Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Videću ako bude potrebe, već mi je više bilo čudno zašto nema opcije. Mislio sam da je opcija prisutna po defaultuOdradi shizuku hack i dobićeš VoLTE opciju
Piše 'registered'.Ја их још чекам да ми дају неки одговор.
А шта значи ово на дну?
ИМС статус,шта вама којима ради Волте пише ту?
Horor posle zadnjeg update-a. Ovo je bas u rangu, smeca.Nešto zeznuli sa poslednjim apdejtom i baterija više se troši. A, 16 novi će to sreditiKomedija, sve po starom.
Mogu li preci na tu betu?
Moras da se prijavis da si developerMogu li preci na tu betu?
Sve te kerefeke je npr nudio leedroid rom na htc-u one m9 pre nekih 10 godina, jedan od najboljih custom romova ikada.. pa kad se setim substratum tema na rutovanim telefonima, ludilo.. kasnije se pojavio KWGT. A sada nam taj šareniš nude na androidu 16 🫤 od inovacija priznajem tamnu temu, navigaciju pokretima, mogućnost prekidanja pozadinskih procesa i eventualno battery health koji će plasirati u sledećoj verziji.. ovo ostalo manje/više nepotreban šminkeraj..Nova 16 android verzija, osim što nudi nove boje, teme, kerefeke, ispravku baterije što su je zeznuli na 15ici. I ime NOVO, ništa drugo?
Podseti me na "najveći " uspeh Androida, pre par godina, imate dark teme od novog OS![]()
Ista stvar i kod mene na P8.Horor posle zadnjeg update-a. Ovo je bas u rangu, smeca.
čekaj, jesu se oni tebi uopšte javili? je l' ti imaš podnet zahtev da ti se aktivira volte? cimaj ih dok ti ne aktiviraju. možda taj na tviteru nije dobro zaveo tvoj zahtev/prijavio, ko zna. idi preko drugih kanala sad. plus, kaži im da imaš samsung, kao što su ti već predložili. ako ti se dosad nisu javili, očigledno su napravili neki propustЈа још муку мучим да ми активирају волте.
Телефон није споран,колега има шаоми реад ми ноте 14 и на А1,код њега ради волте.
Ставим моју картицу код њега и неће.
Ставим његову код мене.
Ради.
Sve sam odradio prije par dana... Malo je bolja baterija, ali zato 4G signal, net, uzasno spor. Ovo je kao da imam adsl plus, telefon ne mogu da woke up. Kad se ugasi ekran, nece na dodir da se aktivira samo lock dugme reaguje.Moras da se prijavis da si developeri onda ukljucis telefon u beta program ovde:![]()
Google Developer Program | Google for Developers
developers.google.com
Android Beta Program
Android Beta Program allows you to enroll your Android device for beta releases.www.google.com
I meni na čistoj 15ici se desi povremeno da ne reaguje ekran na dodir, nego mora na dugme i posle radi one touch see screen- to je od kad koristim pixel 8 pro. Čekam znaničnu 16 android sada u junu, ne se zezam sa r kandidatima i betama.Sve sam odradio prije par dana... Malo je bolja baterija, ali zato 4G signal, net, uzasno spor. Ovo je kao da imam adsl plus, telefon ne mogu da woke up. Kad se ugasi ekran, nece na dodir da se aktivira samo lock dugme reaguje.
Ne znam zasto sam utripovao da 16 izlazi u Okt, al ajde...I meni na čistoj 15ici se desi povremeno da ne reaguje ekran na dodir, nego mora na dugme i posle radi one touch see screen- to je od kad koristim pixel 8 pro. Čekam znaničnu 16 android sada u junu, ne se zezam sa r kandidatima i betama.
Nijedna naša mreža to ne podržava. Džaba ti da aktiviraš.А шта је ова опција Vowifi што се такође активира преко Шизуку?
На оном клипу штиклира volte и vowifi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari