D
Deleted member 63203
Guest
Piše lepo "... - One Week Old!”
Nije novo.
Nije novo.
Pa i meni se čini. Ne vidim ništa epohalno da bi dao tipa 500e za razliku u ceniNe. Ista situacija kod mene. Sedmica i dalje radi odlicno, ne vidim sta bih dobio da je vredno razlike u ceni.
Ja sve vise razmisljam da li ce i TSMC da mi bude dovoljan razlog.Dao zeni moj 7Pro, ja uzeo 8Pro, isti telefoni. 8Pro -> 9Pro je jos manja razlika tako da nema potrebe da se prelazi. Nista opipljivo dok se ne predje na TSMC.
Najveća razlika je u fizičkom izgledu ,rekao bih .Za mene je pixel 9 pro xl najlepši telefon danas ,i možda prvi pixel koji stvarno staje rame uz rame sa iPhone i Samsung flaghsipovima po tom pitanju .Izgled ,izrada ... Trenutno sam na s24 ultra ,i deluje mi jedini telefon na koji bih prešao trenutno,je upravo 9 pro xl .Najviše zbog izgleda ...Dao zeni moj 7Pro, ja uzeo 8Pro, isti telefoni. 8Pro -> 9Pro je jos manja razlika tako da nema potrebe da se prelazi. Nista opipljivo dok se ne predje na TSMC.
Meni pa taj zaobljeni iPhone look nikako ne igra. Mislim da se mnogo gubi na iskoriscenju ekrana zbog tolikih krivina. Meni je S24 Ultra vrhunac kako mob treba da izgleda. I ne mora bre sve kao iPhone da izgleda, jedva cekam da neki proizvodjac skupi hrabrost da napravi nesto drugacije.Najveća razlika je u fizičkom izgledu ,rekao bih .Za mene je pixel 9 pro xl najlepši telefon danas ,i možda prvi pixel koji stvarno staje rame uz rame sa iPhone i Samsung flaghsipovima po tom pitanju .Izgled ,izrada ... Trenutno sam na s24 ultra ,i deluje mi jedini telefon na koji bih prešao trenutno,je upravo 9 pro xl .Najviše zbog izgleda ...
Drugačije u odnosu na šta?Meni pa taj zaobljeni iPhone look nikako ne igra. Mislim da se mnogo gubi na iskoriscenju ekrana zbog tolikih krivina. Meni je S24 Ultra vrhunac kako mob treba da izgleda. I ne mora bre sve kao iPhone da izgleda, jedva cekam da neki proizvodjac skupi hrabrost da napravi nesto drugacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari