredjaji trenutno. Pogledaj trenutne 7" tablete i uporedi cene pa ce ti sve biti jasno. I u svetu se kupuje kao lud, moras da rezervises primerak unapred. Inace dobar post, ali nema tu humora.

@ STriderKOCOBO

Malo kasnim sa ovim, ziva je tema. Sto se tice DX-a , Kinezi sve salju kao avionska pisma, bilo preporucena ili obicna. Ne salju nikakve pakete i nema kurira. Obican postar donosi. Da li ce posiljka biti preporucena zavisi od vrednosti , ili ako je neka manja vrednost, moze da se doplati.

Tako na tvom mestu ja bih pokusao, samo nemoj odmah porucivati futrolu, nego poruci nesto za 1 $ , i to salju, kao probu , pa vidi dal ce da stigne, ako ne kraci si za 1 $ :)

Evo ti moj predlog za probnu porudzbinu, ovo je na rasprodaji i slaze ti se sa Nickom.

http://dx.com/p/tactical-strider-style-velcro-49363

Sacekacu da prvo stigne tablet, pa cu videti sta cu da radim, mozda i narucim na adresu od nekog rodjaka, pa pokupim sledeci put kad budem dolazio kod njega...

Na sajtu pise: "Avansna uplata za ASUS Nexus 7 1B024A Vam garantuje prioritet prilikom isporuke."
Da li je neko uplatio nesto kao avans? Rekoste da nema placanja pre nego sto stigne?

Ja nisam,iako sam im par puta trazio profakturu zbog placanja preko racuna.

Ok, i ja sam uradio rezervaciju, i ako mogu da uzmem preko Alti-ja, videcu ko se prvi od njih javi tu uzimam :D
I ladno mi stigao OTG kabl iz Kine pre nego ovima Nexus :trust:

Poslednja izmena:
Ma jeste tuku se ljudi ispred radnje za svoj primerak, dan kasnije videcemo kako babe na pijaci koriste nexus 7 kao shoping listu, studenti masovno citaju e-knjige u prevozu, nekim manje obrazovanim ljudima ce nexus posluziti da zastite glavu od kise koja nailazi, zidarima ce posluziti za rad kao libela, ali i kao gladilica za ravnanje betona. U pauzi ce na njemu jesti burek ili pak seci salamu i paradajz. Koji teletabis marketing, kao dolazi 100 komada ali je navala tolika da cemo nekako uspeti da obezbedimo dodatnih 10 komada pa pozurite... A mi smo veverice.

Aahahahhahahahaha legendarno! Sve si rekao!

Realno, 7" je mali ekran za sve sto je naveo, mora 10" :D
Pc Practic: "Dostupno je još 30+ primeraka za rezervaciju"
Jutros je bilo 80+, bas ne idu nesto :smoke:

Poslednja izmena:
Aj se kladimo da ce sutra biti "samo" 10 dostupno ;)

Nista licno, ali tako si naivan...

Poslednja izmena:
Ma znam bre, zezam se :D
sad je +20

Poslednja izmena:
Ok izvinjavam se onda ;)

Covece, dobra je masina. Ocekivao sam malo bolji ekran, ali nije lose. Naravno digli su cenu...

Stvarno smo mi Srbi cudan narod, mogli su da ga daju u prodaju jos pre 10 dana. Stave lepo cenu 1129 dinara visu, a ne ovako da se na glupu foru povecenja PDVa pravdaju u prodavnici.

Nema veze, odoh da se igram sa njime...

Pdv na tablete je 8%, ekran je vise nego dobar, cela masina je odlicna, oni nisu prodali vise od 10 komada...prave hajp glume ozbiljnu firmu...

Poslednja izmena:
Cek, kolika je cena na kraju za one sto su preorderovali?

Mora da nesto gresis, ja sam ga regularno uzeo u radnji pa sam toliko platio!

Vrh Dno