Postoji li mogucnost vise korisnika na Nexus 7 odnosno Jelly Bean-u?
Opet se javljam, više korisnika, više desktopa sa zasebnim podešavanjima, widgetima, može. Treba samo skinuti aplikaciju user managament sa marketa.
Kakav bi ovaj Nexus 7 trebao da bude za biznis, kontakti, memo, synch sa outlookom itd......il da trazim nesto drugo
+1 Od meneUglavnom 7 incha ponekada se cini kao premalo posebno surfanje netom ali ipak privlaci svojim sjajnim hardware koji daleko iznad cene..uz neke mane ipak je izuzetno primamljiva kupovina ali sigurno najtrazeniji tablet na svetu..
Savršen
Sve to ima i može, jedino ako ti je baš neophodan stajlus, onda juris Galaxy Note varijante...
Kakav je kvalitet izrade? Da li se nesto ugiba? Skripi? Imao sam losa iskustva sa Prestigio 5097, pa moram i na to da mislim.
Kako da proba kada ga još niko nema u Srbiji?
Ti ga imaš?Onda se izvinjavam na dezinformaciji.
Zvanična prodaja u Srbiji nije počela i očekuje se krajem meseca,rezervisao svoj primerak u PC Practicu,bio juče na sajmu samo zbog Nexusa 7 i ti mi kažeš da nisam pratio topic?Očigledno mnogo voliš da nerviraš narod koji ne poznaješ?
Ja uzeo pre par dana i dosao mi juce.
Cisto da vas obavestim - tabletic je bombonica.
Ti ga imaš?Onda se izvinjavam na dezinformaciji.
Zvanična prodaja u Srbiji nije počela i očekuje se krajem meseca,rezervisao svoj primerak u PC Practicu,bio juče na sajmu samo zbog Nexusa 7 i ti mi kažeš da nisam pratio topic?Očigledno mnogo voliš da nerviraš narod koji ne poznaješ?
jel neko probao da crta sa stajluisom...ne kao slikar, vec onako...da li je totalno nupotrebljiv u te svrhe......
Ne bas totalno, ali je prilicno neupotrebljiv za to. Postoje neke olovke koje rade sa kapacitivnim ekranima, ali one su daleko od savsenih. U stvari, jedini tablet na kome to radi kako treba je onaj novi Samsung sa 10.1" ekranom koji ima poseban sloj i poseban stajlus koji dolazi uz njega
Sad sam dosao sa sajima, video sam novi nexus.Radi brzo ali 7" ekran je za mene mali i neupotrebljiv( govorim svoje misljenje)
Kakav si problem imao sa Prestigiom? (***, pogrešna tema, ali istrpite nas)
Moj 5097 je počeo da krcka kad ga uhvatim s desne strane u portrait modu ali (da kucnem u drvo) nije (još) ništa strašno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari