- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Што јурите толико тај минорни апдејт? Лол
Na gore opisan nacin radi. Update prosao OK (rootovan tablet), jedino nisam stigao da proverim da li je root ostao, jer sam zurio na posao.
Veceras cu da vidim i to.
Imam error pri instalaciji update-ta, rootovao sam tablet pre 2 meseca od onda nije izlazio nijedan update, ostao sam na stock ROM-u, ne vidim u cemu je problem. Možda je do toga što imam neke Google aplikacije skroz disable-ne, pošto navodno zakuca kod currents. Apk a i to je jedna od aplikacija koje sam trajno iskljucio, probacu da poukljucujem sve pa ponovo da probam ceo postupak. Mada nema smisla dosad nisam imao sličnih problema kod prethodni update-ta.
i meni ista situacija. javlja error na pola instalacije. svasta sam probao i na kraju je jedino upalilo da preko nexus 7 toolkita ponovo pregazim stari rom sa full formatom i onda je update (clear data Google Services Framework) prosao bez problema. jedino se nisam setio da pre apdejta rutujem tablet tako da sad cekam neko one click resenje.
i meni ista situacija. javlja error na pola instalacije. svasta sam probao i na kraju je jedino upalilo da preko nexus 7 toolkita ponovo pregazim stari rom sa full formatom i onda je update (clear data Google Services Framework) prosao bez problema. jedino se nisam setio da pre apdejta rutujem tablet tako da sad cekam neko one click resenje.
Video sam to juce i zamenio, mada mi nije jasno sta treba da se izabere, posto na spisku nema 4.2.2 ??? Nikakav "popup" se meni ne pojavljuje tako da mi nisu bas jasni ovi koraci:
4. Run the Toolkit and when you get to the Main Menu a popup will appear on your device asking for authentification
5. Click ok to add your pc to the accepted list
6. Select the 'Refresh Main Menu' option in the Toolkit and your device will now show as 'device' and not 'offline'
Onda mora da sam ja lud
Skinuo sam arhivu od 1mb "New_adb_fastboot_files_for_4.2.2.zip", prekopirao 4 fajla preko postojecih u Nexus 7 tool kit-u. Startovao Tool kit, izabrao stavku 4 (nexus je ves spojen na usb i debuging je ukljucen), nista mi ne izbacuje, niti me ista pita...
Nisi morao da ideš tim putem.
Factory Images "nakasi" for Nexus 7 (Wi-Fi) 4.2.2 (JDQ39) : https://dl.google.com/dl/android/aosp/nakasi-jdq39-factory-c317339e.tgz
Ako si odgovorio menivpn one click radi. Isprobao sam, stavio USA i sad vidim paid aplikacije. E sad, dal moze ili ne moze, meni radi
Trenutno nemam bekape, a jedino bi mogao par igara da skinem sa TB pa da ih prebacim na hard i sve tako u krug. Mada, sada kada radi i market sa paid aplikacijama, TB mi i ne treba, kao ni kuvani 4.2.1 rom...
Ljudi, jel ima neko apk Comic readera mobi posle verzije 3? Imala je ranije da se skine beta sa njihovog sajta, nije imala ni jedan jedini bag, nije bio potrebe da se luck patcherom krekuje, ali sada su ga skinuli sa sajta.
Odlicna je aplikacija, ali je moj brat deinstalirao program i izbrisao instalaciju, i sad nigde ne mogu da ga nadjem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari