Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Da li ovo znači da će 9a biti u ljubičastoj boji :)
Mada ova hezel na 9 pro je prelepa

Inače potrefilo se da mi danas na isti dan kada i telefon dođe Spigen ez fit staklo.. :)
Šta reći :) mnogo je bolje urađeno nego ono za pixel 8 pro, to jest ispravili su glavnu manu tog stakla a to su oštre ivice, najviše se primeti kada se swajpuje za back, znači stalno (par puta sam se toliko iznervirao da sam bio blizu da ga olomim od zid ) :)
ovde kao da na ćoškovima imaju 2.5d zaobljenje pa prst jedva zapinje, oseti se mali prelaz ali ni približno kao na p8pro:) a deluje na prvu loptu da je staklo duplo tanje i lakše od onoga za pixel 8 pro. Bukvalno vredi svaki dinar..
Testiracu kako se ponaša i čitač otiska

Inače, još jedno zapažanje, napokon pixel 9 pro ima brzinu pixel 6 pro pri skrolovanju i otvaranju stranica kada se koristi chrome :) ljudi koji su imali većinu pixela će znati o čemu govorim.. čudno je objasniti, ali je tako :)

Poslednja izmena:
Što ne pređeš na brave ili nešto drugo?

Navika.. i sync svuda :) verujem da i brave ima iste opcije, ali šta je tu je :)

Kažem vam ja da novo Spigen staklo kida, i prelako ga je namestiti.

Probao sam 9 pro u prodavnici, čačkao kameru nekoliko minuta i prilično se zagrejao na ramu sa obe strane u visini kamera, vruć je bio. Greje li vam se tako? Moguće da je ovaj u prodavnici samo problematičan.

Inače mi je ostavio bolji utisak u ruci od npr S25, build quality se čini boljim, ali šteta što je ram glossy, a ne kao na običnoj 9.

I koliko sam shvatio u ovoj temi vlada mišljenje da je loša kupovina za korisnike A1, vredi li cimati se s tim?

Da ako imaš a1 treba ga zaobići.

Što se tiče grejanja, sigurno će se zagrejati jako ako se koristi kamera duže od 5,10minuta. Tako je na svakom telefonu.
Ono što mogu ja da kažem je to da se manje greje u normalnoj upotrebi od p8pro ali zna da bude mlak gore ispod kamere posle dugog drndanja.

Nisam do kraja skapirao zašto je Pixel loš izbor za A1, zato sto ne može da se aktivira volte? Igrao bih se malo sa androidom umesto 15PM koji trenutno imam ali sam na A1

Danas mi kolega reče da na njegovom Pixelu 6 (nekom iz te serije) nekad bude nedostupan iako ima mreže, pa nema signala u nekim zatvorenim prostorijama. Nisam siguran da zna šta je volte i da ga koristi uopšte.

A kako prolazite vi na Yettelu sa Pixelima. Narocito me zanima ako niste radili Shizuku. Mozda dobijem dobru ponudu iz Yettela da predjemo tamo.

Pitam ako neko nije radio, kako se ponasa. Posto imam dva pixela u porodici pa da ne moram stalno posle svakog update-a da se zezam. Kako se ponasa ako si bez shizuku. Sa shizuku znam da radi.

Poslednja izmena:
Ja ga koristim kad dođem u Srbiju - Yettel. Meni je ok, čekanje na poziv me ne zabrinjava. Ima neke pauze, ne čujem kada druga strana "podigne slušalicu. Ne smeta mi. Pixel 8 pro imam. Šiziku nisam još radio.

Ali nisi nedostupan? To mi je najbitnije.

Nije loša baterija na ovom malom 9 pro kada se slegne. Mislim da je skoro pa ista kao na p8pro.
Što mi je više nego dovoljno..
Jedino je loše extra sporo punjenje od 27w, makar da ima 45 kao XL

Pitam ako neko nije radio, kako se ponasa. Posto imam dva pixela u porodici pa da ne moram stalno posle svakog update-a da se zezam. Kako se ponasa ako si bez shizuku. Sa shizuku znam da radi.
Ja dok sam imao 7 Pro radio na Yettel kartici super,bez sizuku,gasenja bilo cega.Nikada nisam dobio sms da sam bio nedostupan.

Za koliko se napuni prazna baterija na 9 XL sa 45W punjacem?

Ne vidim što ne bi radio šiziku?!?
Postao je problematican,meni pre neki dan prilikom 12-15mb updejta pravio problem,tek nakon 10ak restarta je proradilo,radio jedan dan i opet pao,u medjuvremenu sam se vratio na gt 7 pro pa sam dao pixela nije to bio razlog ali nisam posle uspeo ponovo da aktiviram Volte prosto nece da radi,prodje sve navodno kako treba ali je IMS status not register,i nema sanse da proradi Volte

Meni radi bez problema.. evo već 3 put za 3 dana sam aktivirao Volte na p9 pro. Tako da si možda imao neke starije fajlove, možda stara verzija pixel Ims( 1.2.8 je kod mene ) ?

Kolegi se na 9 XL vec nakon tri meseca pojavila zelena linija na ekranu, listajuci po reditu vec masovno pocelo. Meni ovaj Pixel nije ni blizu izradom kvalitetan kao 7 pro ne znam zašto svi hvale izradu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno