Treba telefon da može da se drži kad ga okreneš.
Bas tako. A i ako ga drzim za bezele, prekricu zvucnike. Ovaj pixel moze i nogama da se drzi u landscapeDrzis ga isto kao u portait modu, za ivice. Zato su Samsung Edge glupost, jer nemas zasta da se uhvatis. Barem ja tako drzim fon, kao fotoaparat. Ove sto imaju senzor dugme ionako ne mozes da uhvatis dole a gore cesto stoji mikrofon. Tako da ta fama o drzanju telefona za gornju i donju ivicu u landscape modu bas i nema puno smisla.
Znam da ne mogu da ih prigusim, al ne volim ni da drzim prst preko zvucnikato što ćeš ih prekriti ne znači ništa, te prednje zvučnike nema šanse da prigušiš prstom
Ivan[emoji768 je napisao(la):;4813584]Bilo bi lepo da vi što toliko pljujete ponudite konkretne modele kao alternativu, čisto da vidimo o čemu pričamo.
U 99% slučajeva kod tih ostalih telefona koje pominjete postoji nešto što je mnogo, mnogo gore od "horora" koji nam dočarate u tim pljuvanjima bilo kog nexusa, pa i ovog novog.
Alternativa, pa da vidimo kome je šta veći problem...
Najlakše je tako se zgaditi na nešto u jednom pljuvačkom postu, dajte da vidimo vaše predloge.
Drzis ga isto kao u portait modu, za ivice. Zato su Samsung Edge glupost, jer nemas zasta da se uhvatis. Barem ja tako drzim fon, kao fotoaparat.
Bilo bi lepo da vi što toliko pljujete ponudite konkretne modele kao alternativu, čisto da vidimo o čemu pričamo.
U 99% slučajeva kod tih ostalih telefona koje pominjete postoji nešto što je mnogo, mnogo gore od "horora" koji nam dočarate u tim pljuvanjima bilo kog nexusa, pa i ovog novog.
Alternativa, pa da vidimo kome je šta veći problem...
Najlakše je tako se zgaditi na nešto u jednom pljuvačkom postu, dajte da vidimo vaše predloge.
Ti očigledno da nisi nikada držao u ruci pomenuti model, a kamoli imao isti jer ovo što si napisao je totalno apsurdno.
Isto sam mislio dok mi nije pao šaka, ali sam se razuverio posle par minuta.
Međutim, postoji i problem kod ljudi koji imaju male šake ili debele ruke pa preliva sa prstiju na displej. Doduše, to već nije mana telefona već fizički nedostatak.
Elem, u koliko sati po našem vremenu će biti predstavljanje i kako/gde se može pratiti?
Sent from my SM-G935F
OnePlus 3
Šta bre prošlogodišnji, to su poslednji sexus-i kako situacija stoji, nastavljaju pikseli, poslednji od najboljih 6p i 5x@ivan
Npr proslogodisnji neksusi.
Jednostavno, ne isplati se bacati tolike pare na telefone koliko im se sada nabijaju cene, a "stari" neksusi nece nista osetno losije raditi od ovih piksela.Imace podrsku jos dve godine,barem softverske zakrpe,ako ne i novije verzije androida...u svakom slucaju radice vise nego odlicno.
Ne može nikako da bude konkurencija OP3. Prva stavka je podrška. Druga stavka je dostupnost nabavke i ostavrivanja garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari