Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

upravo stigla tastatura, mogu reci da sam bas zadovoljan. Izrada je sasvim ok kinez ko kinez kucanje bez problema,kao drzac (stalak)radi super kao i zastita kad se sklopi. Sve u svemu munja:)

Moze li se staklo ogrebati sa tastaturom kada se sklopi u zastitni polozaj ?

evo jedne slike mada izgleda kao na svim sajtovima i na youtube. Mislim da nemoze da izgrebe ekran zato tasteri nisu skroz uz ekran barem mi se tako cini.

Prilozi

• IMAG0103.jpg
    IMAG0103.jpg
    657.4 KB · Pregleda: 465
pojavio mi se problem na skzpe kad pricam sa nekim strasno susti veya sagovorniku i slabo me cuje kolega pre mene je menjao mikrofon u ovl servisu od koga sam uzeo tablet neynam da li je opet poceo da zeza
Ja koristim ooVoo . Iznenadices se koliko ljudi ga koristi. Registrujes se preko FB naloga (ako ga imas), i jos... Mani se Skype-a.

Poslednja izmena:
@brancic, mnogo mi se sviđa tastatura, moja je ona od 2400din preko usb omega tj. ova:

Ova tvoja je elegantnije i lepše rešenje, gde si naručio i koliko te izašla?

Ja sam se kacio na galaxy nexus na kome je napravjen hotspot.
Radilo je odlicno.

Ja ga redovno kacim na ajfon, radi bez greske...

Meni radi hot spot vrhunski huawei g300 je modem :)

Isprobah i sam. Nexus 7 se kači na fon ako je android na fonu tj. android uređaj napravio hotspot, ali ako sa nokia 808 napravim hotspot nexus 7 ne vidi hotspot niti android fon (dok drugi telefoni koji nisu na androidu vide taj hotspot pravljen 808 npr. symbian, ios i wp ili pc sa win7 oni vide).
Pitajnje, kako sa nexus 7 da vidim hotspot kreiran sa nokia 808 na symbianu? Možda neka druga app za wifi?

@ Ivan I.
2 stranice unazad imas link za tu tastaturu na DX-u. Cena je $24.2

Isprobah i sam. Nexus 7 se kači na fon ako je android na fonu tj. android uređaj napravio hotspot, ali ako sa nokia 808 napravim hotspot nexus 7 ne vidi hotspot niti android fon (dok drugi telefoni koji nisu na androidu vide taj hotspot pravljen 808 npr. symbian, ios i wp ili pc sa win7 oni vide).
Pitajnje, kako sa nexus 7 da vidim hotspot kreiran sa nokia 808 na symbianu? Možda neka druga app za wifi?

Koliko se ja secam, sa Nokijom 5800 sam koristio Joiku hotspot

^dobro se secas, isti koristim na 808.

Rekao sam ti na msvetu, ad hoc je problem. Jedino ako ima neki hack za taj nexus da vidi ad hoc.

Jesi rekao, al ja sam uporan dečko :type:

Posle cekanja na zamenu ekrana zbog defekta sa unutrasnje strane, i malo vise natezanja sa servisom, na kraju sam se obratio menadzmentu Gigatrona, i zaista ,reagovali su veoma brzo, tako da sam dobio novi tablet. Jeste da je nepotrebno bilo nerviranja za nesto sto nije moja greska, ali na kraju je reseno onako kako je trebalo na pocetku. Svaki zakon je dobar ako bi se primenjivao. U Srbiji ide sve na misice, i mora se covek dobro pravno potkovati, i biti uporan u ostvarivanju svojih prava. Posle nekoliko losih iskustava, ja sam resio da izguram stvari do kraja. U roku od 7 dana ili 14 ako je kupljeno online, imate pravo da jednostrano raskinete ugovor bez objasnjenja. U roku od 6 meseci imate pravo da birate izmedju zamene i popravke ako je uredjaj defektan tj. nesaobrazan. I ne dozvolite da vas vuku za nos, vec izgurajte stvari do kraja. Poz

Ne #ebe lep nego uporan :D
Našao rešenje za kačenje na ad hoc, isprobao sam na Nokia 808PV i laptopu.

Ako ima zainteresovanih da okačim tut. sa SS?

Hteo bih Vas pitati, koji je najbolji program za markiranje lokacija? Naime radi se o tome da bih zeleo neka mesta oznaciti u blizini Beceja i sacuvati koordinate i po mogucnosti bekapovati ih. Da li je to moguce uraditi u Google Earth-u ili ima neki drugi program za ovo namenu?

Jednostavno, u google maps imaš My Places i tu uneseš tačke i ostaju ti ucrtane dok god ih sam ne obrišeš, ne treba ti bekap. :)

Hteo bih Vas pitati, koji je najbolji program za markiranje lokacija? Naime radi se o tome da bih zeleo neka mesta oznaciti u blizini Beceja i sacuvati koordinate i po mogucnosti bekapovati ih. Da li je to moguce uraditi u Google Earth-u ili ima neki drugi program za ovo namenu?

Treba mnogo mnogo informacija za tacan odgovor. Ja ti dajem jedan. Ako mislis Google Earth na PC onda stavis ciodu i Save Place As... i snimis u KMZ formatu. Koji kaznije koristis.. u nekom... zasta ti treba...
Ako mislis Google Earth na tabletu onda ne mozes da snimis KMZ tacku (verovatno je to toliko tesko da naprave... :) ).

Treba mnogo mnogo informacija za tacan odgovor. Ja ti dajem jedan. Ako mislis Google Earth na PC onda stavis ciodu i Save Place As... i snimis u KMZ formatu. Koji kaznije koristis.. u nekom... zasta ti treba...
Ako mislis Google Earth na tabletu onda ne mozes da snimis KMZ tacku (verovatno je to toliko tesko da naprave... :) ).

Puno hvala!

Ovaj tablet sam kupio pre neki dan i prezadovoljan sam volim dosta igrice da igram i sve koje sam probao rade super A to su od ovih zahtevnijih:Asphalt 7,shadow gun,Dark knight rises,max payne,modern combat 4 i gta vice city

Probao sam. Na PC-ju radi Google Earth, ali na N7 ne, odnosno nema mogucnosti da se postavi marker.

Toliko sam jurio nexusa da mi nije bilo jasno kad pre ljudi rasprodaju...
Pa sam hteo i nov u radnji da uzmem, ali za ono za sta ja koristim tab, ipak sam na kraju zavrsio sa ipadom ;-)
Za net, i pomalo igrica, ipad 1 zavrsava posao, ali mi je mnoooogo zao sto nisam isprobao nexusa

IPad1? Не може да се пореди са Нексусом. Ђубре које не може ни 4 таба да издржи у Сафарију а да не пукне, тешко, незграпно. Нексус је за њега измислио појам таблета.

Nexus je super masina ali ne treba pljuvati ipad :) inace kad san uzeo nexus opustio sam.se bas sa aplikacijama, jabuka ima prednosti a i mana, mada.za ivu.cifru NELE kida

Нико не пљује него само износим чињенице јер имам и један и други. Ipad3 је већ друга прича. Заборавих и једну од већих мана GPS. Има још тога.

Ljudi kako vama radi batman igrica meni secka , nije da ne moze da se igra ali smara?

ae ako te ne mrzi pusti na pp link odakle si skino, skunući istu verziju i isprobati. Probao sam samo dve koje sam već imao, Asphalt 7 i Heroes of Order & Chaos, rade glatko bez seckanja:

Nema mane i odlican GPS.:D

225 strana razglabamo o N7 i ti pitas koje su mu mane?I to bez znaka pitanja na kraju.

Nazad
Vrh Dno