Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - nova tema

I ja sam tako jednom stavio nokiu E52 u dzep na kupacem, nije se dobro završilo [emoji846]

Sa druge strane sa DSLRom u dzepu bi sigurno privlacio više pogleda [emoji3]

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I kad izvuče dslr može sa njim da se slika, ne pomaže ni vijagra :d

Zveckaju malo pri drmanju telefona, ali su ovako čvrsti pri pritisku.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Na dodir su labavi i pri drmanju zveckaju, dok su pri pritisku dosta čvrsti.

Što se tiče kamere, čini mi se da noću nije ista kao na 5X, izgleda da je na 5X više moglo da se zumira noću, npr noću se vide tablice auta na 50m razdaljine. Takođe čini mi da su dosta toplije boje, baš dosta, kao i da je hdr+ on mnogo agresivan, mnogo više nego na auto i sve to naročito u low light

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ne treba sa bude moćno, mada u mnogim slučajevima tipa navigacije (telefon brze i bolje radi od eksterne navigacije 100-150€) ili MP3 (često mi je telefon sa dobrim DAC bolji od eksternog playera). Niti sam tvrdio da telefon može da se koristi za slikanje po svadbama, pro setove i pravljenje love. Problem je što se tvrdi da fotke sa telefona nisu upotrebljive ! To zaista vređa inteligenciju i pljuje po ovom delu foruma. Davno prošlo vreme digitrona i VGA krompira.

Mozda zato sto citas izmedju redova pa nisi ni shvatio poentu, vec ponavljas jedno te isto kao papagaj?
Ajde opet ukratko - razlike su male. Tacka. Nema tu sta mnogo da se raspravlja - vise ce uticaja imati sam fotograf nego telefon koji odaberes.
Druga stvar koju sam rekao - u pravom low light se sa mnogostruko vecim senzorima i 1.4/1.2 objektivima namucis da dobijes upotrebljivu fotku, a ovo sto vecina ljudi na youtube testira budu fotke koje mozes odmah delete u telefonu.
E sad, jos jednom posto ne citas - nisam rekao da svakome treba vise uredjaja, vec ako si zaludjen fotografijom onda ces uzeti pravi aparat a ne gledati koji telefon pravi bolje fotke. Ista prica ide za druge stvari... Ovde se strastveno prica o glupostima vezanima za fotografiju gde ja kao foto hobista mogu da kazem da mlatite praznu slamu. Da ne pricamo o tome da je 90% testova odradjeno na pogresan nacin jer ljudi koji testiraju nemaju blage veze o fotografiji pa ne razumeju sta je iso, sta ss, a sta blenda, ni kako utice na fotografiju...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Citirao si pogrešan komentar, ovde sam ti odgovorio:
24e13805dcee47175245e9330e791d79.jpg

Ti opet ne citas moj odgovor... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Planiram mozda da kupim pixel xl pa me zanima ovaj problem sa zvukom,vidim ima ih dosta na oglasima koji nemaju zvuka,moze li se to popraviti sta kako?

Ah, Pixel finally in my hands. :D

Nego, ima neki metod da se omoguci Lock Screen, tj. Go To Sleep opcija, a da to ne "usere" otkljucavanje fingerprint senzorom..?

Anybody..? :D

Uzasno me nervira ovo gasenje ekrana preko Power dugmeta, ne mogu da verujem da nisu omogucili neku normalniju metodu.

P.S. Ne koristi mi se Nova, Google Launcher mi je odlican - sem ovog nedostatka, naravno.

I ta aplikacija i sve njoj slicne imaju problema sa FP senzorom, ako gasim ekran pomocu njih.

Ne mogu da verujem da to nativno ne postoji... Suvise sam navikao na Motorolu, izgleda.

Sem toga - telefon bomba. Autonomija skroz dobra, kad ga jednom ispraznim do kraja sa pune baterije, okacicu SS.

Uzdao sam se u tebe da ces nositi Motorolu. Kako cemo sad na Kop? :D

Organizovanim prevozom. :D

Evo baterije.

Primeticete da imam sve najgore zderace baterije, tako da je ovo za mene strava rezultat.

Pored goga, narucih u petak dbrand skin - stigao malopre. Veceras nosim da ga nalepe. Okacicu slike posle. :)
dde4dbd0310e4c5c5e59156d8335542b.jpg
ce5988ab8374597ee14b036092d3928a.jpg
7ad54467b96065bf695f1c5e37803c33.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Čestitke Mironiko :) odličan rezultat. Probaj bez fb i insta, I bice za 15% jači rez :)

Dbrand za 3 dana? U Srbiju stigao? Vrhunski. Koji?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Neki tamni, veruj da sam zaboravio koji. A stigao je FedEx-om, zato je brzo, ali je kostalo u pm... Nekako mi se nije otkazivala porudzbina kad sam vec krenuo, mada me cena sokirala, ali dobro...

Sad jos samo da "resim" problem gasenja ekrana bez Power button-a, a da ne root-ujem... Ima neka opcija da se bez root-a ubaci dugme u navbar, ali cekam da dev toga (sa xda) sredi neke probleme.

Zalepi sam dbrand, ne možeš pogrešiti, možeš i da odlepiš pa ponovo da probaš ako zezneš. Ako su ćoškovi zakrivljeni samo malo ugrej fenom i onda zalepi.

Vidiš da ga čovek platio boga oca, još najbolje sad samostalno da eksperimentiše kad ima ko se bavi time profi i za male pare ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja ću džabe da mu zalepim :D

Toliko puta sam lepio da ne možeš omanuti, sem ako ti ne drhte ruke kao parkinsonovcu :)

A jbm ga, foliju nisam nikad sam uspesno zalepio... Je l' ovo lakse?

Neuporedivo lakše. A evo i đilkos se javio da lepi džabe :) Ja i ti možemo piti kafu dok ga gledamo kako se pati :D

Haha ću mu uvalim i black dragon na s9+ da lepi ako se još malo bude hvalio :)

Eto kako novosadjani ugovaraju kafu :D

Meni nije hitno :D :D

Samo obavezno zagrej fenom dobro da bi moglo da se savije

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Hvala ljudi - veceras pokusavam sam. :D

A za tu kafu cemo lako. :)

Ne znam iz glave, kasnije pogledam pa saljem. Nasao sam i jos jednu, pa cu linkovati obe.

Vrh Dno