Koji je to google telefon imao sd card pa si se nadao da će ovaj imati?My 2 cents:
Hardver:
- Procesor, RAM, ekran, kamera - sjajno, verovatno najbolje na Android, moguće i na smartphone tržištu
- 32 i 128 GB verzije, bez međuverzije od 64 GB, uz $100 razlike - teška Jabuština
- nema SD slot - za bičevanje!
- ima 3.5mm analogni priključak - a da nema možda vibraciju i "polifone" melodije?
- baterija - OK
- dizajn - previše Jabukoliko i sapunoliko, ali to je individualna stvar
- dva zvučnika na 3-4cm udaljenosti - kako neko ima obraza da to naziva stereo zvučnicima?
Softver:
- Asistent - da ne upotrebim sada jedan povratni glagol u futuru...Što se privatnosti tiče - to je neka sasvim druga tema
- Neograničeno cloud skladište, puna rezolucija - sjajno...mada se i tu može diskutovati o privatnosti, ali to nema veze sa ovim konkretno telefonom
- VR - zanimljivo, ali mislim da će proći isto kao 3D na televizorima
Što gore prodje na globalnom nivou to bolje po nas (geekove u Srbiji).Mislim da telefon uopšte neće dobro proći na tržištu. Trebalo je postepeno malo po malo da menjaju koncept, ovo sa cenom u nebesa je smešno.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Mogu da dozvole sebi da ne prodju jos trista puta kolko love imaju. Ovo sa cenom je cist test dal ce hipsteri da se upecaju. Slicno je Huawei pokusao sa Mate S modelom (njihovom tadašnjom verzijom iPhonea) , ko se seca da je bila abnormalno visoka launch cena, za god dana cena prepolovljena,nije im uspelo, ne verujem da ce i ovo.Mislim da telefon uopšte neće dobro proći na tržištu. Trebalo je postepeno malo po malo da menjaju koncept, ovo sa cenom u nebesa je smešno.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Nisam se nadao, što ne menja moj stav da je to rešenje koje zaslužuje bičevanje. Nebitno da li je proizvođač Google, Apple, Samsung ili EI Niš.Koji je to google telefon imao sd card pa si se nadao da će ovaj imati?
Tačno. Dok god postoje kupci koji će se pomiriti sa time da im se 96GB flash memorije u 21. veku naplaćuje 100 dolara.Mislim jasno je da nikada google neće staviti sd slot u svoje telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari