Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

@BataHTC

Sad možeš i na Pixel IMS jer su implementirali sve zakrpe do sada (v1, v2, v2.1) ;)

v2.2 should be the last update. Google has given a break and the bypass method is now allowed, but the cost is that it needs to be executed every time the phone is turned on. However, this patch is automatically executed every time the phone is turned on, so there is no impact at all.
v2.2 DOWNLOAD je za Android 16 QPR2 Beta 3

Poslednja izmena:
Koliko su brzi programeri. Niste stigli pošteno da se iskukate , bar 10ak strana.
a oni odmah zakrpu. Pa još par updata za kratko vreme.

После пар дана коришћења неки утисци, драстично брже успостављање везе готово тренутно, нема више оне задршке од секунд два када се успостави да се чује саговорник (ја то имам и са имси на 9хл). Батерија се стабилизује после инсталације је била очајна падала је по 5%,а не по 1%. Подешавање лок скрина је немогуће, има само један сат и сл. Телефон се осетно више греје када се користи Фајерфокс, са брејвом мање али је ипак топло. Све апликације раде најнормалније, нотификације не касне и сл. Тетеринг МЕЉЕ батерију скоро неупотребљив без пуњача (за три сата појео 70% батерије на одличном сигналу)....Да, иконице могу да мењају облике и камера је скинула апдејт од ЈЕДНОГ ГИГАБАЈТА, боље слике са слабијим светлом...Нећу да га мењам неко време.

После пар дана коришћења неки утисци, драстично брже успостављање везе готово тренутно, нема више оне задршке од секунд два када се успостави да се чује саговорник (ја то имам и са имси на 9хл). Батерија се стабилизује после инсталације је била очајна падала је по 5%,а не по 1%. Подешавање лок скрина је немогуће, има само један сат и сл. Телефон се осетно више греје када се користи Фајерфокс, са брејвом мање али је ипак топло. Све апликације раде најнормалније, нотификације не касне и сл. Тетеринг МЕЉЕ батерију скоро неупотребљив без пуњача (за три сата појео 70% батерије на одличном сигналу)....Да, иконице могу да мењају облике и камера је скинула апдејт од ЈЕДНОГ ГИГАБАЈТА, боље слике са слабијим светлом...Нећу да га мењам неко време.

Izvini, ali dok citam ovo imam osecaj kao da citam o nekom budget telefonu tipa, a ne o 1000e flagshipu.

Iznenade me uvek koliko su velika kompanija, a koliko su neozbiljni sa Pixelom.

Meni nije jasno sta ovaj google komplicira bezveze. Oduvijek sam koristio engleski jezik kao primarni na svim uređajima, tipkovnicu promjenim na nas jezik.
Sada, stavim engleski jezik, google automatski promjeni i regiju i sve ostale postavke prema tom jeziku, i neda mi promjeniti regiju na nasu.
Kako im je dosadno u pm.

Interesantan problem se desava od juce. O cemu se radi. Drugaru sam poslao probnu sms poruku sa namerom da proverimo da li mu stizu s obzirom da smo bili u podrumu proveravali smo da li ima domet. Od tada mu na svakih dva sata stizu poruke od mene. Da li se neko do sada susretao sa takvim problemom?

Prilozi

• Screenshot_20251023-154139.png
    Screenshot_20251023-154139.png
    90.1 KB · Pregleda: 25
Interesantan problem se desava od juce. O cemu se radi. Drugaru sam poslao probnu sms poruku sa namerom da proverimo da li mu stizu s obzirom da smo bili u podrumu proveravali smo da li ima domet. Od tada mu na svakih dva sata stizu poruke od mene. Da li se neko do sada susretao sa takvim problemom?
Nadovezao bih se da se sve ovo desava nakon instalacije nove apk Pixel IMS. Tripujem se sad da nisam fasovao neku viruscinu. Mada je pisano da je kreator apk legit lik

S ozbirom da je ovde ceo forum na ims i to novom, pa čak i onaj apk dosta nas ima, i nije se nikome dešavalo, verujem da nije do njega

Koju verziju IMS imate kao poslednju?
Kod mene je 1.3.0, koristim betu 16.
Ne prijavljuje mi da postoji nova verzija, dok verziju 2.2 ne mogu da skinem
Једна занимљивост...QPR 16 подржава VOLTE без шибизукија и ИМСИ...
Ako obrišemo šizukui i ims, da li će da radi? 🤔
Inače sam na 8pro, ali ovde je razgovor u toku sa novinama

v2.2 je zakrpa, i ona je baš za Android 16 QPR2 Beta 3+ kao što piše ovde
Skida se apk najnormalnije :)

Skini onda v2.2 ovako:
али ја немам ниакакв ИМС ни Шизуку, имам опцију за ВОЛТЕ у сим поставкама, ради ХД и сл. Инсталиран телефон ПЕШКЕ од НУЛЕ није апдејт и сл...
Izvini, ali dok citam ovo imam osecaj kao da citam o nekom budget telefonu tipa, a ne o 1000e flagshipu.

Iznenade me uvek koliko su velika kompanija, a koliko su neozbiljni sa Pixelom.
Пиксел није "ФЛЕГШИП" нити је икада био, можда ће некада и бити. Евентуални проблеми са пикселом постоје јер исти НЕМА сертификат за употребу на нашем подручју па самим тим смо оштећени за многе ствари које раде само у Америкама и неким земљицама које гугљ сматра подобним. Гоогле пиксел је gimmick phone и купују га екстетремни слуђеници који имају вишак лове, а и времена. Још више су екстремни они који га купују у земњама где није предвиђен да ради...Као већина нас на овом форуму нпр. Тако да кукања нема, није фер али тако нам је...

Poslednja izmena:
Nije hteo da skine telefon APK nikako, hvala na linku, uspeo sam preko PC, prebacio na piksela.
Sada mi ADVANCED PROTECTION ne dozvoljava instalaciju. Zanimljiv problem..

али ја немам ниакакв ИМС ни Шизуку, имам опцију за ВОЛТЕ у сим поставкама, ради ХД и сл. Инсталиран телефон ПЕШКЕ од НУЛЕ није апдејт и сл...

Пиксел није "ФЛЕГШИП" нити је икада био, можда ће некада и бити. Евентуални проблеми са пикселом постоје јер исти НЕМА сертификат за употребу на нашем подручју па самим тим смо оштећени за многе ствари које раде само у Америкама и неким земљицама које гугљ сматра подобним. Гоогле пиксел је gimmick phone и купују га екстетремни слуђеници који имају вишак лове, а и времена. Још више су екстремни они који га купују у земњама где није предвиђен да ради...Као већина нас на овом форуму нпр. Тако да кукања нема, није фер али тако нам је...
Termin flegship je zapravo najbolje i najistaknutije iz kompanije sto bi u slucaju 9 serije to bio 9 pro/xl. Dakle u njihovom svetu jeste flegship, ma sta god ti pricao ili mislio da zapravo znaci ta rec :)

Termin flegship je zapravo najbolje i najistaknutije iz kompanije sto bi u slucaju 9 serije to bio 9 pro/xl. Dakle u njihovom svetu jeste flegship, ma sta god ti pricao ili mislio da zapravo znaci ta rec :)
Слажем се, али ако међусобно упоредиш "флегшип" из различитих компанија. Схватиш да постоје драстичне разлике у свему ,а највише у плаћено - добијено.

Nazad
Vrh Dno