Ima, ima lag na 6p, isto kao nekad samsung S3, samo ne toliko. Nije uvek to u RAM. Jedini fon koji mi je to uvek vadio bez razmišljanja je htc 10, svi, ali svi ostali zanju da nekad zastanu, neki više, neki manje, pa i 6p.
Nemojte ovde da pominjete podršku, Pixel je sigurno ima. Ja tu ne pravim pitanje. Ima je i nexus.
Samsung, Sony, HTC i ostali su ti koji odvale cenu a nemaju podršku! Spadaju na dno Kineza duplo i troduplo jeftinijih sa te strane. To me nervira. Eno Huawei kad je pustio v7 za P9, a samsung za S7 još nije! Nema obaveštenja kod mene na telefonu, dok ne stigne zvaničnim kanalom ne računam, ja da popravljam/flešujem drugi region za tu lovu neću. Jeste, ima i ona strana da su S7 i S7E trenutno najkompletniji, to stoji i mogu da kažem iz prve ruke, ali ne praštam više za lošu podršku. Moraju da se potrude u budućnosti da mi izvuku pare.
Nema npr ono podešavanja za noćno čitanje . To mi je sada u mozgu.Kojih to pola opcija nema 5s
PS.
@hsv, za mene to nije podrška kada nešto kasni mesecima, to je truba. Podrška je ono što sam imao na nexus 5x i 6p, kao i na jabuci, ovi ostali moraju da se požure. Neću da pljunem 700e i mesecima da čekam novu verziju, to jednostavno više nema prođu. Bolje dati 220-300e i pomititi se sa tom verzijom na kojoj si i zdravo. Znači ja komentarišem top modele, ne J5 ili tako nešto. Za lovu koju košta S7E/HTC 10/Z5 itd. to mora da bude mnogo bolje sa podrškom.
Za lovu koju košta S7E/HTC 10/Z5 itd. to mora da bude mnogo bolje sa podrškom
I ta podrška je precenjena .. stave ios10 na 5s a on nema pola opcija koje imaju novi IP. Naravno proizvođač može uvek da se vadi na hw ograničenja ali šta korisnik ima od toga ? Tako da je 2god prave podrške itekako dovoljno
Koji crni htc i soni pisi propalo za te firme.
Nema npr ono podešavanja za noćno čitanje . To mi je sada u mozgu.
Na kraju krajeva totalno je očekivano da proizvođač zaboravi na proizvod posle 2god ( mislim na mob industriju ) .
Previše brzo se menjaju tehnologije i ukusi potrošača
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Onda su ipak dobriAko mislis Night Shift to ima, nema raise to wake
Wannabe iOS?Ja brate ne znam sto ljudima smeta emui npr, meni je skroz okej.
Sent from my Pixel using Tapatalk
A cekaj *** ljudi pljuju skin kineza, sta reci za samsung ? Na sta ono lici. Koliko sam skontao huawei ti npr daje priliku da obrises bloat ako ne zelis to. Jel ti daje samsung tu opciju ? Koja je poenta uzeti telefon od 500e i vise i onda trpati launchere, flesovati i ostalo. Znaci u startu nesto ne odgovara, sto onda dati te pare. Lg je isti, pun djavo bloat-a i isto nemas opciku da bilo sta obrises dok ne roknes root neki. Vidi, ovde su ljudi ocigledno za kineze i protiv kineza, a medju ovim telefonima sto su protiv kineza isto ima slicnih kinezima a to su gore nabrojani. Htc je jeziv bio sa onim htc sense. Eto napravose telefon. Light skin, super hw i kako su prosli ? Nikako. Sony z5 ? Realno koliko sam sa ljudima pricao ovde i sta sam citao niko ga nije stavio u razmatranje za neki upgrade.
Sent from my Pixel using Tapatalk
[emoji490] [emoji106]OP1 korektno, OP2 bio ocaj i kad je bio aktuelan.
Jedino Nexus ima ljudski podrsku.
Sent from my SM-N920C
@hsv.stoned ti ocigledno imas sony, sledeci telefon ti je z5 kad padne cena i to je to. Pricamo o nekim drugim stvarima, ako te bole uvo koliko su prodali telefona i to ti ne govori nesto onda nemoj ni komentarisati.
Imam i ja Nexus 4 u kuci na 6.0 1 i radi kao zmaj. Ovaj Sljamsung sto koristim je duplo losiji u radu od njega a jaci 5x po specifikaijama. Tuzno.[emoji490] [emoji106]
Jedino taj telefon mozes da koristis duze od 2 godine. Imam u kuci i nex4 gura odlicno 7.1.1 da vidim koji to drugi telefon iz tih vremena tako radi. A koliko ce jos gurati.
I onda pricaju o budzetima, ekonomiji, kinezima. Pa na tom nex4 je bolje radno iskustvo nego i jedan taj najnoviji jao ming i ostali.[emoji23]
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Za 12-ak meseci od izlaska nekog telefona cena prilicno opada i smanjuje se razlika izmedju novog Cajnadroida (sa ili bez garancije) i krstenog flagshipa. Ovi prvi ce jos sporije dobijati apdejtove a UI im lici na kupusiste dok ce ovi drugi imati lajt-skinovan ali generalno sasvim solidan ili odlican UI i dobre apdejtove jos tih 12 meseci a verovatno i bolju xda podrsku.
E zato za 300-450e nema sanse da kupim neki Meizu, Huawei i slicne. Jos je taj P9 objektivno bar malo losiji fon od Samsung/htc/sony/LG flagshipa, dzaba im jak marketing i leica hajp.
Do 250e Cajnadroidi vec mogu da prodju, posebno neki hardverski napucani a sa jakim baterijama kao Letve i ekipa ali sve preko toga.. njetIzuzetak su OP3/T.
Au brate, pa kako ti ne govori. Ajde udji na KP pa vidi samo koliko ima oglasa za kineze a koliko za htc/sony ? Eto Srbija nije Banglades, vidi kod nas. Ustvari, znam kako ti ne govori. Ti neces da vidis to, nego furas svoju pricu, subjektivan si i zato tako rezonujes.
Da li si ikada koristio htc M flagship ili Sony Z? Za mene su to uredjaji koji su kao celina (sw/hw) ispred svakog ''kineza''. To su bre veoma kvalitetni telefoni sa odlicnim kvalitetom zvuka i multimedije a imaju veoma dobar softver i korektnu podrsku. Naravno to random neznalica nece imati pojma vec ce loziti na antutu skorove i citati ''specs'' sa gsmarene, diviti se (LP/MM/N) UI-u koji lici na dzelibin alcatel edisn :d
Znas li koliko mi puca koba$ sto su neki tamo vivo/vivax, shing-mi prodali vise telefona od sony-a i htc-a?Mogu da htc/sony prodaju samo po 1k flagship androida godisnje a kinezi milijardu, ako su kvalitetni kao M i Z/X do sada svakako cu pre kupiti takav android, isto vazi i za 6P koji se takodje nije sad nesto proslavio kada je broj prodatih primeraka u pitanju a moze da pisa po svim Cajnadroidima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari