Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Ја их још чекам да ми дају неки одговор.
А шта значи ово на дну?
ИМС статус,шта вама којима ради Волте пише ту?

Prilozi

• Screenshot_20250524-190025.png
    Screenshot_20250524-190025.png
    69.6 KB · Pregleda: 64
Ја их још чекам да ми дају неки одговор.
А шта значи ово на дну?
ИМС статус,шта вама којима ради Волте пише ту?
Piše 'registered'.
Uđi na taj zupčanik desno i aktiviraj volte.
Ako je i dalje unregistered, cimaj VIP da ti aktiviraju kod njih.
I reci da imaš Samsung neki, ne piksel, manje će glava da te boli.

Ушао сам и активирао и не ради.
Не разумем зашто да им кажем да имам самсунг?

Zato sto ce ti reci da Pixel ne podrzava Volte kroz A1,i nece ti aktivirati,jer nije na spisku podrzanih aparata kod njih.
Dok Samsung imaju na spisku aparata koji podrzavaju Volte i aktivirace ti na tvom broju..
A1 je uvek pravio problematiku oko toga.
Zato kazes da imas Samsun S24 i oni ti aktiviraju Volte..

U rangu Samsunga kad pusti update,i upropati sto sta,a najvise SOT..😀

Nova 16 android verzija, osim što nudi nove boje, teme, kerefeke, ispravku baterije što su je zeznuli na 15ici. I ime NOVO, ništa drugo? :D
Podseti me na "najveći " uspeh Androida, pre par godina, imate dark teme od novog OS :)

Meni se sve to baš dopalo na 6a i odlučio sam da se ponovim sa devetkom😁

Nova 16 android verzija, osim što nudi nove boje, teme, kerefeke, ispravku baterije što su je zeznuli na 15ici. I ime NOVO, ništa drugo? :D
Podseti me na "najveći " uspeh Androida, pre par godina, imate dark teme od novog OS :)
Sve te kerefeke je npr nudio leedroid rom na htc-u one m9 pre nekih 10 godina, jedan od najboljih custom romova ikada.. pa kad se setim substratum tema na rutovanim telefonima, ludilo.. kasnije se pojavio KWGT. A sada nam taj šareniš nude na androidu 16 🫤 od inovacija priznajem tamnu temu, navigaciju pokretima, mogućnost prekidanja pozadinskih procesa i eventualno battery health koji će plasirati u sledećoj verziji.. ovo ostalo manje/više nepotreban šminkeraj..

Radi. Provereno na Pixel 6a i 9.

Ја још муку мучим да ми активирају волте.
Телефон није споран,колега има шаоми реад ми ноте 14 и на А1,код њега ради волте.
Ставим моју картицу код њега и неће.
Ставим његову код мене.
Ради.

Prilozi

• Screenshot_20250528-123358.png
    Screenshot_20250528-123358.png
    156.9 KB · Pregleda: 12
Ја још муку мучим да ми активирају волте.
Телефон није споран,колега има шаоми реад ми ноте 14 и на А1,код њега ради волте.
Ставим моју картицу код њега и неће.
Ставим његову код мене.
Ради.
čekaj, jesu se oni tebi uopšte javili? je l' ti imaš podnet zahtev da ti se aktivira volte? cimaj ih dok ti ne aktiviraju. možda taj na tviteru nije dobro zaveo tvoj zahtev/prijavio, ko zna. idi preko drugih kanala sad. plus, kaži im da imaš samsung, kao što su ti već predložili. ako ti se dosad nisu javili, očigledno su napravili neki propust

Moras da se prijavis da si developer i onda ukljucis telefon u beta program ovde:
Sve sam odradio prije par dana... Malo je bolja baterija, ali zato 4G signal, net, uzasno spor. Ovo je kao da imam adsl plus, telefon ne mogu da woke up. Kad se ugasi ekran, nece na dodir da se aktivira samo lock dugme reaguje.

Sve sam odradio prije par dana... Malo je bolja baterija, ali zato 4G signal, net, uzasno spor. Ovo je kao da imam adsl plus, telefon ne mogu da woke up. Kad se ugasi ekran, nece na dodir da se aktivira samo lock dugme reaguje.
I meni na čistoj 15ici se desi povremeno da ne reaguje ekran na dodir, nego mora na dugme i posle radi one touch see screen- to je od kad koristim pixel 8 pro. Čekam znaničnu 16 android sada u junu, ne se zezam sa r kandidatima i betama.

Осећам да је некога мрзело да одради 7 кликова у канцеларији.
Чачкао инстаграм и ја га сморио да престане са лајковањем на пар минута 😜

А шта је ова опција Vowifi што се такође активира преко Шизуку?
На оном клипу штиклира volte и vowifi.

А шта је ова опција Vowifi што се такође активира преко Шизуку?
На оном клипу штиклира volte и vowifi.
Nijedna naša mreža to ne podržava. Džaba ti da aktiviraš.
Isto što i VoLTE, samo što umesto preko mobilne razgovor ide preko WiFI mreže.

Jel vas zezaju notifikacije na P8? Mene su razvalile na P9 pro pogotovo na Messingeru i Telegramu

Vrh Dno