Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cemu bre ovoliko prostora izmedju ekrana i ivice.. mnogo ruzno izgleda spreda na ovim renderima.
Pozadi je i ok.

Stiže li i N 7.1 noćas? Oće li odmah biti za nexuse, npr 6p?

Što bi rekli ovi iz Epla, radi simetrije :D

I na kraju, jel u 18 ili 19h? Dajte i neki link na kom će provereno biti prenos.

Sent from my SM-G935F

Mislim da 7.1 za 5x/6p neće biti pre 20. oktobra.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Maltene sve :) od pixel lanchera pa do opcija preko senzora za otisak itd itd.

Ne bi me čudilo da ubace i manual opcije za kamere na pixelima ..

Poslednja izmena:
Vrlo je moguće da će Google diferencirati Pixel i Nexus na taj način, preko sitnica u softveru. Ali svakako će biti portovanih ROM-ova, ako to uopšte i bude potrebno.

Ne bi me čudilo da ubace i manual opcije za kamere na pixelima ..

Hoće. Već je bila vest o tome juče, leakovano na nekoj promotivnoj fotografiji.

Poslednja izmena:
Glavna vest danas bi mogla da bude Andromeda OS.

Ako sve bude kako se predviđa, velika promena će biti to što će sam Google da izbacuje nadogradnje sistema nezavisno od proizvođača telefona.

Ako sve to tako prođe, nema šanse ni da se nastavi sa ovom smešnom podrškom od dve godine, posebno zbog ne-telefona.

Ogromna promena se možda sprema u tom smislu, a slabo komentarišete :).

Poslednja izmena:
Jer ne verujem dok ne vidim. Ako jeste tačno, Microsoft je već pomogao da tržište postane bolje za korisnike.
Ja sam happy ako Google konačno reši najveći problem.

Ogroman je to problem i moraće da ga reše.

MS pomaže, k'o I uvek :D

Ma nema šanse za to, mislim daj Bože, ali ne verujem.
To što će launcher da bude drugačiji(a ne verujem) nije neka razlika u softveru, većina nas ionako koristi novu :)

To za fp moguće, je l' su to najavili?

Glavna vest danas bi mogla da bude Andromeda OS.

Ako sve bude kako se predviđa, velika promena će biti to što će sam Google da izbacuje nadogradnje sistema nezavisno od proizvođača telefona.

Ako sve to tako prođe, nema šanse ni da se nastavi sa ovom smešnom podrškom od dve godine, posebno zbog ne-telefona.

Ogromna promena se možda sprema u tom smislu, a slabo komentarišete :).

To bi bio veliki korak napred i rešenje ogromnog problema. Nadajmo se.

Najavili su i onim tvitom kao novi početak.

"Sećaćemo se ovog dana za osam godina itd".

Pa ogromna kampanja...
Biće nesto veliko, sigurno.

E sad, za koje uređaje će da važi i od kada, to ćemo da vidimo.

Pixeli će ispasti najmanje interesantni :).

Previše bi ovo frke bilo da se samo o novim telefonima radi, prave veliki korak ovog puta verovatno.

Ma nema ništa od toga ,biće eventualno neki preview koji će tek da se gura u pravu priču krajem 2017..

Andromeda je jedino "sigurno" da spajaju ChromeOS i Android, a i dalje mogu da podbace s update sistemom.

Da :)

There's something called "zero touch provisioning" mentioned. Google Assistant, the aforementioned Google Magic software, and all-day battery life also get a shout. Judging from the wording here, we're inclined to believe that Google Magic will be an entire ecosystem of things.

When subsidized, the Pixel in 32GB guise will cost $199.99 (typical for Verizon phones that retail for $650); with 128GB, it'll cost $299.99. The redditor wasn't able to grab the 32GB Pixel XL's price, but found the 128GB XL's price to be $419.99 - that's $120 more than the 128GB standard model. Using basic math skills, we can infer that the 32GB XL will go for $319.99. Considering that we're fairly certain the Pixel will retail for $650, unsubsidized, the 32GB Pixel XL's price may very well be $770 (and $870 for the 128GB XL).

Bolesna cena potvrđena ..

nexus2cee_2053f1d3332a467b93d1b02f190fdcd6.png

nexus2cee_zkblnyfsyrbnngncv86x-3-1.png

Lepo izgleda baš, no da idem u OT. Hvala.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Besh mi sve ako ovaj tel bude uopste bolji od 6P (u antutu i sl znam da hoce)!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

biće... bolji soc, verovatno napredniji/štedljiviji ekran (mada ostaje da se vidi kalibracija), zbog dijagonale i soca nešto bolja baterija, OIS i šira blenda (ako je kamera identična kao na HTC 10)... ostaje samo šteta za zvučnike

Mora da bude simetrican gore i dole zbog lakseg postavljanja u Cardboard. Sa nesimetricnim telefonima ima poteskoca da se lepo ubaci u cardboard. Ionako treba da izbace cardboard2.

E za cardboard me zabole patka ...
Ko ima 6P treba prvo da ga nateraju da popije litar vinjaka pa da doplati 300€ kako bi kupio Pixel :)

Odvratna prednja strana, ružnija od ajfona koji tu bar ima neko dugme, ovde plastika kao na kineskim telefonima od 50$...

Strim ovde u 18h - [YOUTUBE]q4y0KOeXViI[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Tek sada vidim ovo na tt da su moderatorima stavili ovog "kralja" sa krunom pored imena.
Stvarno su ga uništili napred. Pozadi super izgleda... Ali dobro, ovim telefonima je uvek softver bio na prvom mestu a sve ostalo manje bitno... E sada, jedino što će mene sprečiti da kupim ovaj telefon je cena. Ne pada mi na pamet da dajem 700e za malo bolji telefon od 6p...

Sent from my Nexus 6P

Softver na prvom mestu, ali posle cene :D
Ne vidim ni jedan razlog da average Joe ne kupi ajfon ...

Jedino ako ih ne pomeša :D

Pa cena je za nas iz Srbije realno i jedini problem :)

Meni su ovo odlični telefoni u najavi i kao jedinu manu upravo vidim cenu..

Ako ovaj Pixel bude fail, mislim da je 1+3 bolja kupovina od 6p, 399e, sd820, 6gb, i dobra podrska za os, samo da ne bude dobra podrska par meseci i onda stane(uobicajeno za neke kineze). A bio sam uveren da cu uzeti Pixel XL...

Sent from my m8 using Tapatalk

Za OnePlus ne verujem da će biti problem sa podrškom. Pogledaj OPO uostalom. I zvanična i nezvanična i dalje, preko 2.5god.

A Google, preskupo je ovo... Za to koliko košta ne treba mi nova verzija Androida dan nakon predstavljanja.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno