Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Ali ako ti treba da ti stigne sms ili slicno, onda samo roaming / mobilne podatke idi na off i tjt. Meni je par puta zatrebala sms poruka za kupovinu necega preko kartice online, pa sam zato ostavljao upaljenu karticu (dok nisam imao roaming na svojoj kartici, sad kad imam je svakako upaljena).

Katastrofa.. koji smaraci :)
Ništa, moraće od sada da se rootuje telefon.

Катастрофална политика, како време одмиче све више сам сигуран да ћу прећи на хуавеј. Чисто иживљавање.

Kod mene na beti jos uvek radui IMS ali dosta dugo nije bilo updejta.

Stigao fix :)

Odradio, radi sve kako treba
Posto sam na poslu i nisam previse zagledao, o kojoj app prica u prvom koraku?

imas dva posta iznad na githubu link ka telegramu, tamo je apk
evo ga

Nemam telegram, ne daje mi da skinem, zato nisam ni nasao app jer cim sam video telegram link presao ga haha
Ako mozes upload negde fajl ili mi posalji direkt na wa

Нема класичне апликације ИМС, већ се све намешта кроз СИМ мени.
Инсталираш АПП (нема иконицу нигде)
Покренеш шизику, урадиш спаривање са вифи дебагингом
Додаш пермисије за ИМСИ
РЕСТАРТУЈЕШ ПРОЦЕС У ШИБИЗУКИЈУ ОБАВЕЗНО (три тачке па рестарт)
И у СИМ менију у подешавањима чекираш ЛТЕ (појави се опција)

Da potvrdim, u pitanju je nova app koja radi preko shizuku i posle direktno iz sim menija cekiras. PixelIMS nije potreban u ovom slucaju. Probao, radi, ali ovo postaje smesno, jer ovaj ili bilo koji ovakav APK moze lagano da ti pokupi sve podatke sa telefona.

Da potvrdim, u pitanju je nova app koja radi preko shizuku i posle direktno iz sim menija cekiras. PixelIMS nije potreban u ovom slucaju. Probao, radi, ali ovo postaje smesno, jer ovaj ili bilo koji ovakav APK moze lagano da ti pokupi sve podatke sa telefona.
Мени се мало више греје телефон
...вероватно шаље галерију на неки кинески сервер 😁

Moze li posle da se obrise ova imsi app? - moze :)

Ovaj lik sto je napravio ovu app je kontaktirao IMS da implementiraju ovo u njihovu app ali mu jos nisu odg, tako da verujem da ce biti implemntirano u app.

Objašnjenje za v2 patch:
In short, here's the complete v2 patch that implements my proposed bypass. It enables all features and is used in the same way as before. There's no UI implementation, so if there's any configuration I've missed, feel free to ask me to add it or modify the APK yourself.
For those of you who may be confused by these configurations, here's a complete explanation of what the v2.0 patch does:
Every time Shizuku service is activated, the patch applies the following configurations to each SIM card:
  • Enable VoLTE, enable supplementary services, and enable video calling
  • Enable backup calling
  • Enable VoWiFi, enable VoWiFi roaming, enable VoWiFi Wi-Fi-only support, and display the VoWiFi icon
  • Enable enhanced 4G (LTE+)
  • Enable 5G (including NSA and SA), and enable Vo5G
Since Shizuku already supports automatic startup of the Shizuku service, this patch will work every time the phone is turned on. This is a set-and-forget, long-lasting patch.
If you prefer manual configuration and customization, please wait for the next Pixel IMS release, which will use the same method as this patch to bypass restrictions.

Dakle nova verzija Pixel IMS će biti isto sve, samo sa mogućnošću izbora i grafičkim interfejsom :)

Ažurirana Pixel IMS aplikacija na verziju 1.3.0, u principu sve ono što je bilo u međuvremenu sa zakrpama (v1, v2, v2.1) je sada implementirano u Pixel IMS :)

DOWNLOAD: APK

Poslednja izmena:
Zdravo svima. Razmišlam se da prvi put kupim Pixel, i to 9 pro jer ako sam dobro razumeo nema nekih razlika od serije 10, ali me sve ove priče o Sizuku, IMS i nemanje Volte i ostale stvari pomalo zbunjuju. Šta bih sve trebao da znam pre nego što ga eventualno kupim?

Nemoj to da te brine, sve se resava u 5 min. Svaki mesec posle redovnog apdejta koji dobija pixel jednom mesecno ces morati da ponovis taj proces koji se kada ga naucis zavrsava za 2 minuta i to je to, bukvalno i zaboravis na to.
On ti omogucava da imas VoLTE iliti brze uspostavljanje i kvalitetnije pozive, a i meni je pomogao da ne budem nedostupan zbog slabog menjanja sa 4 na 3g kada primam poziv.

U sustini, samo da prvi put odradis "ims hack" i svaki sledeci put za 2 minuta jednom mesecno si zavrsio svaku brigu. Ako te samo oko toga brine, nemas problema.

Aha, ok. A da li je 9 pro dobar izbor? Uklapa mi se cenovno a ne vidim neke razlike sa serijom 10 osim tog procesora za koji sam shvatio da i nije nešto bolji

E to ne znam šta da ti kažem, ja ću svakako sa 7 Pro da pređem na 10 Pro XL. Sad, ako ti ne trebaju neke dodatne opcije koje nudi 10 serija (ništa spec), onda si ok sa 9 pro.
To bi morali da ti kažu ovi koji imaju 9 ili su da 9 prešli na 10 seriju.

Objašnjenje za v2 patch:

• Enable VoLTE, enable supplementary services, and enable video calling
  • Enable backup calling
  • Enable VoWiFi, enable VoWiFi roaming, enable VoWiFi Wi-Fi-only support, and display the VoWiFi icon
  • Enable enhanced 4G (LTE+)
  • Enable 5G (including NSA and SA), and enable Vo5G

Dakle nova verzija Pixel IMS će biti isto sve, samo sa mogućnošću izbora i grafičkim interfejsom :)
A da li znas da li ce ovaj app da se updatuje u buduce? Mnogo mi se vise svidja ovakav pristup, da mi se samo u SIM opcijama pojavi VoLTE opcija umesto da imam app pa da setujem propertije kroz nju.

Nazad
Vrh Dno