Ускоро ће кинеска нова година, ово је најгоре време за поручивање са dx и сличних сајтова. Кинези славе 15 дана и скупи им се много поруџбина па касне, а знају и да се изгубе.
Nema ni mhl ni HDMI, jedino ako je projektor zakacen za komp, pa da preko neke aplikacije kontrolises ono sto se pusta na projektoru, ili da kupis neki od novih projektora sa bluetoothom. U svakom slucaju, N7 nije dobro resenje ako ti treba to
Kakava su iskustva sa 3g verzijama tableta? Jel' uzimao neko preko Vipa? Jesu li i oni felericni kao wifi verzije?
Сви коментари за 3G верзије које сам прочитао су да су ти примерци "утегнутији" тј. да код њих нема никаквих проблема.Kakava su iskustva sa 3g verzijama tableta? Jel' uzimao neko preko Vipa? Jesu li i oni felericni kao wifi verzije?
Можда је употребио прејаку реч, ал' сети се само из ове теме колико се људи жалило на екран било због стакла које лоше належе, флека, неуједначене осветљености екрана.Odakle tebi da je wi fi verzija ``FELERICNA`` ???
Odakle tebi da je wi fi verzija ``FELERICNA`` ???
Можда је употребио прејаку реч, ал' сети се само из ове теме колико се људи жалило на екран било због стакла које лоше належе, флека, неуједначене осветљености екрана.
Pa koliko sam ja skapirao svi ti koji su bili losi su zamenjeni, nisam dugo pratio temu, ali ono sto jesam stekao sam takav utisak.. Mozda i nisam upravu, ali me bas iznenadi da sad odjednom budu kao felericni..
***, trazili gudru..... To je definitivno otvarala carina, cim je kutija pocepana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari