Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam bas siguran da je bolja opcija od desetke. Desetki je pala cena. I sada moze da se pazari za 500€ sto je sigurno daleko jeftinije od pixela. Tesko da ce pixela moci da kupi ispod 700€ Stvarno zelim da budem objektivan posto i ja planiram da menjam telefon. Kada sve oduzmem i saberem najblizi sam ovoj opciji.

Ne možeš nikako da budeš objektivan kada imaš htc u svom nicku :D

Sent from my Redmi Note 3

Pa svakako će i bilo koji od nabrojanih telefona da ti radi posao bez problema, pixel jeste bolji, e sad, ti odluči da li je 200+e bolji.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mogu slobodno da kazem da kvalitet fotografija nije nista bolji od 5Xa i 6Pa, na ovi slikama sto sam video cak ima i mucenja sa leve strane...

Pa to je i logicno, glavna poboljsanja senzora (a onda i kamere uopste) su PDAF/brzina i preciznost fokusa, EIS tj dosta bolja stabilizacija kamkordera i snimanje sa 60-120 fps u 1080p rezoluciji kao i brzi PP hdr+ fotki mada je to zasluga S820.

U prevodu ispravljene su skoro sve mane IMX377 iz 5X/6P a najvise su se odnosile upravo na mogucnosti fokusiranja i kamkordera :)

Fale jos samo neki last gen OIS i Xenon, Pixeli 2017 ce verovatno dobiti OIS a xenon nece verovatno nijedan flagship android u naredne 2-3 godine.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ma meni ne smeta ni ovo na 5x, to je samo telefon i može da posluži za neke basic stvari, kvalitet slika je odličan i to mi je dovoljno, za sve ostalo tu mi je 6D. Upgrade na Pixel možda odradim ako bude ok cena, a pošto verovatno neće u nekoj budućnosti ću uzeti 6P

Naravno ali su pomenuta poboljsanja dosta bitna pa Pixeli imaju top kamere u svakom smislu (opsti foto-video kvalitet, preciznost, brzina AF-a i post-processinga, stabilizacija i fps kamkordera) tako da trenutno imaju najkompletnije kamere i pored nedostatka OIS-a.

Upgrade na Pixel možda odradim ako bude ok cena, a pošto verovatno neće u nekoj budućnosti ću uzeti 6P

Tako ce se i odvijati apgrejdovanje, sa 5x masovno na 6P pa onda u drugoj polovini 2017. na Pixel/XL :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Može neko da okači notification i UI zvuke, mrzi me da skidam ceo img?

Ispravan je link, mozda te tapatalk zeza...

Ma dropbox link je mrtav, ne bench :p

edit: radi Imotepov ipak, Danilov je mrtav :)

podignut NDA !!!!!

[youtube]ifqcL7LzqV4[/youtube]

[youtube]4ferxiZlirg[/youtube]

[youtube]FCNA-RwRBQ[/youtube]

[youtube]mOwYlhUbsko[/youtube]

Poslednja izmena:
Mogli bi da vrate XL na play store, cisto onako...

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

kupi ga u nemackoj za 900e :)

nego odgledao sam dobar deo ovih reviewa i svi su odusevljeni kamerom.. bravo za histere iz googla :)

Dobra je stabilizacija, robotski izgleda baš, ali je dobra.

Poslednja izmena:
Meni ovaj asistent deluje glupavo, tj. meni to nikada ne bi trebalo. Ali opet, to je subjektivno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno