Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

Jedina bitna razlika je realno 9 Pro, ako bude 6.1' ekran a kamere kao na XL verziji, to je u mom slučaju stavka za koju bih doplatio i uzeo telefon...

gsmarena_009.jpg

Poslednja izmena:
Jes lep 🤩… Znači kod nas na KP 1200€+ 😂

Lepo izgleda. Samo da moze da se uzme u Madjarskoj, onda ce sve biti lakse.
Mene jedino brine modem i da nema nekih sw problema.

Daleko su oni od Apple, samo zele da budu. Moraju opasno da se potrude da budu Apple(koji btw, ne podnosim). Evo nov P8Pro, stock launcher, minimalni setup programa, nista ne radi u pozadini, animacije su manje fluidne nego kad uzmem kevin Samsung Note 10+ (Snap varijanta) koji je 60Hz ekran. Tek kad stavis Novu recimo animacije budu fluidnije. Da ne pricam sto Pixel UI ima ukupno dve opcije za podesavanje bilo cega. Postali su gori Apple od Apple-a u android svetu. Slikaju/snimaju ubijaju, nista u android svetu ne moze da im pridje i zato ga i trpim ali sve preko toga je obican mid-ranger. Da donekle opravdaju tu cenu, svaki pixel je trebao da nudi unlimited(ili recimo 1TB) original quality backup na photos kao OG pixel ili barem za generaciju bolji(citaj efikasniji SoC). Ima ovo jos mnogooo da se pegla, i HW i SW, sve ono sto Apple ima ozbiljno upeglano. To sto smo mi ovde oboleli, to je nas problem ;)

Daleko su oni od Apple, samo zele da budu. Moraju opasno da se potrude da budu Apple(koji btw, ne podnosim). Evo nov P8Pro, stock launcher, minimalni setup programa, nista ne radi u pozadini, animacije su manje fluidne nego kad uzmem kevin Samsung Note 10+ (Snap varijanta) koji je 60Hz ekran. Tek kad stavis Novu recimo animacije budu fluidnije. Da ne pricam sto Pixel UI ima ukupno dve opcije za podesavanje bilo cega. Postali su gori Apple od Apple-a u android svetu. Slikaju/snimaju ubijaju, nista u android svetu ne moze da im pridje i zato ga i trpim ali sve preko toga je obican mid-ranger. Da donekle opravdaju tu cenu, svaki pixel je trebao da nudi unlimited(ili recimo 1TB) original quality backup na photos kao OG pixel ili barem za generaciju bolji(citaj efikasniji SoC). Ima ovo jos mnogooo da se pegla, i HW i SW, sve ono sto Apple ima ozbiljno upeglano. To sto smo mi ovde oboleli, to je nas problem ;)

Daleko su oni od Apple-a svakako. Kažem samo za model prodaje.

Iskreno ne mogu da skontam koji je njima cilj sa Pixel-om, ali majke mi. 9 generacija ga razvlače kao neki prototip.

Ovo je i dalje svakako telefon samo za ljubitelje fotografije i čistog androida.

Daleko su oni od Apple-a svakako. Kažem samo za model prodaje.

Iskreno ne mogu da skontam koji je njima cilj sa Pixel-om, ali majke mi. 9 generacija ga razvlače kao neki prototip.

Ovo je i dalje svakako telefon samo za ljubitelje fotografije i čistog androida.
Da da, potpuno kapiram o cemu ti pises, nego me povuklo na mali rant, nista vise.

Jeste dosta lepše mat ali šta je tu je…

Što bi neki brat na ig komentarisao… 😂😂

IMG_1096.jpeg

Ovde je prenos u 19h, biće mnogo iznenađenja :D

Znači još tačno godinu dana do Tensora koji nije Exynos derivat.😃
Pretpostavljam da će se prezentacija svoditi na AI mogućnosti koje će malo ko da koristi, naravno i Samsung i Apple će imati takve prezentacije, to je opšti trend sada. Neka se razvija AI za telefone, ali ovo za sada mi je "ništa posebno".

Dobija se trade in bonus od dodatnih 200e na procenjenu vrednost uređaja koji hoćeš da trejdinujes.
Za EU zemlje ovo nije ni loša ponuda iskreno.

Sve u svemu čeka se sunovrat cena za par meseci i da se uzme 9 pro :)

Ima kul AI stvarčica, ali ništa vredno tolike cene.

Al što kaže @fkloznica , kad mu padne cena, može da se uzme u razmatranje. Srećom cena će dole u roku od dva-tri meseca. Možda i ranije, kad uvide da prodaja ne ide baš sjajno.

Uf koji kridž na live demo varijanti da im tek iz trećeg puta proradi demonstriranje gemini nano 😂 Svi se preznojiše 😂😂

Dobija se trade in bonus od dodatnih 200e na procenjenu vrednost uređaja koji hoćeš da trejdinujes.
Za EU zemlje ovo nije ni loša ponuda iskreno.
E j*b*g sad sam opet u dilemi :D

Irska € i engleski

Buy Pixel 9 Pro or Pixel Pro XL and get up to 800€ back with eligible phone trade-in, including 200€ in extra promotional value. Plus, upgrade to double the storage on us. Offer ends 05/09/2024.

Pixel 9 Pro 256GB (preorder) 1120€
Pixel 9 Pro XL 256GB (preorder) 1220€

Screenshot-2024-08-13-193410.png

Screenshot-2024-08-13-193523.png

Znači daš Pixel 8 Pro i doplatiš 700€ za Pixel 9 Pro ili 800€ doplate za Pixel 9 Pro XL!
Nema računice :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno