nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Jesi odradio shizuku
Nisam upoznat sa aplikacijom niti mi je najjasnije kako funkcionise...Jesi odradio shizuku
Odradio sam i pokrenuo aplikaciju. Da li sada treba da pronadjem jos neku aplikaciju i da je instaliram? Vidim da ljudi ulaze u „Authorized apps“ i tamo nesto podesavaju, ali meni i dalje ostaje isti problem – stizu mi samo poruke o propustenim pozivima. 😢Izguglaj i odradi, to ce ti resiti problem. 5min posla.
evoNišta ne gasim i nikakvih problema, ni na pixel 7 pro ni na p9 pro xl.
Elem, ko hoće da omogući body temp kod nas:
![]()
Allow thermometer app to read body temperature in not allowed regions?
I am in Germany and the thermometer app doesn't have the option to scan the body temperature option!xdaforums.com
Uspio, hvala. Ima li jos nesto ovako slicno sto bih mogao otkljucati na ovaj nacin? Novi sam u Pixel svijetu pa ne znam...
Prešao sam sa P6a na P9a kamera pravi veoma dobre fotografije (ako ne i najbolje u tom cenovnom rangu), što se tiče noćnog videa za ovih mesec dana koliko ga imam napravio sam jedan ili dva, ne očekuj previše....Jel ima neko pixel 9a?
Zanima me kakva je kamera i kakvi su noćni video snimci.
Gledao sam na yt ali bih cenio iskustvo iz prve ruke.
Ne dve fizički SIM.I mene zanima 9A.Prima li dve sim kartice?
Napisao sam takodje, znaci da ima pomenuti fizicki sim + esim a kao sto rekoh takodje i esim+esim.Samo Esim?Fizicki sim nista?
Koristim redovno, savrseno radi kao sto bi i zamislio da radi.Kakva su vam iskustva sa dve e sim kartice? Nisam do sada koristio, recimo yettel i holafly za roming net?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari