Andout
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.03.2012
- Poena
- 159
Kakve su cene tableta na sajmu? Da li ima nekih popusta u odnosu na redovne cene?
hvala
Ima dosta popusta za sve moguće proizvode, a ako se pitaš za Nexus 7, Asus ga ne prodaje...
Kakve su cene tableta na sajmu? Da li ima nekih popusta u odnosu na redovne cene?
hvala
Ако вреди за Prestigio што не би вредело за Nexus 7ljudi, citate li komentare na netu koliko ljudi ima problema za nexusom 7, los touchscreen ne reaguje, ili cas radi cas ne radi, isl .. ukucajte samo u youtube nexus 7 problem, i videcete koliko problema sa njim, prosto se pitam da li je i tih 230-40 eura vredno za nesto sto se u velikom procentu kvari, dzaba im sve dobro sto su uradili ako je tako.. jednostavno los kvalitet izrade iako on na prvu loptu deluje kvalitetno
Evo i ja da se javim da sam bio medju onima koji su ga ispipali danas
Stvarno je dobar.
Ajmo, ljudi, budite malo detaljniji! :-D
Ajmo, ljudi, budite malo detaljniji! :-D
Milko hvala sto nam opravdavas rezervacije. Izvukao si mi osmeh na lice. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim kupovine slicne n7-ici (maksimalno iskoristis svoj novac)Bio danas na sajmu i s'oproštenjem, držao ga i ja u rukama
Iz ugla vlasnika sgt+ nexus7 predstavlja kvantni skok. Toliko mu je lepši ekran (sgt+ nema amoled) da to nije za poređenje. Sam uređaj ostavlja kvalitetan i moderan utisak, znate ono kad vidite laptop pa odmah znate jel model od ove ili prošle godine. E tako se za n7 vidi da je nov. Naspram njega, moj tablet se vidi da je stari model. Znači opšti utisak desetka.
Sad minusi.
Prvi, za koji u stvari nisam siguran da nije ugašena opcija je nedostatak landscapea, i to bih preživeo.
Drugi, nedostatak sim slota. To isto bez problema trpim jer sad imam tablet sa 3g pa sam to koristio prvih 10ak dana i sad na moru u Grčkoj jer mi je telefon zaključan. Jednostavno, nemam potrebe ni para da plaćam net na dve kartice.
Treći i najveći za koji nisam siguran... u stvari progutao bih nevoljno i njega, je nedostatak micro sd slota. Sad imam uređaj od 16gb i karticu od 32. Dok je nisam kupio imao sam problema sa memorijom. Držim je natovarenu filmovima koje gledam svakodnevno (silom prilika) i to 720 ripove od 2, 3 giga tako da bih me često kopiranje baš smorilo.
Četvrti (ne za mene), 7 cola umesto 10. Nosim ga svuda meni je 7 prednost. Za kuću je to ipak 10ka al to u ovoj ceni neće da nađete.
Moj savet onima koji se dvoume a mogu da progutaju minus tri i četiri, kupujte, ne razmišljajte. Stvar je ekstra.
Mislim da ne postoji opcija landscapea na osnovnim ekranima samo u aplikacijama.
Od svih nedostataka koje je Milkobgd nabrojao meni smeta samo sto nema SD slot.
Pa stavi se Apex launcher koji je 3x bolji od default-nog i imas i vertikalni i horizontalni mod, plus dodatne opcije...
A nedostatak sd slota se lako resava, malim otg kablom/adapterom + micro usb fleshom, sve ukupno veliko 2-3cm samo utaknes i vozi... cak i lakse za prebacivanje filmova za gledanje i slicno...
ne znam koja je fora, ali ja sam nexus 7 porucio pre 10tak dana i dobio sam na mail tu porudzbenicu .. medjutim danas mi stigne sama od sebe ista ta porudzbenica ali sa drugim order brojem .. i a pozovem call centar da pitam sta je sad to .. kazu da je tablet stigao i da je poslat na kucnu adresu city expressom i da sutra stize ???
Je l' ste sigurni da nema mass storage? Ja na mom telefonu sa JB imam (ali je custom rom)
Pa sta su ti rekli?Meni u PC Practicu su danas rekli da je poslednja informacija i dalje poslednja nedelja septembra.Kakvi su indijanci ovi iz call centra winwin-a pa to je neverovatno, klasicni papagaji koji nemaju blage veze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari