Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Prodje me volja od cekanja...:mad:

Imate futrole gde god, i po supermarketima gledao sam pre 2 dana bas, ima i za 10" dobar izbor i naravno za ove 7", u principu to je standard pa tih ima najvise.

Nego, kada stgize ovaj Asus, da li je cena ista za preorder i za regularnu prodaju kada stigne na lager (a osecam da ce odmah sve nestati tj. rasprodati se..)

/\/\/\ Ja sam se bas unervozio od cekanja, radnici u winwinu nemaju pojma kad stize, osim sto mi je receno da preorder cena ce biti ista kao i cena kada ga bude bilo na lageru (koliko je pouzdano to sto mi je receno ne znam), pa sam odlucio da prvo odradim "hands on" pa onda da iskesiram. Vec sam spremio lovu, samo da stigne vise, par puta sam ga sanjao u zadnjih nedelju dana, Ova neizvesnost me ubija :(

Imate futrole gde god, i po supermarketima gledao sam pre 2 dana bas, ima i za 10" dobar izbor i naravno za ove 7", u principu to je standard pa tih ima najvise.

Nego, kada stgize ovaj Asus, da li je cena ista za preorder i za regularnu prodaju kada stigne na lager (a osecam da ce odmah sve nestati tj. rasprodati se..)

U PcPracticu je 1k skuplji u maloprodaji... Ne gubiš mnogo ako nisi naručio, tj. ne dodaješ mnogo. U ovoj prodavnici stiže 25., tako su rekli...

Sad bi moglo u maloprodaji za 28900 rsd, a kad je bio preorder - 27900 rsd.

Poslednja izmena:
Ne moze nikako jer ga nema zvanicno u prodaji.Nadamo se od utorka u PC Practicu gde je sve otislo u pretprodaji.Mislim da imas na Kupujem-Prodajem donete iz inostranstva ali nisam siguran sta ces za garanciju.U WinWin stoji na sajtu da jos primaju narudzbine i cena je 29000.

Iz Alti-ja (WinWin) mi je receno samo kraj meseca, nemaju tacan datum jer dolaze direktno iz Kine od Asus-a a shipping ume da varira vremenski i to dosta.

A kad se ocekuju polovni i koja cena polovnih se ocekuju?

Pa ako novi budu 250e polovne mozes da ocekujes za mesec dana ali ne verujem da ce biti mnogo jeftinije jer ce ovaj tablet sigurno biti u deficitu, prva kolicina ima da plane samo tako jer je mnogo dobar uredjaj za solidno male pare.

meni drug juče kaže da prvo idu onima koji su već uplatili unapred pa ostalima šta ostane a i vidim jednu grešku u postovima ovde, ako niste znali PcPractic je sada takođe Alti maloprodaja pored winwin-a i emmija. Emmi najjefitniji u većini slučajeva, pa winwin i onda pcpractic kao najskuplji. Upoređivao sam neke cene pre par dana, u emmi-ju možeš dobro da uštediš na istim proizvodima. Jedino je nexus 7 slične cene.

Poslednja izmena:
Kako uplatili unapred?Kada sam ih kontaktirao i pitao za uplatu rekli su mi uplata kada stignu tableti.
Ima li neko ovde da je uplatio unapred?
Rec je o PC Practicu.

2012-09-24 11:32:12
Postovani Nikola, Doslo je do manjeg kasnjenja, pa ocekujemo da stigne u prvoj nedelji oktobra.

Evo odgovora sa Winwin-ovog sajta od danas. Tako da nista ove nedelje ocigledno :( Posto verujem da ce u sve radnje stici paralelno, pogotovo sto ljudi tvrde da je to sada sve pod istim vlasnikom...

Taman sam se nadao da sutra stize...

Taman ce sve da vas zakaci povecanje PDV-a :p

2012-09-24 11:32:12
Postovani Nikola, Doslo je do manjeg kasnjenja, pa ocekujemo da stigne u prvoj nedelji oktobra.

Evo odgovora sa Winwin-ovog sajta od danas. Tako da nista ove nedelje ocigledno :( Posto verujem da ce u sve radnje stici paralelno, pogotovo sto ljudi tvrde da je to sada sve pod istim vlasnikom...

Ocekivano... pa ce biti sredinom Oktobra...

Sreca pa se nisam (a verujem i svi ostali) prelozio kao budala pa mi i nije frka... :D Kad god mi zazvoni mob nadam se da je neki nepoznat broj tj. PC Practic... A za Astmario-a veliki pozdrav, vidim da ima Kindle Fire. Shvatam tvoju frustraciju... :p

Poslednja izmena:
01.10. sa 18% na 20%

Sreca pa se nisam (a verujem i svi ostali) prelozio kao budala pa mi i nije frka... :D Kad god mi zazvoni mob nadam se da je neki nepoznat broj tj. PC Practic... A za Astmario-a veliki pozdrav, vidim da ima Kindle Fire. Shvatam tvoju frustraciju... :p
Astmario ima Nexus 7 vec neko vreme, prednosti drugara koji putuju za USA :p

Evo kao ponosni vlasnik vec nedelju dana da vam kazem da je vredno cekati. Tablet je fenomenalan. dobio sam iz usa verziju od 16gb, stavio launcher instalirao mali milion aplikacija i sve sljaka kao podmazano. Nedostatak prostora nije meni jos uvek problem sa svih 100-nak aplikacija koje sam instalirao imam jos 9gb slobodnog prostora. Sto se 3g tice, radi hotspot sa telefona kad sam napolju bez problema, mobilni sam poceo da koristim samo za pozive i sms-ove. Prvo sam bio u fazonu 10" tableta ali kad mi je stigao ovaj 7" shvatio sam da je to idealna velicina po mom misljenju, za citanje, za pisanje, za igranje i sve ostalo...
Jedina "mana" je to sto kad radim na njemu neko vreme pa posle pogledam u telefon (htc desire) izgleda mi kao da imam nokiu 8210 :) , ali sam se vec navikao, tako da ljudi jos malo strpljenja i za veoma pristojne pare imacete fenomenalan uredjaj.

Ljudi, što se tiče PDV-a, nema to nikakve veze sa cenom tableta, plaćaćemo onu cenu koja je bila kad smo rezervisali, koliko ja razumem...

ma koji pdv sa 18 na 20 kad je za računare 8. može jedino na 10 da ode ali ljudi prodaja računara je u banani trenutno i stvarno bi bili *****i da dignu cene makar i za dinar.

Tablet != racunar (PC)... to spada vise u domen telefona, GPS-ova i ostale hi-tech elekronike... neka me neko ispravi ako gresim, ali mislim da jasno pise kada uzmes telefon ( Android ) da je stopa PDV-a 18%..

Samo neka ovi sutra u skupstini izglasaju da je 48 bodova za budzet za upis i Nexus ce napokon dobiti ponosnog vlasnika :D znam tesko je sad ovo izcekati kada tako stalno produzuju rok ali valjda ce nekako proci jos ovi nedelju dana :) cheers

Nazad
Vrh Dno