Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ja sam poslao mail na adresu pc practica u Novom Sadu, ali mi nisu odgovarali, pa sam ih sad nazvao i sve je u redu. Stize u ponedeljak.

Kako cete izdrzati do ponedeljka? :D
Slede 3 dana pakla. :d

Poslednja izmena:
Иде ли неко у Цвијићеву данаc да преузме таблет?

Ja baš mislio da je u Cvijićevoj danas biti ovako nekako, a ono svi čekaju i grickaju nokte:)

queue.jpg

Ne znam odakle ti to, ja zvao radnju u BG-u (36-77 da ne reklamiram) i devojka uredno uzela moje podatke i salju mi sutra City Express-om na kucnu adresu, znaci u subotu je kod mene.
Inace tableti nisu fizicki kod njih, treba da stignu u 16h u radnjama u BG-u. Kolicina: 100 komada.

Ok, onda meni ne zele da izvrse isporuku, ne znam ni ja u cemu je problem. Kao sto rekoh javili su se manje vise nekulturno i vrlo neprofesionalno (prvi put imam tako iskustvo sa njima). I rekao da je skoro nemoguce da mi kaze kad moze da mi isporuci, iako nisam ni insistirao da mi kazu kada ce, nego samo da posalju pa kad stigne. Dodatno mi je rekao da ne moze on da sedne u kola da mi donese, jer ni nema kola i previse ima posla, a ja to nisam ni trazio. Samo bih hteo da ne pisu da imaju dostavu ako je ne vrse, meni nije posebno bitno kada ce mi stici tablet kao sto sam i naglasio, na sta sam dobio odgovor ako ne dodjem na vreme izgubicu rezervaciju.
Doduse moram istaci da mi se obracao sa "gospodine", sto ni malo ne popravlja utisak, cak meni nista ne znaci.
Mislim da je moglo da se zakljuci i iz prvog mog posta odakle mi da ne vrse isporuku, ali izgleda da to nije generalno slucaj kao sto mi je receno kad sam ih zvao nego samo meni za sada. Nisam opet pojasnio tacno odakle mi to, ali pojasnicu ako treba.

Dobro izvinjavam se, verujem ti da se javio neko kome treba vaspitna iz ponasanja :D Meni se javilo zensko (zena, devojka) i sve uredno, pitala za ime, potvrdila da sam rezervisao preko web-a, pitala koja cena je pisala u mailu (27990din) i uzela podatke i navela za sutra da je isporuka Citijem i to je to. Trebalo bi da stigne u subotu, ali uvek moze nesto da se zezne :)

:) Ma nema potrebe da se ti izvinjavas, mada lik koji mi se javio bi mogao (ja sam se smejao posle i za vreme razgovora zbog njegovog ponasanja, nisam znao sta drugo da radim). I ja sam zvao isti taj broj, mozda cu sada opet da pokusam da zovem da vidim da li ce da salju.
I onda kada sam zvao poceo sam razgovor rekavsi da imam rezervaciju i da bih da im samo ostavim podatke gde da posalju, i onda je on krenuo...:)

Edit: Sada sam ih zvao, bez bilo kakvih problema, kazu stigli su (i u radnju), poslace danas i sutra stize :)

Poslednja izmena:
E bas pozovi i ako ti se javi ona devojka, miran si ;)

Jel slao neko potvrdu rezervacije preko mail-a? Jel vam odgovorili nesto?

Ja nisam ni pokusavao, odmah sam zvao onaj 0700 broj i tamo kazu da tek 10. oktobra stizu. Onda sam pozvao maloprodaju i tamo znaju da danas stize posle 16h.
Ajde ako neko ode tamo da pokupi danas nek ostavi utiske ovde ;)

Da,meni su potvrdili preko mail-a.

Jel ima nekoga na licu mesta ispred PCPractica u Cvijićevoj?
Da li se napravio red geekova na pecaroškim stoličicama? :D

Znaci bice i u drugim radnjama u regularnoj prodaji?

@vasa Nije ovo Apple. lol Uspeli i ovi iz PCP. Da naprave zesci hype :smoke:

Ja odoh po moj primerak.,)

Stigao je i u emmi-ju, samo ni oni sami ne znaju da im je stigao. Kad sam ih zvao rekli su mi da stiže 10 oktobra, a ja im kažem da im je na stanju. Ček da proverim kaže mi prodavac..... stvarno ima? Tako da sam ja moj rezervisao kod emmi-ja, stiže sutra prekosutra u radnju :p

da li moze neko da potvrdi da ga je danas i preuzeo, verujem da ljudi iz Bg-a ce otici odmah licno da preuzmu

Stigao je i u emmi-ju, samo ni oni sami ne znaju da im je stigao. Kad sam ih zvao rekli su mi da stiže 10 oktobra, a ja im kažem da im je na stanju. Ček da proverim kaže mi prodavac..... stvarno ima? Tako da sam ja moj rezervisao kod emmi-ja, stiže sutra prekosutra u radnju :p

Ti kazes prodavcu da im je na stanju??? :lupko: Desava li se ovo zaista ili je san?

Edit: Zatisje... pred buru! :D

Poslednja izmena:
Ozbiljno ti kažem na njihovom sajtu ne piše ništa ali su na fejsbuk stavili stavili reklamu pogledaj moj prošli post. Izgleda nisu javili maloprodajama.

Ozbiljno ti kažem na njihovom sajtu ne piše ništa ali su na fejsbuk stavili stavili reklamu pogledaj moj prošli post. Izgleda nisu javili maloprodajama.

FB postao najbolja reklama, izgleda propustam mnogo sto nemam FB profil...? NO!

Poslednja izmena:
Pa pazi na fejs i moja baba moze da postavi sliku ali na sajt da se postavi je malo teže :d

I ja potvrdio rezervaciju, nije se na onaj broj javila devojka nego neki muškić i nije bio neprijatan. Kaže sutra šalju a stiže u subotu, eventualno u ponedeljak (ono što znam iz iskustva, ako predaju pošiljku do podne, stiže narednog dana).

I naravno dajte utiske vi koji ste već preuzeli, da na vreme odustanem. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno