Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo je i što se dobije neograničen bekap slika u ® rezoluciji ...
Mada mi je to malo Samsung fazon :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bolje da su dali 100gb drajv prostora na 2god :)

Poslednja izmena:
Sa ovakvom cenom, mora biti dobra podrska. Pa da vidimo...

I sta bi sa fuchsia-om?

Tamo gde i ovi Pixeli po gore navedenim cenama :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Pre ces kod nas naci piksel po manjim cenama nego tim nego op3 za 400 eura.

E za cardboard me zabole patka ...
Ko ima 6P treba prvo da ga nateraju da popije litar vinjaka pa da doplati 300€ kako bi kupio Pixel :)

Odvratna prednja strana, ružnija od ajfona koji tu bar ima neko dugme, ovde plastika kao na kineskim telefonima od 50$...

Strim ovde u 18h - [YOUTUBE]q4y0KOeXViI[/YOUTUBE]

uzimam ja bez vinjaka :)

Tek sada vidim ovo na tt da su moderatorima stavili ovog "kralja" sa krunom pored imena.
Stvarno su ga uništili napred. Pozadi super izgleda... Ali dobro, ovim telefonima je uvek softver bio na prvom mestu a sve ostalo manje bitno... E sada, jedino što će mene sprečiti da kupim ovaj telefon je cena. Ne pada mi na pamet da dajem 700e za malo bolji telefon od 6p...

Sent from my Nexus 6P
A sta je ovo V plavo sto stoji pored imena :D

To je vip, plaćena aplikacija od ranije... Nema reklama...

Sent from my Nexus 6P

ma samo crni dolazi u obzir, a znam da htc voli ove glupave plave i crvene boje tako da me ne cudi

Da ih voli, forsirao bih ih vise.

Meni ovo izgleda kao igračka iz kineske radnje. :D

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

bas mi je nakako lep telefon kao iphone7 bas sam nalozen na taj dizajn i ovo mi radi posao a os je onaj koji znam i volim

Dobar je ovaj plav ali je napred morao biti crn ,kao i da su bili pametni pa da izbace crveno / crn kao htc10 što postoji u toj boji..

Poslednja izmena:
Standardna priča svake godine, svi nalaze gomilu nekih mana pre predstavljanja i onda ispadne da su telefoni vrhunski :)
Evo i posle godinu dana ljudi ili imaju 6p ili bi voleli da ga imaju :)

Meni izgleda kao iphone u silikonskom case-u plave boje.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

T9GEdW4.jpg

Dizajn goophone-olika tuga, specifikacije super kao i softver.

Cene..da ne komentarisem, ionako ce relativno brzo na oko 500e po oglasima sto moze da prodje, pola planete daje i vise para na Samsunge sa TW i raspad podrskom pa se ne bune a ovi Pixeli ce biti vrh.

Ko nece da izdvoji vise od 450e morace da saceka malo duze ali ce na kraju dobiti odlican fon sa dobrom sw podrskom.
A do tada ce i 6P biti super opcija ili OP3, htc10, sony, V20 - za one koji mogu bez Nexusa.

Ipak stvarno mi nije jasno zasto mnogi proizvodjaci slede taj ocajan gufon dizajnerski pravac koji kopira sve najogavnije sa jbnih ajfona 6 i galaxy sapuna?!

Da mi je neko rekao da ce LG praviti bolje dizajnirane tel. od htc-a ne bih verovao.

Gledam ove sitne otvore pored kamere..zna li im se funkcija?
Mozda laser AF + dadatni mikrofon(i) ili color senzor kao kod Sony XZ?

Ako ima sve to i OIS kamera ce biti brutalna.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]5Fk9H0clSBA[/YOUTUBE]

Da li će ovi viđeniji youtuberi, odmah u 18h i 1min, izbaciti hands on ili će biti fora kao sa jabukom ? Da li će totalno sve da kopiraju od appla :)

Crnja garant ima vec odradjen review, samo ceka da ga publish. On je google-ovo dete

Ne verujem da će tako biti ove god ,ali za 41min ćemo saznati :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno