Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Ali ako ti treba da ti stigne sms ili slicno, onda samo roaming / mobilne podatke idi na off i tjt. Meni je par puta zatrebala sms poruka za kupovinu necega preko kartice online, pa sam zato ostavljao upaljenu karticu (dok nisam imao roaming na svojoj kartici, sad kad imam je svakako upaljena).

Katastrofa.. koji smaraci :)
Ništa, moraće od sada da se rootuje telefon.

Катастрофална политика, како време одмиче све више сам сигуран да ћу прећи на хуавеј. Чисто иживљавање.

Kod mene na beti jos uvek radui IMS ali dosta dugo nije bilo updejta.

Stigao fix :)

Odradio, radi sve kako treba
Posto sam na poslu i nisam previse zagledao, o kojoj app prica u prvom koraku?

imas dva posta iznad na githubu link ka telegramu, tamo je apk
evo ga

Nemam telegram, ne daje mi da skinem, zato nisam ni nasao app jer cim sam video telegram link presao ga haha
Ako mozes upload negde fajl ili mi posalji direkt na wa

Нема класичне апликације ИМС, већ се све намешта кроз СИМ мени.
Инсталираш АПП (нема иконицу нигде)
Покренеш шизику, урадиш спаривање са вифи дебагингом
Додаш пермисије за ИМСИ
РЕСТАРТУЈЕШ ПРОЦЕС У ШИБИЗУКИЈУ ОБАВЕЗНО (три тачке па рестарт)
И у СИМ менију у подешавањима чекираш ЛТЕ (појави се опција)

Da potvrdim, u pitanju je nova app koja radi preko shizuku i posle direktno iz sim menija cekiras. PixelIMS nije potreban u ovom slucaju. Probao, radi, ali ovo postaje smesno, jer ovaj ili bilo koji ovakav APK moze lagano da ti pokupi sve podatke sa telefona.

Da potvrdim, u pitanju je nova app koja radi preko shizuku i posle direktno iz sim menija cekiras. PixelIMS nije potreban u ovom slucaju. Probao, radi, ali ovo postaje smesno, jer ovaj ili bilo koji ovakav APK moze lagano da ti pokupi sve podatke sa telefona.
Мени се мало више греје телефон
...вероватно шаље галерију на неки кинески сервер 😁

Moze li posle da se obrise ova imsi app? - moze :)

Ovaj lik sto je napravio ovu app je kontaktirao IMS da implementiraju ovo u njihovu app ali mu jos nisu odg, tako da verujem da ce biti implemntirano u app.

Vrh Dno