Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobra fora [emoji6]

765d2b0b2e686e7ff591648c7f0de66e.jpg

via tt

gde? mozes lockovati i obrisati iz device manger-a ali on ne izgleda ovako

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja bio tu i pisalo mi da se neko logovao sa Redmi note 3.. a znam da sam ga obrisao do 0 pre prodaje. Mrtvi Kinezi ,morao sam da menjam šifru . Sada da li je lik nešto brljao sa mojim akauntom to ne mogu nikako da izvalim.. :(

Pa piše recently used, biće on tu i ako ga obrišeš sa telefona skroz :)
Evo vidiš meni stoji G2 tu, a ima već dva meseca kako ga majka koristi, obrisan moj acc :)

Da ali meni je pisalo poslednji put korišćeno pre 23minuta..

Sve lepo rečeno !
Deluje kao da je na "brzinu" skrpljeno sve osim cene - nju su pozajmili :)

The 5 worst things about the Google Pixel and Pixel XL

http://www.androidpolice.com/2016/10/24/the-5-worst-things-about-the-google-pixel-and-pixel-xl/

Treba dodati na listu kriminalnu prednji stranu, ne tako dobru podršku i dostupnost, ir, bežično punjenje ...
Ako se nešto na neksusima i moglo oprostiti, sada kada imaju ovu cenu i pristup - ne može i ne treba ;)

Poslednja izmena:
Hajp radi svoje, zakupili najskuplji reklamni prostor i ovo je sada najbolji Android fon. Ostali ne postoje, RIP Zamzung. Mislim ono, devojce sto je kaci loznica ga je stavila medju grudi, sta vise reci...

Dobro kristal key je car iako ima ružne prste i nokte :) njoj se da oprostiti lova koju je primila od googla

Neozbiljno je ove telefone smatrati strategijom napada na iPhone tržište.
Još u trenutku pojavljivanja postojali su bolji Android telefoni.

Nadam se samo da će ovaj cirkus koji je Samsung napravio sa Note 7 dovesti i do pada cijena kompletne galaxy serije i lagano se prelazi na S7.

Pa kada Google uvidi da je zakasnio za premium segment i opet se okrene dev sektoru prelazi se na tadašnje Nexus-e :)

Da kada bi to tako išlo .. po tvojoj priči bi trebali da očekujemo s8 za 500e kada se pojavi ,da Samsung ispravi greške :) ?

Pixel su preskupi ali baš zato će se prodavati , verovatno i više nego da su koštali 500$ npr

Koji crni jeftini Samsung, ovi proizvođači su odlepili, evo citam danas Huawei Mate 9 Pro koji izlazi za par dana 1300 evra, eeee...!

Uvek ce se naci neke ovce koje ce platiti trazenu cenu. Samo sumnjam da ce google postici veliku prodaju sa ovim pixelima. Ovde u uk 819£ i koga god pitam,pola ih nikad nije culo za telefon a druga polovina kad cuje cenu samo se nasmeje. I naravno kazu,za te pare kupim najnoviji iphone 7. Znajuci da ovde svaka druga osoba ima ili iphone ili samsung,ne znam na koji nacin ce ubediti prosecnog engleza da kupi njihov uredjaj umesto iphone/samsung. Spominje se neki agresivni marketing a ne znam dal sam dve reklame video sve ukupno. Vreme ce sve pokazati al nekako mi se cini da nece bas ici onako kako su si zamislili.

Pa pixeli faktički nisu ni namenjeni za tržišta van usa ... Na drugim tržištima su u prodaji čisto da se kaže da ih ima :)

[youtube]IahNHyuXIsE[/youtube]

Plavi zakon :)

Poslednja izmena:
Za one kojima su Pixel-ovi bezeli preveliki. [emoji4]
Xiaomi MI Mix
mi-mix_01-970x647-c.jpg

Poslednja izmena:
Ispadne jednom i ćao, zdravo
Ne valja ni pixel, ne valja ni to

Mislio sam na redovno osiguranje,kao kod auta,da ne bude zabune :)

Svidelo se to nama ili ne,to nas sve vise ceka u buducnosti... mislim na ovakve ekrane

Sad pokusao da narucim XL beli 32gb, $820 posle poreza, 4-5 nedelja se ceka. Mnogo kompromisa, pogotovo to cekanje. Verovatno cu 1+3, pa tamo oko nove godine, stici ce do madjara valjda..

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno