Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ko hoce da bude "razocarenje free" neka uzme iPad i nema problema ;)
Ja sam gledao milion review-a i svaki je hvalio Nexus-a. Naravno da tu ima po neka mana ali njegova cena opravdava njegovu kupovinu i zato vredi cekati. Apple je "navikao" trziste da dobar tablet mora da kosta 400+ evra. Sad ce to da se promeni.

@djalf bojim se da se cenovna politika Apple neće promeniti pošto su njihovi proizvodi postali statusni simbol ali to je već problem za sociologiju., mnogo je bitnije da proizvođači android tableta krenu u rat specifikacijama i nižim cenama a Nexus 7 im je postavio zadatak. ;)

Naravno, i to tezak zadatak. 4.1 Jelly Bean je stvarno najbolji Android do sada. Jedino iPad Mini moze da bude konkurencija ali cena tesko da moze ici ispod 300$.

c. Kupiš na drugom (rutovanom) uređaju aplikaciju pa je onda samo instaliraš na n7 pod istim mejlom.

Poslednja izmena:
c. Kupiš na drugom (rutovanom) uređaju aplikaciju pa je onda samo instaliraš na n7 pod istim mejlom.

Poenta je da ti root ne gine, a kad smo već kod roota, lakše je rootovati nexusa nego praktično bilo koji drugi telefon/tablet.

U stvari, poenta je da živimo u zemlji Srbiji (SRBIJAAAA!) u kojoj ne možeš da kupiš aplikaciju bez da dubiš na glavi.

Poslednja izmena:
A u januaru-februaru je moglo bez ikakve gimnastike sa MU, root-ovanjem da bi isti instalirao i slicno. Ne znam koji djavo nas skinuse sa liste ;(;(

Da li moze user Asus da nam olaksa muku informacijom da li su usli Nexus-i na carinu danas? Izgoresmo ovde, uhvatih sebe kako gledam cene Samsung tableta (a to nije dobro :D ).

He,he i ja sam juce gledao cene drugih tableta...I nisam nasao nista povoljnije.:trust:

Ispucali smo 60 strana a samo par njih ima ovaj tablet!

Evo nesto da nam prodje vreme:
[YOUTUBE]d0X0fJPgEm4[/YOUTUBE]

:D

http://www.tomshardware.com/news/Nex...ini,17988.html

Nema Nexus tableta od 99$, netacan rumor, tako da kupujte ipak ovaj Nexus 7 16GB .
Yep, ovakve glasine su jako loše za posao. Najave smanjenje cene na pola za mesec-dva i svi potencijalni kupci koji su hteli da kupe uređaj sada odustanu od kupovine.
Nešto slično se desilo Samsungu pre par nedelja, najava SGS4 za februar-mart. Samsung je odmah demantovao glasine, jer bi mogle ugroziti prodaju SGS3 u božićnom periodu

Veliki tekst o Nexus7 u oktobarskom broju Digital-a.

Ishvalili su ga zestoko.Jedina mana po njima je neprosirivost memorije,sve ostalo je bez mane.

Pa to jeste, danas svaki krsh od mobilnog ima SD karticu a da ovakva masina nema?! No dobro... klaudovacemo podatke :D

Sreca pa postoji usb on the go :)

Sutra ce se valjda vise znati.

Postoji ali je mnogo ruzno i neprakticno.U jednoj ruci drzis tablet u drugoj fles i kabal i sta ako te zasvrbi nos?:d

Ma kablic je mali,a koristis ga samo da kopiras sta ti treba.Po meni bolje od cloud *******cija.

Naravno,salio sam se malo...;)

Ma kablic je mali,a koristis ga samo da kopiras sta ti treba.Po meni bolje od cloud *******cija.

Ne mora biti sa kablicem, postoje adapteri koji direktno idu u ulaz na tabletu, to cak i nije toliko ruzno i neprakticno, jedino sto po dzepovima vukljas adapter, fles i 3g modem.

Vrh Dno