Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Moram samo da napunim platnu karticu i da odaberem sta cu, ima dosta gluposti :)

To je najgore, to sto imas izbor i sto pocinjes da trosis ko lud. Evo ja sad gledam neke stedljive sijalice (od dioda), pa neke baterije za xxx aparate (ne vibratore, mada bi i to mogao da vidim :D)

Nexus 7 nema mhl? Da li postoji neki način da se prikači na projektor?

Nema ni mhl ni HDMI, jedino ako je projektor zakacen za komp, pa da preko neke aplikacije kontrolises ono sto se pusta na projektoru, ili da kupis neki od novih projektora sa bluetoothom. U svakom slucaju, N7 nije dobro resenje ako ti treba to

Ускоро ће кинеска нова година, ово је најгоре време за поручивање са dx и сличних сајтова. Кинези славе 15 дана и скупи им се много поруџбина па касне, а знају и да се изгубе.

Ускоро ће кинеска нова година, ово је најгоре време за поручивање са dx и сличних сајтова. Кинези славе 15 дана и скупи им се много поруџбина па касне, а знају и да се изгубе.

Potpuno tacno! Bolje sacekati 2,3 nedelje..

Nema ni mhl ni HDMI, jedino ako je projektor zakacen za komp, pa da preko neke aplikacije kontrolises ono sto se pusta na projektoru, ili da kupis neki od novih projektora sa bluetoothom. U svakom slucaju, N7 nije dobro resenje ako ti treba to

Ok, hvala. Video sam na netu, ali reko bolje da proverim i ovde.

tako ja sam prosle godine se *****ao narucio sam 5 dana pre kineske, stiglo mi je u MARTU ! preporuka ne mojte nista narucivati, jedino ebay iz UK ili USA ako ima... ostalo jok....

Sacekacu mada na onom sajtu ima dosta gluposti ali mislim da je 80% trash ja sam pre za kvalitet mada probacu nesto da porucim cisto da vidim da li valja! :)

Futrole i te tako stvari, olovke, zastite, folije i tako to vredi naruciti jer je dostava free.. E sad ne bi ni ja usao u to kolo da narucujem tablet, ne daj Boze mobilni i slicno, ali sa neku dodatnu opremu koja ne kosta puto, ok je za poruciti.. E sad to sto je ovo los period je druga stvar skroz..

Ne isplati se naručivati jednostavne, sitne stvari, stvari koje ne mogu da omanu, s ijednog drugog mjesta. Ja ću poslije praznika da naručim za Nexusa onu bt tastaturu koja služi i kao cover. To je generic model koji se prodaje za više para na Amazon i slično, plus shipping.

Ja sam danas pazario OMEGA tastaturu sa futrolom za tablet u BIG BANG dobija se olovka takodje 2500din sad cu da je testiram nisam ni otpakovao ali deluje simpa za te pare sa 3 god garancije :)

Prilozi

• 2013-02-03-016.jpg
    2013-02-03-016.jpg
    780.7 KB · Pregleda: 229
  • 2013-02-03-018.jpg
    2013-02-03-018.jpg
    776.1 KB · Pregleda: 220
Poslednja izmena:
Raspakovano

Prilozi

• 2013-02-04-019.jpg
    2013-02-04-019.jpg
    891.4 KB · Pregleda: 239
  • 2013-02-04-020.jpg
    2013-02-04-020.jpg
    995.1 KB · Pregleda: 202
  • 2013-02-04-021.jpg
    2013-02-04-021.jpg
    858.8 KB · Pregleda: 192
Go go utisci!:)

Bt tastatura je mnoogo elegantnije resenje.. ,) Ali dobro i ovo ce ti verovatno zavrsiti posao..

Jeste elegantnije ali ih nema ovo je dobra fora skroz kad dodjes kuci imas mali laptop :) radi savrseno za sada odziv je fenomenalan nema greske, videcu sutra da mu kupim neki silikon da imam za dzep kada ne ide tastatura :) i nemam pojma bilo bi dobro i foliju za displej da nadjem negde bojim se da ga ne zeznem :)

Bolje spreciti na vreme da ga ne zeznem :)

Kakava su iskustva sa 3g verzijama tableta? Jel' uzimao neko preko Vipa? Jesu li i oni felericni kao wifi verzije?

Kakava su iskustva sa 3g verzijama tableta? Jel' uzimao neko preko Vipa? Jesu li i oni felericni kao wifi verzije?
Сви коментари за 3G верзије које сам прочитао су да су ти примерци "утегнутији" тј. да код њих нема никаквих проблема.
Odakle tebi da je wi fi verzija ``FELERICNA`` ???
Можда је употребио прејаку реч, ал' сети се само из ове теме колико се људи жалило на екран било због стакла које лоше належе, флека, неуједначене осветљености екрана.

Poslednja izmena:
Odakle tebi da je wi fi verzija ``FELERICNA`` ???
Можда је употребио прејаку реч, ал' сети се само из ове теме колико се људи жалило на екран било због стакла које лоше належе, флека, неуједначене осветљености екрана.

Jeste prejaka rec, ali bas dosta ljudi se zalilo. Uzeo bih ga bez razmisljanja, ali ne mogu da se ganjam sa nasim prodavcima oko garancije ako nesto nije u redu.

Pa koliko sam ja skapirao svi ti koji su bili losi su zamenjeni, nisam dugo pratio temu, ali ono sto jesam stekao sam takav utisak.. Mozda i nisam upravu, ali me bas iznenadi da sad odjednom budu kao felericni..

Au ljudi, mnogo sam se iznervirao... Stigla mi je jutros bt tastatura, sa DX, i sreci nigde kraja. Otvorim pakovanje za pola sekunde i gledam... Kutija u kojoj se nalazi je otvorena sa jedne strane i to traljavo. Namrstim se malo i kazem sebi : "Hebes kutiju." Idem dalje, izvlacim lagano tastaturu i vidim da je to to. Dok izvlacim, primetim da je tastatura, na ivici izmedju gume postolja i obodne plastike, OTVARANA. Lagano stisnem, da vidim da li ce se to zatvoriti, vidim nece. Odustanem od daljeg pritiskanja i gledam dalje. Vidim sa zadnje strane tragove, kao da ju je neko stavljao na prljav sto. Uzasu nije kraj, gledam dalje i vidim da nedostaje on-off dugme. Sad vec iznerviran, gledam u onaj zazor izmedju razdvojenih ivica (inace je to kod samog usb-a za punjenje), i vidim dugmence! Sta cu, odvojim polako tu obodnu plastiku bas lako, na zabicama je, i gledam kako da vratim dugme.
Ne razumem se u to, nisam jos namestio, pogledacu jos malo kad budem malo smireniji. Inace, nasao sam video gde lik skida tu plastiku, ne bi li skinuo magnet koji nije na dobrom mestu i zakljucava tablet. Kod mene tog magneta nema. Sad ne znam ko je to otvarao i zasto, da li nasa carina, da li oni tamo.
Eto za sad toliko, dok ne namestim ili dok nadjem nekog ko to zna. Ne vraca mi se, posto sumnjam da ce i sledecu neko otvarati.
Evo i taj video:

https://www.youtube.com/watch?v=TEaPguK7svc&feature=youtube_gdata_player

Pa koliko sam ja skapirao svi ti koji su bili losi su zamenjeni, nisam dugo pratio temu, ali ono sto jesam stekao sam takav utisak.. Mozda i nisam upravu, ali me bas iznenadi da sad odjednom budu kao felericni..

Nije tačno, feleričnih primeraka ima podosta, možeš da se prošetaš kroz par prodavnica i kontam da će od 5 primeraka bar 2-3 imati problem u nekoj meri. Problem je u konstrukciji, odnosno tome što je širina frejma sa leve strane veoma mala i dvostrana lepljiva traka ne uspeva dovoljno dobro da drži displej, otuda to odvajanje... Možda su pojačali lepak, odnosno ubacuju jaču lepljivu traku u 3G verziju, mada sumnjam jer je to prosto problem ASUSove očajne konstrukcije.

NEXUS_7_FRAME.jpg

Poslednja izmena:
Pa jezim se kad pomislim na Kinesku Š robu ali šta da se radi, ja sam uzeo tastaturu isto Kina ali ima 3god garancije ovde pa me teši a verujem da na tom sajtu ima da se odabere dosta toga ali više od pola je užas kvalitet realno

Kontaktiraj DX odmah.. To je definitivno otvarala carina, cim je kutija pocepana..

Ok, nisam znao da ima tako podosta tih felericnih..

Ja sam ga samo probao,ali secam se da je dobro radio.

Vrh Dno