Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Pa meni je ok, šta znam. Jedino što sam navikao da svajpujem na gore da se javim, a sad mora na desno. Više mi se sviđa na gore iskreno

Može da se podesi da bude i na single tap javljanje odnosno odbijanje poziva.

Ko je u Google open beta programu, dobio je ovaj update pre više nedelja, pa se verovatno navikao i ne primećuje više nikakve razlike.

A ubacili su i Calling cards, može da se prilagodi na mnogo načina.

Slazem se sa Nightom, vise mi se svidjalo javljanje na swipe up, al ajd sad, volim kad se malo nesto promeni pa verujem da ce mi biti ovo osvezenje.

A i nekako je bilo lakse, vadis fon i samo swipe up, nekako prirodno dodje, ovako kad treba na swipe desno da se javis malo je nezgodno jednom rukom, pogotovo ako si desnjak pa desnom vuces u desno da se javis.

Skoro mi leteo pixel 9 kao Jane Ahonen u najboljim godinama, još pade na beton. Epilog -jedna tačkica na donjem rubu telefona (ekran preživeo). Tako da, jedan veliki + od mene za p9. Aliexpress zaštita na njemu.
I još jedan detalj koji mi je zapao za oko je kratko vreme ekspozicije, nema više onog efekta "razlivenih ruku" itd itd kad slikaš nekoga u pokretu.

Poslednja izmena:
Izguglaj i odradi, to ce ti resiti problem. 5min posla.
Odradio sam i pokrenuo aplikaciju. Da li sada treba da pronadjem jos neku aplikaciju i da je instaliram? Vidim da ljudi ulaze u „Authorized apps“ i tamo nesto podesavaju, ali meni i dalje ostaje isti problem – stizu mi samo poruke o propustenim pozivima. 😢

VoWIFI ti kod nas ne treba. Ostalo isprati. U osnovi Shizuku dozvoli PixelIMS da promeni jedan system seting, nista vise. Taj fajl ce se prepisati na sledeci update, dakle racunaj jednom mesecno da ovo moras da radis.

Sta ovo uradise sa Phone aplikacijom, kao deca da su je crtala?

Nazad
Vrh Dno