Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Mislis da ce 480p biti ruzno za gledati?

Pravo da ti kažem tu rezoluciju nisam ni probao. Gledam samo 720 tj realno 566+ i divx koji je u stvari 260 do 300

Nije ni to daleko:mad:.
Odakle ta informacija?

Direktno od uvoznika, obzirom kako stvari stoje ocekujte da ce to jos da zakasni, zbog velike narucene kolicine dobavljac ne moze da isporuci na vreme.

Na zalost, i ja sam dobio informaciju da stize tek 10-tog oktobra. Smorio sam se skroz :(

E u pm...
Ja ga naručio kao poklon za bratovljev rođendan, a sada će zakasniti...

Evo i zvanicno od PC Practica:
DOBAR DAN,

DOBILI SMO INFORMACIJU OD ASUS KANCELARIJE DA NEXUS STIŽE 5.OKTOBRA ,IZVINJAVAMO SE NA ČEKANJU

HVALA NA RAZUMEVANJU

I to ako stigne 10.oktobra bice dobro.....najcesce tu treba dodati jos 5-7 dana.
Svi tableti idu preko Altija.

Naravno da jeste. Sad nikako ne znamo kad ce

Pa lepo vam kazu - od Asus kancelarije ovde su dobili taj info.... normalno da je automatski reply tj. mass mail, sta ste ocekivali personalizovanu poruku "Dragi nas Pero sa tamnom kosom i foto grej naocarima... :D"

Ako niste jos uradili Atest odnosno sertifikat kako se sad vec zove onda ce to sigurno potrajati 5-7 dana sto opet nije lose :)

Retardirana zemlja koja nezna da napravi cackalice za usi sad ce da atestira tablet sa svojih 250 agencija.........

A o kakvom atestiranju je tacno rec? Msm ne razumem poentu toga? Sta oni ustvari rade?

Eee ako je JUS u pitanju onda je uredu sto ce ljudi cekati... :)
Dobro samo pitam, nema potrebe za tenzijom i ?????

Da li su precizirali godinu? Svi pominju 5. i 10. oktobar, ja reko da ne bude tek 2013. :d

To ce da bude neka 2/4 GB verzija sa slobodnih 1,2/2,3 GB :D

Za te pare, i to mu je mnogo. Ja bih uzeo jedan da stoji kevi u kuhinji kao hi tech kuvar :D

Mozda je to kao 3G verzija uz ugovornu obavezu, ko ce ga znati.

Na sta li ce to da lici unutra.... nemoguce da ce kvalitet hardvera ostati isti.

šalju ih u EI Niš da ovi utvrde da li tablet zadovoljava njihove standarde :d

Ma ljudi nemo' da ste tol'ko zamerljivi! Meni drvena kutija od niškog TV-a i dan-danas služi kao polica u garaži. :d
Ovoliku nestrpljivost nisu ispoljavali ni penzioneri, kada su nekada davno čekali po 5-6 sati u redu za 1l mleka.
Kako ste krenuli, na kaju će se vreme računati: toliko i toliko godina pre n.7 - deseta godina nakon Nexus-a. :smoke:
... leta Nexus-ovog 2012.

Poslednja izmena:
Najcesce kad nesto toliko cekam i cekam, budem razocarran kad stigne :(

Nazad
Vrh Dno