Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Kii tastatura super, svaka cast na predlogu totalno sam zaboravio :)

Asphalt 7

screenshot2013-02-13-12-.png

Shadow Gun(inace ovo je kopija gears of war sa Xbox-a :) )

Poslednja izmena od urednika:
Bilo bi preglednije da je sve u spoiler. Nego, kad stignes sve da ih igras? Sada ces i mene da zarazis da ih pikam. Primecujem da sve manje palim pc, lepse mi sa nexusom da prosurfujem iz kreveta.

Kad će ovi iz thread-a PLOYER MOMO i GOCLEVER da okače njihove slikice?

Jel uradio neko update na Android 4.2.2?

Upravo je meni ponudio apdejt, sve prošlo bez problema, cwm mi sačuvao root. Ne vidim ništa epohalno novo, možda je nešto glatkije a možda je to samo placebo.

Poslednja izmena:
ja uradio, proslo super... A razlike ne vidim ama bas nikakve...

Da li će ponuditi update ako je rootovan sa Nexus Root Toolkit? Ili mora da se vrati na stock da ponudi update?

Evo i kod mene 4.2.2.

Nervira me što posle svakog je***** update-a mora ponovo da se uključuju location services.

Koliko vidim sve radi OK, sem AdBlock Plus koji ne blokira reklame više. OK, trebaće im par dana za noviju verziju.

@vrobec: ako ti ne nudi update, radi stara fora da stopiraš Google Services Framework, Clear Data u istom i onda probaš u About Tablet da vidiš jel ima novi update.

@vrobec: ako ti ne nudi update, radi stara fora da stopiraš Google Services Framework, Clear Data u istom i onda probaš u About Tablet da vidiš jel ima novi update.

Hvala! Probao nece. :( Nista cekacu da sam ponudi.

Kako nece,pre pola sata odradio update bas tom metodom.

Nece uvek iz prve...

Kada uradis force stop i clear data ne izlazis na back nego na home pa onda udjes u podesavanja i proveris da li ima update.

Imam error pri instalaciji update-ta, rootovao sam tablet pre 2 meseca od onda nije izlazio nijedan update, ostao sam na stock ROM-u, ne vidim u cemu je problem. Možda je do toga što imam neke Google aplikacije skroz disable-ne, pošto navodno zakuca kod currents. Apk a i to je jedna od aplikacija koje sam trajno iskljucio, probacu da poukljucujem sve pa ponovo da probam ceo postupak. Mada nema smisla dosad nisam imao sličnih problema kod prethodni update-ta.

Radi stara fora koju ste pomenuli iako je rootovan :)

Koliko vidim sve radi OK, sem AdBlock Plus koji ne blokira reklame više. OK, trebaće im par dana za noviju verziju.

http://androidcommunity.com/adblock-plus-and-android-4-2-2-dont-mix-well-20130213/

Ubiše AdBlock Plus :( Neće raditi na 4.2.2. Koliko vidim moraće root, mada mi do sada nije trebao, ABP je savršeno lepo radio.

EDIT:

mada ima workaround sa manuelnim konfigurisanjem proxy-a koji radi:

http://adblockplus.org/en/android-config-samsung-galaxy-s3

Poslednja izmena:
Kada uradis force stop i clear data ne izlazis na back nego na home pa onda udjes u podesavanja i proveris da li ima update.

Na gore opisan nacin radi. Update prosao OK (rootovan tablet), jedino nisam stigao da proverim da li je root ostao, jer sam zurio na posao.
Veceras cu da vidim i to.

Meni je CWM Recovery ponudio da mi vrati root cim sam zavrsio sa apdejtom. Izgleda da si kliknuo na No umesto na Yes. Mada za svaki slucaj sam instalirao OTA Rootkeeper, predostroznosti nikad dosta.

Poslednja izmena:
Meni nece da odrati update probao sam i treci put i opet pukne instalacija i izbaci error :(

4.2.2:

E, što si žurio sa update. Pojaviće se varijanta Nexus Root Toolkit. Kako se najjednostavnije vraća na 4.1.2 ako zatreba?

Vrh Dno