Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

@BataHTC

Sad možeš i na Pixel IMS jer su implementirali sve zakrpe do sada (v1, v2, v2.1) ;)

v2.2 should be the last update. Google has given a break and the bypass method is now allowed, but the cost is that it needs to be executed every time the phone is turned on. However, this patch is automatically executed every time the phone is turned on, so there is no impact at all.
v2.2 DOWNLOAD je za Android 16 QPR2 Beta 3

Poslednja izmena:
Koliko su brzi programeri. Niste stigli pošteno da se iskukate , bar 10ak strana.
a oni odmah zakrpu. Pa još par updata za kratko vreme.

После пар дана коришћења неки утисци, драстично брже успостављање везе готово тренутно, нема више оне задршке од секунд два када се успостави да се чује саговорник (ја то имам и са имси на 9хл). Батерија се стабилизује после инсталације је била очајна падала је по 5%,а не по 1%. Подешавање лок скрина је немогуће, има само један сат и сл. Телефон се осетно више греје када се користи Фајерфокс, са брејвом мање али је ипак топло. Све апликације раде најнормалније, нотификације не касне и сл. Тетеринг МЕЉЕ батерију скоро неупотребљив без пуњача (за три сата појео 70% батерије на одличном сигналу)....Да, иконице могу да мењају облике и камера је скинула апдејт од ЈЕДНОГ ГИГАБАЈТА, боље слике са слабијим светлом...Нећу да га мењам неко време.

После пар дана коришћења неки утисци, драстично брже успостављање везе готово тренутно, нема више оне задршке од секунд два када се успостави да се чује саговорник (ја то имам и са имси на 9хл). Батерија се стабилизује после инсталације је била очајна падала је по 5%,а не по 1%. Подешавање лок скрина је немогуће, има само један сат и сл. Телефон се осетно више греје када се користи Фајерфокс, са брејвом мање али је ипак топло. Све апликације раде најнормалније, нотификације не касне и сл. Тетеринг МЕЉЕ батерију скоро неупотребљив без пуњача (за три сата појео 70% батерије на одличном сигналу)....Да, иконице могу да мењају облике и камера је скинула апдејт од ЈЕДНОГ ГИГАБАЈТА, боље слике са слабијим светлом...Нећу да га мењам неко време.

Izvini, ali dok citam ovo imam osecaj kao da citam o nekom budget telefonu tipa, a ne o 1000e flagshipu.

Iznenade me uvek koliko su velika kompanija, a koliko su neozbiljni sa Pixelom.

Meni nije jasno sta ovaj google komplicira bezveze. Oduvijek sam koristio engleski jezik kao primarni na svim uređajima, tipkovnicu promjenim na nas jezik.
Sada, stavim engleski jezik, google automatski promjeni i regiju i sve ostale postavke prema tom jeziku, i neda mi promjeniti regiju na nasu.
Kako im je dosadno u pm.

Nazad
Vrh Dno