Ima, ima lag na 6p, isto kao nekad samsung S3, samo ne toliko. Nije uvek to u RAM. Jedini fon koji mi je to uvek vadio bez razmišljanja je htc 10, svi, ali svi ostali zanju da nekad zastanu, neki više, neki manje, pa i 6p.
Nemojte ovde da pominjete podršku, Pixel je sigurno ima. Ja tu ne pravim pitanje. Ima je i nexus.
Samsung, Sony, HTC i ostali su ti koji odvale cenu a nemaju podršku! Spadaju na dno Kineza duplo i troduplo jeftinijih sa te strane. To me nervira. Eno Huawei kad je pustio v7 za P9, a samsung za S7 još nije! Nema obaveštenja kod mene na telefonu, dok ne stigne zvaničnim kanalom ne računam, ja da popravljam/flešujem drugi region za tu lovu neću. Jeste, ima i ona strana da su S7 i S7E trenutno najkompletniji, to stoji i mogu da kažem iz prve ruke, ali ne praštam više za lošu podršku. Moraju da se potrude u budućnosti da mi izvuku pare.
Nema npr ono podešavanja za noćno čitanje . To mi je sada u mozgu.Kojih to pola opcija nema 5s
PS.
@hsv, za mene to nije podrška kada nešto kasni mesecima, to je truba. Podrška je ono što sam imao na nexus 5x i 6p, kao i na jabuci, ovi ostali moraju da se požure. Neću da pljunem 700e i mesecima da čekam novu verziju, to jednostavno više nema prođu. Bolje dati 220-300e i pomititi se sa tom verzijom na kojoj si i zdravo. Znači ja komentarišem top modele, ne J5 ili tako nešto. Za lovu koju košta S7E/HTC 10/Z5 itd. to mora da bude mnogo bolje sa podrškom.
Za lovu koju košta S7E/HTC 10/Z5 itd. to mora da bude mnogo bolje sa podrškom
I ta podrška je precenjena .. stave ios10 na 5s a on nema pola opcija koje imaju novi IP. Naravno proizvođač može uvek da se vadi na hw ograničenja ali šta korisnik ima od toga ? Tako da je 2god prave podrške itekako dovoljno
Koji crni htc i soni pisi propalo za te firme.
Nema npr ono podešavanja za noćno čitanje . To mi je sada u mozgu.
Na kraju krajeva totalno je očekivano da proizvođač zaboravi na proizvod posle 2god ( mislim na mob industriju ) .
Previše brzo se menjaju tehnologije i ukusi potrošača
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Onda su ipak dobri 🙂Ako mislis Night Shift to ima, nema raise to wake
Wannabe iOS?Ja brate ne znam sto ljudima smeta emui npr, meni je skroz okej.
Sent from my Pixel using Tapatalk
A cekaj *** ljudi pljuju skin kineza, sta reci za samsung ? Na sta ono lici. Koliko sam skontao huawei ti npr daje priliku da obrises bloat ako ne zelis to. Jel ti daje samsung tu opciju ? Koja je poenta uzeti telefon od 500e i vise i onda trpati launchere, flesovati i ostalo. Znaci u startu nesto ne odgovara, sto onda dati te pare. Lg je isti, pun djavo bloat-a i isto nemas opciku da bilo sta obrises dok ne roknes root neki. Vidi, ovde su ljudi ocigledno za kineze i protiv kineza, a medju ovim telefonima sto su protiv kineza isto ima slicnih kinezima a to su gore nabrojani. Htc je jeziv bio sa onim htc sense. Eto napravose telefon. Light skin, super hw i kako su prosli ? Nikako. Sony z5 ? Realno koliko sam sa ljudima pricao ovde i sta sam citao niko ga nije stavio u razmatranje za neki upgrade.
Sent from my Pixel using Tapatalk
[emoji490] [emoji106]OP1 korektno, OP2 bio ocaj i kad je bio aktuelan.
Jedino Nexus ima ljudski podrsku.
Sent from my SM-N920C
@hsv.stoned ti ocigledno imas sony, sledeci telefon ti je z5 kad padne cena i to je to. Pricamo o nekim drugim stvarima, ako te bole uvo koliko su prodali telefona i to ti ne govori nesto onda nemoj ni komentarisati.
Imam i ja Nexus 4 u kuci na 6.0 1 i radi kao zmaj. Ovaj Sljamsung sto koristim je duplo losiji u radu od njega a jaci 5x po specifikaijama. Tuzno.[emoji490] [emoji106]
Jedino taj telefon mozes da koristis duze od 2 godine. Imam u kuci i nex4 gura odlicno 7.1.1 da vidim koji to drugi telefon iz tih vremena tako radi. A koliko ce jos gurati.
I onda pricaju o budzetima, ekonomiji, kinezima. Pa na tom nex4 je bolje radno iskustvo nego i jedan taj najnoviji jao ming i ostali.[emoji23]
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Za 12-ak meseci od izlaska nekog telefona cena prilicno opada i smanjuje se razlika izmedju novog Cajnadroida (sa ili bez garancije) i krstenog flagshipa. Ovi prvi ce jos sporije dobijati apdejtove a UI im lici na kupusiste dok ce ovi drugi imati lajt-skinovan ali generalno sasvim solidan ili odlican UI i dobre apdejtove jos tih 12 meseci a verovatno i bolju xda podrsku.
E zato za 300-450e nema sanse da kupim neki Meizu, Huawei i slicne. Jos je taj P9 objektivno bar malo losiji fon od Samsung/htc/sony/LG flagshipa, dzaba im jak marketing i leica hajp.
Do 250e Cajnadroidi vec mogu da prodju, posebno neki hardverski napucani a sa jakim baterijama kao Letve i ekipa ali sve preko toga.. njet 🙂 Izuzetak su OP3/T.
Au brate, pa kako ti ne govori. Ajde udji na KP pa vidi samo koliko ima oglasa za kineze a koliko za htc/sony ? Eto Srbija nije Banglades, vidi kod nas. Ustvari, znam kako ti ne govori. Ti neces da vidis to, nego furas svoju pricu, subjektivan si i zato tako rezonujes.
Da li si ikada koristio htc M flagship ili Sony Z? Za mene su to uredjaji koji su kao celina (sw/hw) ispred svakog ''kineza''. To su bre veoma kvalitetni telefoni sa odlicnim kvalitetom zvuka i multimedije a imaju veoma dobar softver i korektnu podrsku. Naravno to random neznalica nece imati pojma vec ce loziti na antutu skorove i citati ''specs'' sa gsmarene, diviti se (LP/MM/N) UI-u koji lici na dzelibin alcatel edisn :d
Znas li koliko mi puca koba$ sto su neki tamo vivo/vivax, shing-mi prodali vise telefona od sony-a i htc-a? 🙂 Mogu da htc/sony prodaju samo po 1k flagship androida godisnje a kinezi milijardu, ako su kvalitetni kao M i Z/X do sada svakako cu pre kupiti takav android, isto vazi i za 6P koji se takodje nije sad nesto proslavio kada je broj prodatih primeraka u pitanju a moze da pisa po svim Cajnadroidima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari