Predrag_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2011
- Poena
- 245
To bi bilo prvi put da se desi samo jedan apdejt.Sto znaci da Android cekaju jos krupnije promene ispod haube nego sto je Nugat. Ne ocekujem da 5X/6P dobiju sledeci Android upgrade.
Dobro, a kakva je Apple - ova računica onda? Dajem guglu 120 $ godišnje, bez aplikacija. Zašto bar pixeli ne bi imali sličnu podršku?Tri, četiri, pet godina zvanične softverske podrške za android telefon?
Tako nešto je svakome neisplativo u android svetu sa poplavom novih modela telefona svih mogućih proizvodjača svake godine... što zbog troškova što zato što nemaju baš nikakvu računicu da stari modeli i kroz 4 godine imaju najnoviji android.
Ni Google nije izuzetak od gornjeg.
Kod Applea je situacija dijametralno drugačija, pa je prirodno da njihova softverska podrška duže traje.
Appleova računica je da je on sam svoj ekosistem, te da mu je isplativo da pruži podršku i starijim modelima.Dobro, a kakva je Apple - ova računica onda? Dajem guglu 120 $ godišnje, bez aplikacija. Zašto bar pixeli ne bi imali sličnu podršku?
Овај фичр да причам са телефоном тј. асистентом ми је тотално *****ан и просто је невероватно да се сви фокусирају на то? Као да ће да нам отпадну шаке или прсти... па морам да водим дискусију са виртуелним помоћником...
БРУТАЛНО МАЗАЊЕ ОЧИЈУ КОРИСНИКА, јер нико нема ништа друго да понуди...
Пошто је нексус мртав, треба да тражимо нешто ново, да дам 700е за телефон без тачвиза ми не пада на памет, ово је велика шанса за ОНЕ пљус ТУ, три, фор штагод...
Системи постају све затворенији и има све мање могућности да њиме ми управљамо и радимо шта хоћемо, чак и ванила андроид, због којег сам и измењао скоро све нексусе (нисам имао 6П само)...
Теорије завере ми делују све реалније сваки пут...гугл постаје нови апљ, све више и више....
...
Samo dizajn može toliko toga da odredi kod čoveka, da je sve isto, a da izgledaju malo "opasnije", mnogo manje bi mi smetalo sve.
Google says Pixel Launcher is exclusive to Pixel phones, will consider expanding it later
http://www.androidpolice.com/2016/1...-can-migrate-data-another-ios-android-device/
Koga briga za launcher, prezivecemoKao što sam i rekao ,ništa od pixel iskustva neće biti prebačeno na 5x i 6p.. koliko loša "smrt" ta dva dobra uređaja
То би било савршено да не убију ова јадна 2 ГБ на 5икс.Kao što sam i rekao ,ništa od pixel iskustva neće biti prebačeno na 5x i 6p.. koliko loša "smrt" ta dva dobra uređaja
A i svi ostali Android telefoni...Jel note 7 npr ima stereo zvucnike? Koliko oni softverske podrske imaju?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari