Qiza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.12.2014
- Poena
- 285
Lakse cistim ovaj prorez/kanal nego rupice, a i cini mi se da se sporije talozi djubre, jer i samo ispada. A, nisam bas lik koji cisti dzepove od prasine, ne perem ruke pre nego sto taknem telefon, pazim kako cu i gde da ga spustim... 
Pre neki dan mi iskocio 9pro iz dzepa na duksu na asfalt. S obzirom da nemam nista od zastite, dobro sam prosao, dve ogrebotinice na ostrvu za kamere i dve na samom ekranu, ali su obe na onom crnom okviru oko displeja, pa nemaju nikakav uticaj na koriscenje... Kada sam podigao telefon i okrenuo displej, izgledalo je kao da je ekran dobro ostecen. Medjutim posle brisanja, vidim da mu nije nista, folirao se.
Neko je pitao koliko je pixel izdrzljiv, solidno. Naravno zavisi i od srece
To mu je to u prvih 100 dana koriscenja.
Pre neki dan mi iskocio 9pro iz dzepa na duksu na asfalt. S obzirom da nemam nista od zastite, dobro sam prosao, dve ogrebotinice na ostrvu za kamere i dve na samom ekranu, ali su obe na onom crnom okviru oko displeja, pa nemaju nikakav uticaj na koriscenje... Kada sam podigao telefon i okrenuo displej, izgledalo je kao da je ekran dobro ostecen. Medjutim posle brisanja, vidim da mu nije nista, folirao se.
Neko je pitao koliko je pixel izdrzljiv, solidno. Naravno zavisi i od srece
To mu je to u prvih 100 dana koriscenja.