Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Čekam da izadje u prodavnici pa cu da vidim kako to izgleda. 'beš ti preorder i da ti dodje sa ovim lol.

Nešto mi se čini da prva serija ima dosta problema s kontrolom kvalitetom tj. da ima dosta feleričnih primeraka - loši pikseli, probijanje pozadinskog osvetljenja, odvajanje stakla (ekrana) od kućišta, image retention.

Možda ipak pametnije pustiti da malo srede proizvod, pa onda kupovati.

Slazem se, ali sad kada svi amerikanci budu trazili replacement, sta mislis, gde ce da posalju sve ove komade koji su felericni?

Chameleon Launcher na Nexus 7:

Naravno ova aplikacija ce biti dostupna i za druge android tablete...

ULTIMAte hack: Nexus 7 hooks up with external USB storage, floppy drive for retro-gaming

nexus-7-mod.jpg

Prilozi

• nexus-7-mod.jpg
    nexus-7-mod.jpg
    59.9 KB · Pregleda: 136
"Novi Asus-Google tablet, Nexus 7, na naše tržište stiže za nekih mesec dana. Verujemo da će dolazak ovog Asus modela svim tabeltima do 30.000 dinara napraviti ozbiljnu konkurenciju jer dolazi sa novim Andorid 4.1 Jelly Bean OS-om, 7" IPS monitorom i nVIDIA Tegra 3 procesorom. MP cena koju očekujemo je 27.990 dinara. "

Vesti od jedne nase radnje, u pitanju je model sa 16 GB

Napisah kako deru, a onda videh da je to za 16GB model cena. Odlicno. :)

"Novi Asus-Google tablet, Nexus 7, na naše tržište stiže za nekih mesec dana. Verujemo da će dolazak ovog Asus modela svim tabeltima do 30.000 dinara napraviti ozbiljnu konkurenciju jer dolazi sa novim Andorid 4.1 Jelly Bean OS-om, 7" IPS monitorom i nVIDIA Tegra 3 procesorom. MP cena koju očekujemo je 27.990 dinara. "

Vesti od jedne nase radnje, u pitanju je model sa 16 GB

Oko 240 eur...skroz pristojna cena, uzevši u obzir da je Srbija u pitanju :D

Odlicno, taman dok isprave ove probleme ako ih isprave.
@Corvus Oko 250e za 16GB je dranje? Pa oko 230-240e je i u UK.

Edit: Ispravio si se na vreme ;)

Poslednja izmena:
Znaci nista od onih 209eura:)))

@Emix: Pa procitah cenu i odmah sam pomislio na najgore - 240e za 8GB model. A onda videh da je to za model od 16GB. :D

Mozda je model od 8GB 209e. Mada mislim da vise od 200e ne bi trebao da bude.

Zezam se ja ekstra je cena :).
Bice must have u klasi od 7"

Uh dobra cena, a mislio sam da će kod nas biti minimum 300€ za 8gb verziju.

Koja radnja je u pitanju ako nije tajna? I cijena je i vise nego ok za nase uslove sto se tice cijena tehnickih igracki :)

Practic radnja.
Kod njih mislim moze da se uzme i na 6 rata bez kamate intesinim karticama sto je cool.

Onda ce sigurno u drugim radnjama biti i jeftinije.

Odlican review i generalno pogled na stanje stvari na trzistu tableta...

[YOUTUBE]1ilWVnhDUU0[/YOUTUBE]

15$
[YOUTUBE]Jd1soEcmR7c[/YOUTUBE]

10$
[YOUTUBE]7CN6omaVd0g[/YOUTUBE]

5$
[YOUTUBE]9Ad_QrjtrvE[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
samo vi mamite sa ovim videjima... :)

Negde sam nesto zakacio da imaju neki problem sa izradom..jel neko zna o cemu se radi?

Mozes da se vratis par stranica u nazad. Generalno ljudi se zale po stranim forumima na ekran, kvalitet prikaza i probijanje svetlosti. Mislim da sve zavisi od primerka koji ti zapadne, a ja sam vec izneo teoriju da ce ASUS u istocnu evropu distribuirati sve vracene primerke iz amerike. Ja cu se ipak kockati i uzeti jedan primerak kad se pojavi, jer cena je super a i postoji garancija, pa sta mi bog da.

Jako mi se dopada ova kozna futrolica sto kosta 10$, moracu da narucim kad budem uzeo tablet. Jel ima neko ideju koliko moze da kosta dostava? Nisam nikada narucivao sa americkog amazona.

Nazad
Vrh Dno