B
bachi
Guest
Gmail ignoriše tačke, kao da ne postoje. Dakle, mail stiže na [email protected] kada se pošalje na [email protected], ali i kada se pošalje na [email protected].
nije mogao da napravi, vec su ti objasnili.Zasto je onda neko mogao da napravi mail kao moj samo sa tackom izmedju?
Normalno je da se gledaju da se prvo podmire potrebe mnogo većeg broja korisnika pretrage koji su pretraživali hrvatska vina ali su načinili tipfeler i ukucali hrvatska fina.
...
...
Već sam tri puta u ovoj temi napisao da je "Google is your friend isto koliko i bila koja druga korporacija".ne razumem te. U prethodnom pasusu si mi napisao: "Ne misliš valjda da je tvoja ideja o nečemu jedina i jedino ispravna?" a sad pokusavas da odbranis Googlovu ideju tj. nacin funkcionisanja kao jedini ispravan?!
Jedini ispravan nacin je da se korisnicima da kontrola nad pretragom a ne da prave servis koji je u klasi Microsoft Bob spajalice ili da postoje alternativne pretrage (search engine) u ovom kupusu koji zovemo "svetska mreža". Oslonili smo se previse na Google.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari