Imate futrole gde god, i po supermarketima gledao sam pre 2 dana bas, ima i za 10" dobar izbor i naravno za ove 7", u principu to je standard pa tih ima najvise.
Nego, kada stgize ovaj Asus, da li je cena ista za preorder i za regularnu prodaju kada stigne na lager (a osecam da ce odmah sve nestati tj. rasprodati se..)
Odma sutradan posto se pojave novi bice i polovnih.A kad se ocekuju polovni i koja cena polovnih se ocekuju?
2012-09-24 11:32:12
Postovani Nikola, Doslo je do manjeg kasnjenja, pa ocekujemo da stigne u prvoj nedelji oktobra.
Evo odgovora sa Winwin-ovog sajta od danas. Tako da nista ove nedelje ociglednoPosto verujem da ce u sve radnje stici paralelno, pogotovo sto ljudi tvrde da je to sada sve pod istim vlasnikom...
Astmario ima Nexus 7 vec neko vreme, prednosti drugara koji putuju za USASreca pa se nisam (a verujem i svi ostali) prelozio kao budala pa mi i nije frka...Kad god mi zazvoni mob nadam se da je neki nepoznat broj tj. PC Practic... A za Astmario-a veliki pozdrav, vidim da ima Kindle Fire. Shvatam tvoju frustraciju...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari