Koji punjac koristis?I meni nikakav problem kada puni preko kabla da kuckam, gledam nešto. Imam staklo zaštitno ne nwko preskupo , skoro obično.
Preko noći stavljam na bežično punjenje, dosta sporije traje al nebitno.
Koji punjac koristis?I meni nikakav problem kada puni preko kabla da kuckam, gledam nešto. Imam staklo zaštitno ne nwko preskupo , skoro obično.
IstoI meni nikakav problem kada puni preko kabla da kuckam, gledam nešto. Imam staklo zaštitno ne nwko preskupo , skoro obično.
Ja na A1 vezan ugovorom još preko godinu dana, a voleo bih da probam Pixel 8 ili 8 pro. Da li rizikovati s obzirom na kojoj sam mreži?
А шта је беше Волте опција?Nema Volte opciju na a1 a 3g mreža se polako gasi od strane a1
Morace telefon da se vrati na 2g da bi obavio poziv.Ček,
Jel sad to znači da, na A1 mreži, ne možeš da obaviš razgovor uopšte ili ne može samo kada su uključeni podaci, ili nešto treće?
Nisam razumeo...
Nece postati jer na mts i yettelu radi shizuku "hack" iliti da ti 3g i 2g mreza nisu uopste potrebni jer sve obavljas preko 4g.Razmišljam već oko 6 meseci o kupovini 8 Pro, ali čitajući ovu temu jasno mi je da ima raznih problema. Vidim da na A1 više ne radi što meni nije problem jer sam na mts, ali šta ako za godinu-dve i mts i yettel izbace 3G, to znači da će ovi telefoni postati skoro neupotrebljivi za razgovor? To mi je glavni razlog zašto se nisam odlučio još za 8 Pro (i to što ne radi baš ni sad savršeno nekom). Možda tripujem, ali nisam stručnjak za mobilne samo razmatram mogućnosti.
Pisalo se dosta po forumu, ali evo da napišem opet. Na MTS sam, 8pro imam od novembra. Ne pamtim da sam ikada imao problem sa shizuku i volte.Dobro jutro ljudi.... Da, sam od onih debila koji gledaju samo specifikacije telefona, a ne čitaju ovakve forume pre kupovine 🫣
Od pre neki dan sam vlasnik P8 i tek tada sam postao svestan da postoji problem sa signalom.
😲
Odradio sam Shizuku hack, radi mi sada VoLTE, ali mi se i dalje povremeno dešava da ostanem bez signala. Ne mogu da kažem da sam non-stop nedostupan, ali par puta u toku dana primetim da nemam signal na jednom od dva broja.
Oba su mts - jedan postpaid (sim) i jedan prepaid (esim). Ovaj prepaid mi je bez kredita i služi samo da primam pozive. Na njemu nemam kredita, a nisam siguran ni da li mi je omogućena VoLTE opcija i na njemu ne radi Shizuku hack. Ali on je stalno dostupan. Ovaj drugi je problematičan.
Imam 2 pitanja... Prvo, ima li ovaj prblem sa gubljenjem signala veze sa tim što kod nas ne postoji 5g mreža i da li će se ovo popraviti kada ovi naši slepci dozvole 5g mrežu?
Drugo, ispratio sa uputstvo i VoLTE mi radi, ali VoWiFi mi ne radi? Radi li vama VoWiFi?
Imao sam sličan problem i to sam ovako rešio, oba broja su mi MTS, eSim privatni, a SIM sližbeni broj. Od momenta kad sam ovako podesio više nikad nisam imao problem. Pixel 6a je u pitanju.Dobro jutro ljudi.... Da, sam od onih debila koji gledaju samo specifikacije telefona, a ne čitaju ovakve forume pre kupovine 🫣
Od pre neki dan sam vlasnik P8 i tek tada sam postao svestan da postoji problem sa signalom.
😲
Odradio sam Shizuku hack, radi mi sada VoLTE, ali mi se i dalje povremeno dešava da ostanem bez signala. Ne mogu da kažem da sam non-stop nedostupan, ali par puta u toku dana primetim da nemam signal na jednom od dva broja.
Oba su mts - jedan postpaid (sim) i jedan prepaid (esim). Ovaj prepaid mi je bez kredita i služi samo da primam pozive. Na njemu nemam kredita, a nisam siguran ni da li mi je omogućena VoLTE opcija i na njemu ne radi Shizuku hack. Ali on je stalno dostupan. Ovaj drugi je problematičan.
Imam 2 pitanja... Prvo, ima li ovaj prblem sa gubljenjem signala veze sa tim što kod nas ne postoji 5g mreža i da li će se ovo popraviti kada ovi naši slepci dozvole 5g mrežu?
Drugo, ispratio sa uputstvo i VoLTE mi radi, ali VoWiFi mi ne radi? Radi li vama VoWiFi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari