Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ga ne volem, nije on napravio Android pa da ga kontrolise. Neka portuje ChromeOS na mobilni i to pokusa da proda OEM-ima ako je faca :)
Od servisa koje je od nadgledao koristim samo gmaps i gmail. Chrome i gdrive ni u ludilu.

Ako pogledaš njegovu biografiju, radio je na skoro svemu bitnom unutar Google. A Android i ChromeOS postaju jedno, to je očigledno. On je direktor, dakle poseduje sve to kako hoće.:D Kao što ti se ne sviđa koncept Windows 10. I Apple će da spoji MacOS sa iOS.

Najbolja vest vezana za Pixele je to sto ce 6p moci da se nadje po boljoj ceni... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoće ali njemu pada konstantno cena. Neće to izlazak pixela ubrzati. Tek tamo oko nove godine možda bude oko 350e a do pre samo par meseci bio je oko 480e.. Koliko je pametnije sačekati malo da se unormali cena nego juriti pošto-poto i bacati tolike pare kada samo štancuju nove modele. Skup hobi. [emoji4]

http://www.androidpolice.com/2016/0...ning-the-andromeda-os-for-release-in-q3-2017/

Za kolegu dark-a :)
Android na laptopovima ,kopiranje win strategije ,jedan os za sve uređaje :)

Edit: ružni glavonja sa twitera.

Plans can always change, but it seems clear that "the plan" is to break out Android into laptops by folding Chrome OS into Android.

Andromeda is a codename. It may well just still be 'Android' when all's said and done.

Poslednja izmena:
Dobra ideja. Da prodrmaju Microsoft i Apple u tom segmentu...

Sent from my Nexus 6P

Aha, čekam yooyo da dođe i kaže kako je to loša ideja i da ne valja hibridni OS uopšte. [emoji14]

To recap, Pixel phone colors: -
Very silver
Quite black
Really blue

[emoji129]

Zaboravili su još jednu boju:

Deadly Pink [emoji136]

M2 Note

Jel samo ja ne vidim diodu za svetlo pozadi pored kamere? Samo neke 3 rupice ustanovljavam na slikama

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Odmah je pored kamere..

ceb9f6b0593608def5b7d562b67452c5.jpg

Poslednja izmena:
Pa to već skroz pristojno izgleda, nije kao ona rugla od ranije..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

6P mk2 by htc :)

Sent from my D6503

Def su malo skresali bezele ,ova prednja strana ista kao na 5x :)

Nije mi jasno iz kog razloga mu stoji 1okt na wallu..

Uglavnom biće ovo odlični mobovi doduše dosta precenjeni ,ali opet takvo je vreme došlo manje više sve je precenjeno.

Poslednja izmena:
Ali ove okrugle ikonice... [emoji20]

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ikonice se mogu lako promijeniti, to je najmanji problem

Edit. Imam osjećaj da će crni biti brutalan

Sent from my D6503 using Tapatalk

Mogu uz launcher, a šta ako neću da menjam launcher? :D

Ako nećeš da menjaš launcher, kupiš ajfon. :p

E onda ćemo smisliti nešto :D ja imam novu prime i navikao sam na nju i ne bih je mijenjao nikad. Ima određene prečice na koje sam navikao.

iPhone je ipak preskup. [emoji12]

Imam i ja Novu Prime, ali verovatno bih u početku hteo da furam default launcher, pa zato. [emoji4]

Millet 5S uses a Sony IMX378 CMOS sensor, large sensor size 1 / 2.3 inch (6.20 × 4.65 mm) of , has caught up with ordinary compact digital cameras, while larger than the iPhone 6S Plus 59%.

Meanwhile, the size of a single pixel has reached 1.55 m , compared to the iPhone 6S Plus and a big 61%.

Ali ladno xiaomi mi5s koristi iste kamere kao pixeli :) da li da napomenem da ima s821 3200mh 3gb/64gb i da košta 300$ :)

Ma kamera će da kida i softver. Samo baterija ostaje pod znakom pitanja kao i ekran kakav će biti.

Sent from my D6503 using Tapatalk

^^
but this time with a pressure sensitive touch panel (aka ‘3D Touch’).

Ali ima ono što google nikako da izbaci :)

Inače 4/128gb verzija 345$..

@telep

Pa samo hoću da kažem koliko zapadnjaci kradu pare. Pogotovu što se to sve pravi u Kini , troškovi proizvodnje maltene isti.

Poslednja izmena:
Pa nije ni Nexus po svemu sudeći. [emoji14]

Haha... Stvarno tema treba da se preimenuje u google pixel... Kinezi objašnjavaju stvari. Samo da nije toliko gadan softver... [emoji4]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno