250€This is $30 more expensive than the $199 Pixel Buds Pro from 2022. That said, Pixel Buds Pro 2 would still be $30 cheaper than the AirPods Pro and upcoming Galaxy Buds 3 Pro.
Au, pa ja samo zbog plave boje sam i hteo da naročito uzmem Pixel 9 telefon 🫤.![]()
Google Pixel 9 Pro XL may launch with four colors; here's what they look like [Gallery]
In new leaks, Google's Pixel 9 Pro XL is shown in all four color variants, signaling a four-color launch lineup too.9to5google.com
Šteta što su išli na sigurno, nema ni Mint zelene ni plave boje.
g4 će biti lošiji od snap 8 gen2, a lošije multicore rezultate će imati od A14 koji se nalazi u iPhone 12 seriji 😳
![]()
Exclusive: Google Pixel 9’s Tensor G4 is the smallest upgrade to the series so far
The chip in the Google Pixel 9 chip is a very small upgrade over its predecessor, making the new exclusive features purely artifical locks.www.androidauthority.com
Odličan izbor! Neka te služiPlanirao da cekam 9 XL, ali uzeo 8 Pro sa 12/256 nov za 700e. Nema trika da ce serija 9 da bude vredna 500 evra doplate.
To bih i ja sada uradio, nije IPS za mene, ali me plaši domet koji mi je pravio muke na dual sim varijanti na 7 Pro, a koliko znam isti su im modemi, zato čekam 9tu seriju, ne vredi 500e doplate, ali nada poslednja umire da će srediti to… 😃Planirao da cekam 9 XL, ali uzeo 8 Pro sa 12/256 nov za 700e. Nema trika da ce serija 9 da bude vredna 500 evra doplate.
Dobro je da radi 😀Meni je bio Yettel i A1, možda je do toga bilo, jedan fizički a drugi esim, uglavnom mi je pravilo problem.Ja sam sada na 8Pro, 7Pro je kod supruge, nikakvih problema nemamo, i to oboje na A1. Nista nisu dirani telefoni, znaci nemaju VoLTE aktivan.
Bilo je mnogo patchava i zakrpa vezano za mrezu, ja licno uvek imam dve kartice jednu fizicku i jednu esim, a ponekad i po dve esim paralelno, nemam problema. (7 pro)Dobro je da radi 😀Meni je bio Yettel i A1, možda je do toga bilo, jedan fizički a drugi esim, uglavnom mi je pravilo problem.
Ih sad, pa tako mozes u nedogled, svaki novi ce biti iza coska u nekom trentku.Jedino se isplati posle 6-7 meseci, mada je i tad upitno, jer će 10-ka biti iza ćoška u to vreme.
Ne, imaćeš bukvalno kalkulator za trade-in, i onda u zavisnosti od starosti i cene modela koji hoćeš da daš u zamenu, dobiješ do 150/200€, što je telefon stariji/manje premium, manje dobiješ za njega.Da li to znači da može da se pošalje bilo koji mob ka njima i da se dobije 150e/200e ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari