Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Jel normalno da imam lte na yetellu bez ikakvih shizika na p9? Sad sleteo i srb i gledam

Normalno je,mozes preko pixel ims app da promenis ime u 4G +

Imaš normalno LTE.. ali nemaš voice over LTE, to jest kada zoveš prebacuje ti se mreža na 3g/2g.
Ali odradi suzuki, to je 30 sekundi posla.

Takođe ako znaš kako i možeš pomoći, sad dok sam gledao neki yt video pojavilo mi se samo od sebe dole summarize i ostale opcije, baš sam probao i extra radi...jedino što ne znam kako to opet da pronađem/aktiviram?
Edit: seljak, našao sam ask opciju ispod videa.
Da citiram sam sebe, gledam sad yt i nemam ovo više...jel moguće da ask ne radi zato što sam se vratio u srb, ništa mi nije jasno! Brate ako u srbiji 89% stvari koju reklamiraju ne radi, koja poenta onda?!

Mene nerviraju notifikacije,sad dolaze samo kad upalim ekran sve zivo probao oko power savings,batetije,dozvole nista isto

Dolazi čovek po tel upravo, tako da neću ni dočekati sve i da hoće da se pojavi 😂🤗 Najgore mi je što kontam da je i obični pixel 9 pro solidno veći od trenutnog mi s23 tako da njega nemam želju nešto ni da probavam. Samo se nadam da s25 neće krenuti isto tim stopama povećanja sad i ovako već ogromnih "compact" modela. Zadnji prihvatljiv mi je bio s20, 69mm, zakrivljen ekran, milina za manju šaku. Da na onaj asus zenphone 10 može oneui da se instalira kupio bi sutra

Uzeh pixel 9 pro. Ne znam jesam li pogriješio, ali ne probah karticu nego odmah instalirah shizuku i ovdje na romingu radi sve dobro, pa cu vidjeti kad se vratim kuci.

Nema vise one promocije godinu dana gemini advanced?

Srećno, da te lepo služi :) piši posle par dana kakva je baterija.
Mislim da nemaš neke vajde od tog Gemini advance van USA?

Ma vise sam zbog onog dodatnog prostora na one drive :)

Javljam za bateriju, kad se vratim kuci i nekoliko dana budem normalno koristio.

Hvala puno

Uzeh pixel 9 pro. Ne znam jesam li pogriješio, ali ne probah karticu nego odmah instalirah shizuku i ovdje na romingu radi sve dobro, pa cu vidjeti kad se vratim kuci.

Nema vise one promocije godinu dana gemini advanced?
I ja sam gledao to za Gemini Advanced pošto nisam mogao da aktiviram, nađoh jedno objašnjenje na reditu; ispada da ako si u aktivnoj familiji na googlu ne možeš da redeemuješ tu promociju iz nekog razloga...naravno gotovo svi u srb smo u nekoj familiji zbog youtuba, nema šanse da izlazim. A pošto mi ne treba prostor + sam znao da ću prodati tel brzo, uzeo sam samo subscription na mesec dana koji je free i odma odradio cancelation na pretplatu da ne zaboravim kasnije.
Naravno, kao što Loznica reče, kako sam napustio Ameriku, skontah da gomila toga ne radi ovde kod nas, počev od Ask opcije na youtubu pa dalje.

Da li taj na MTS ima odrađen Suzuki ?

Meni 7 pro non stop ispada sa Globaltela. To je sad MTS. Dosta propuštenih poziva i sms posle pola sata jer "nisam dostupan" (?!)

Yettel/szizuku nula problema,cak ima prijem i kvalitet zvuka na nivou boljih kineza.

Da. Uvek je isti postupak. Zakačiš se na wi fi pa onda wireless debuging pa startujes Suzuki i onda na kraju pixel IMS. 30sek posla.
Naravno stoji i dalje ono da posle svakog updejta mora ponovo da se odradi ovaj flow.

Poslednja izmena:
Trebalo bi ovih dana da uzmem neki p9pro 256gb u DE, prodavac tvrdi da je star 10 dana a da ga je on koristio 2 dana, pa reko da vas pitam gde se na 9 proverava battery ciklus? Settings > About Phone > Battery information ?

Da, da, tu je.

Meni p6 pro na androidu 15 bez šizukua mreža perfektno radi, pozivi bez prekida i bez propuštenih poziva/nedostupnosti. Čisto da javim da meni mreža A1 nikad bolje nije radila na pixelu 🙂

Nazad
Vrh Dno